Üst üste ücretsiz izin ?

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
sorum memurlara ve diğer kamu çalışanlara
Ücretsiz izin bitiminde göreve başlama yapılmadan yeni bir dilekçe ile tekrar ücretsiz izne ayrılınabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, olabilir.
Tekrar bir dogum mu?
2 sene henuz dolmasa da dogumu 9 ay kabul edersek 7. ayinda ilk ucretsiz izni bitirip 4 aylik dogum oncesi+sonrasi iznine baslayabilirsiniz.
O izin bitmis 2. ucretsiz izin baslamis olur akabinde.

Benim kizim 3 ocakta iki yasini dolduruyor.Bu zamana kadar uzretsiz izindeyim.2 ocakta gidip dilekçe vericem.5 yilimi doldurduğum için bir daha alicam .Seminer donemine kadar.Sizin izin devam ederken derken nasil oluyor? izin bitiyor ki yenisine basvuruyoruz ya anlamadim o yüzden.

Yani aralık sonu iznim bitiyor. Aralık 15 gibi tekrar dilekçe versem olur mu bu şekilde ?

Canım ben anlamadım tam olarak ben de ücretsiz içindeyim.2temmuzda başlıca göreve 2017de.tekrar ne gerekçeyle çıkabilirim izne?

Bir de arkadaşlar 5 sene derken ücretsiz içindeki sure dahil oluyor mu?
Ben iznimin 2.senesindeyim temmuzda bitiyor.Şu an 4yıl 2 ay dır görevde gorunuyorum Mebbisimde.o zamana 5 yıl dolmus olacak
Tekrar ayrilabilirmiyim?ne gerekçeyle olur?

Olmaz Can'ım çünkü fiilen çalışarak 5 yılı doldurmak gerekiyor.

Olmaz Can'ım çünkü fiilen çalışarak 5 yılı doldurmak gerekiyor.
Yaaa o kadar saçma ki kaç sene ücretli öğretmenlik yaptım,atandigim tarih baz alındığı için oluyor
Emekliliğe dair 10 senem var yaklaşık ,ama Meb de 4 sene 2 ay çalışmış gorunuyorum.
Adalet işte!Ne kadar sevinmiştim kısmet artık diğer bebişe olur çalışayım da doldurayim 5 senemicok teşekkür ederim

sorum memurlara ve diğer kamu çalışanlara
Ücretsiz izin bitiminde göreve başlayıp yapılmadan yeni bir dilekçe ile tekrar ücretsiz izne ayrılınabilir mi?
. 24 aylık ücretsiz izinden sonra göreve başlamadan ben 1 yıl süreli daha ücretsiz izin aldım.(5 yılını doldurmuş olan memurlara verilebilen ücretsiz izin) Ancak dilekçenizi 1 ay önceden vermeniz iyi olur, Genel Müdürlükten onay gelmesi uzun sürebiliyor.Ayrıca kanunen kesin verilir ibaresi yok, maddede verilebilir diyor.Bu sebep ile takipte olun bence, vermeyen kurumlar olabiliyor diye duydum.Ayrıca OHAL 'i öne sürebilirler. İyi akşamlar.

ne guzel yapmıssınız ızın alarak kızınızın en guzel zamanında yanında olmussunuz.2.5 yasındada verırsınız krese

Kurumu aradım ve maalesef önce başlayış yapmam gerektiğini söylediler
Ve 5 yılı dolduranların alabileceği ücretsiz izin için de taktire bağlı kesin verilir diye bşy yok dediler

Göreve başlarsın hizmet yılın 5 sene ise dilekçe verir 1 yıl daha ücretsiz izin alabilirsin amirin inisiyatifiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…