Evet doldurdum. Yani şimdiki iznimin bitişine yakın dilekçe versem halen iznim devam ederken olur mu?5 yilini doldurmuş bir memursaniz evet 1 yil daha 2. ücretsiz izninizi alirsiniz.
Canım ben anlamadım tam olarak ben de ücretsiz içindeyim.2temmuzda başlıca göreve 2017de.tekrar ne gerekçeyle çıkabilirim izne?Benim kizim 3 ocakta iki yasini dolduruyor.Bu zamana kadar uzretsiz izindeyim.2 ocakta gidip dilekçe vericem.5 yilimi doldurduğum için bir daha alicam .Seminer donemine kadar.Sizin izin devam ederken derken nasil oluyor? izin bitiyor ki yenisine basvuruyoruz ya anlamadim o yüzden.
Olmaz Can'ım çünkü fiilen çalışarak 5 yılı doldurmak gerekiyor.Bir de arkadaşlar 5 sene derken ücretsiz içindeki sure dahil oluyor mu?
Ben iznimin 2.senesindeyim temmuzda bitiyor.Şu an 4yıl 2 ay dır görevde gorunuyorum Mebbisimde.o zamana 5 yıl dolmus olacak
Tekrar ayrilabilirmiyim?ne gerekçeyle olur?
Yaaa o kadar saçma ki kaç sene ücretli öğretmenlik yaptım,atandigim tarih baz alındığı için oluyorOlmaz Can'ım çünkü fiilen çalışarak 5 yılı doldurmak gerekiyor.
. 24 aylık ücretsiz izinden sonra göreve başlamadan ben 1 yıl süreli daha ücretsiz izin aldım.(5 yılını doldurmuş olan memurlara verilebilen ücretsiz izin) Ancak dilekçenizi 1 ay önceden vermeniz iyi olur, Genel Müdürlükten onay gelmesi uzun sürebiliyor.Ayrıca kanunen kesin verilir ibaresi yok, maddede verilebilir diyor.Bu sebep ile takipte olun bence, vermeyen kurumlar olabiliyor diye duydum.Ayrıca OHAL 'i öne sürebilirler. İyi akşamlar.sorum memurlara ve diğer kamu çalışanlara
Ücretsiz izin bitiminde göreve başlayıp yapılmadan yeni bir dilekçe ile tekrar ücretsiz izne ayrılınabilir mi?
ne guzel yapmıssınız ızın alarak kızınızın en guzel zamanında yanında olmussunuz.2.5 yasındada verırsınız kreseBenim kizim 3 ocakta iki yasini dolduruyor.Bu zamana kadar uzretsiz izindeyim.2 ocakta gidip dilekçe vericem.5 yilimi doldurduğum için bir daha alicam .Seminer donemine kadar.Sizin izin devam ederken derken nasil oluyor? izin bitiyor ki yenisine basvuruyoruz ya anlamadim o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?