• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst üste ücretsiz izin ?

Ben göreve başlanacak diye biliyorum başlamış ayrılış gibi olacak yani, doğum sebebiyle ilan ücretsiz izin sonlandırılıp dilekçe ile 5 yılı doldurdum 1 sene ücretsiz izin talep ediyorum diye dilekçe yazılacak, çünkü birbirinden bağımsız iki izin bu

En azından kurumda böyle yapıyoruz

Göreve başlarsın hizmet yılın 5 sene ise dilekçe verir 1 yıl daha ücretsiz izin alabilirsin amirin inisiyatifiyle
Evet ücretsiz izne ayrılmadan önce çalışma sürem 6 buçuk yıldı
Peki başladıktan hemen sonra dilekçe vermem ters mi teper
Açıkcası tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum fakat o süreçte işe gitmek istemiyorum.

Evet ücretsiz izne ayrılmadan önce çalışma sürem 6 buçuk yıldı
Peki başladıktan hemen sonra dilekçe vermem ters mi teper
Açıkcası tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum fakat o süreçte işe gitmek istemiyorum.

Hayır sanmam ters tepeceğini, amirin ciddi gıcık olması lazım, genelde 2 yıl zaten yoktu 1 sene daha olmayıversin diyolar

sir_Prensesi, post: 48903574, member: 166854"]ne guzel yapmıssınız ızın alarak kızınızın en guzel zamanında yanında olmussunuz.2.5 yasındada verırsınız krese[/QUOTE]
Aynen oyle sonuçta bu günleri geri getirme sansimiz yok.En azından kendini ifade edeceği zamana kadar benim yaninda olacak.

Back
X