Üst komşunun aşırı gürültü yapması

Yok valla. Horoz bizzat kendisi ve peşinde birkaç adet tavuk! Adam günde 80 vakit ötüyor çıldırmak üzereyim artık
Ay evet o seriye bağlamış şeklinde ötmesi gerçekten sinir bozucu , sahipleri nasıl rhaatsınz olmuyor anlayamıyorum , sahiplerin e söyledin mi ?

Ay evet o seriye bağlamış şeklinde ötmesi gerçekten sinir bozucu , sahipleri nasıl rhaatsınz olmuyor anlayamıyorum , sahiplerin e söyledin mi ?

Eşim kızıyor canım. Kendi apartmanlarından kimse ses çıkarmıyor, seni kim takar dedi. Suriyeli sonuçta, sürü gibiler. Hepsi toplanıp üstüme yürürler, haklı.

Kardeşim her gürültüde tavana vuruyor sopayla ..tavanı görseniz delik deşik
küçük radyolar var ama sesi çok yüksek çıkan alın ondan yapıştırın tavana açın sesi sonuna kadar gece 2 de 3 te bu ne saygısızlık babanız rahatsızmış birde hiç vicdan kalmamış

Böyle insanlardan nefrett ediyorummm, yahu 3 yaşındaki oğlum çok hareketli akşam 7 de evde oluyoruz 9.30 ta uyumaya gidiyor ve ben bütün işi gücü bırakıyorum onunla oynuyorum koşmasın aşağıya ses gitmesin diye haa ama herkes benmi, değil malesef üst katımdaki hanımefendinin bir yürümesi var tavan çökecek sanıyoruz, sanırım evde ayakkabıyla dolaşıyor,hayır dışardan görseniz eğitimli gayet düzgün,ama görgü terbiye sıfır konu sahibi yapacağınız tek şey polise başvurmak babanızı ikna edin bir şekilde başka çözümü yok evi değişteremiceklerse tabi.

küçük radyolar var ama sesi çok yüksek çıkan alın ondan yapıştırın tavana açın sesi sonuna kadar gece 2 de 3 te bu ne saygısızlık babanız rahatsızmış birde hiç vicdan kalmamış

Radyo deyince konum vardı benimde üst kattaki hanımın böğürme sesiyle ilgili, o zamanlar pazar sabah saat 10 geçmişti, mutfakta bahsettiğiniz o radyoyu açtım, seside biraz yükselttim önce ama onlara ses o kadar, gideceğini bilmiyordum bilsem zaten daha önce yapardım,kapı çalmış yukardaki beyefendi gelmiş eşim açmış kapıyı, bir pazarımız var müziği kıssanızda uyusak demiş, eşimde bizde geceleri sizin sesinizden uyuyamıyoruz demiş çocuk tavan, hiçbir şey demeden gitmiş tabi ben sonradan öğrendim müziğe ne kadar kaptırdıysam kendimi, duymamışım ogün bugun en azından cinsel hayatlarını duymuyoruz şükür.

AAA O RADYODAN BİZ DE DE VAR, geçen gün ben de dayadım tavana ama ben rahatsız oldum sesten geri kısıtm gittim yukarı, tv nini sesi hep açık biraz kısarmısın teyze dedim....
ama yine aynı artık tavana büyük şalgam şişesi var ya cam, onla vuruyırum,
ne kötü insanlar insanlrın huzurunu kaçıranlar

enyakın karakola gidin ifade verin şikayetçi olun, apartman yönetimine de durumu bildirin başka rahatsız olan varsa kı vardır elbet dilekçe toplatın evden atmaya kadar gider bu iş...

6-7 yıldır oluyorsa evinizi artık değiştirin. ben olsam satar evi kurtulurdum.

Sormayın hep derim eğitim şart eğitim ailede başlar 10 yaşındaki oğlumun hiç sesi çıkmadı çıkmıyor da bu ufaklık biraz fırlama ama koşma dediğimde anlıyor çoğu zaman, yani benim çocuklarım çocuk olmalarına rağmen üsttekiler kadar gürültü yapmıyorlar merdivenden koşarak iniyor kadın yahuu düşünün artık.

benim üstümdeki teyzede hergün istisnasız yerleri süpürüyordu ama öyle bir sürtünme sesi çıkıyor ki işin kötüsü ben sese aşırı duyarlyımdır hatta ses tonunun frekansı yükselip alçalan insanlarla konuşamam bile en son cam şişeyle tavana vura vura kesti sesini kadın

Çocuklar küçükmüş sahsen ben göndermem bu durumda zaten birbirlerine sinirliler ben gondermezdim:)

Çocuklarda baska bir sorun mu var acana hiperaktiv filan mı? Yani hiç durmadan koşabildiklerine göre bjsey var

Yok bence o yaş çocuğu hiç durmadan koşabiliyor

Bir tane bizde var ordan biliyorum

Alt komşu sorun değil koş diyor ama ben onun altında abi var o ders çalışıyor deyince duruyor o nedenle bunu önerdim

Çocuklarını göndermezler belki de çizilen aile profilinde bunu önemseyecek bir durum yok gibi

zira haklısınız gürültü oluyor demem yerine kavga eden bir aileden çocuklara sahip çıkması da beklenmez

Cam şalgam şişesi ile vurmaya başladım ben de ama anlamak istemeyen de anlamıyor, ben de senin gibi sese aşırı duyarlıyım yani tv min sesi bile kısıktır Benim komşularım benden rahatsız olamaz yürürken bile dikkat ederim. Bırak yüksek tonu ama bu insanlar nasıl böyle sesli oluyor aklım almıyor benim ya, Benim üstte de yaşlı yalnız bi teyze var ama ben hayatımda böyle komşudan rahatsız olduğumu bilmem , sabah 5.30 da kalkıp terliği ile resmen parkeleri deliyor haliyle beynimi de deliyor

Çocuklar ufak kızlar yani oturup konuşacak bir durumda değiller ve sanırım hiperaktiflik var evde de kontrol eden durduran olmayınca başlıyorlar yaramazlığa..
Site yönetimine şikayet etmiş babam ve site müdürü iki tarafı da karşısına alıp konuşacakmış

Nasıl? Teyze gelip sizin kapının önüne mi silkelemiş özellikle? Karşı komşum diyorsun çünkü canım. Bilhassa mi gelip silkelemiş sizin kapıya?

Dün üstteki komşum akşam altıdan gece 11e kadar süpürge yaptı delirdi herhalde dedim. Pazar sabahı 7de kızıyla bagrislarina uyandık birkaç saat boyunca bagirmalar aglamalar bitmedi. Dün gece oğlumu süpürge sesinden zor uyuttum bir de çocuk odasını supuruyor .. eşim yukarıya çıkıp uyarmak istedi ama engel oldum kadın kızıyla yalnız yaşıyor eşi yok uygun olmaz senin çıkman dedim. Ama bu şekilde devam ederse ben çıkıp uyarmayi düşünüyorum. Anlayışlı olmaya çalışıyorum fakat ne kadar dayanabilirim bilmiyorum..

Böyle insanca yaşamaya bilmeyen apartmanda yaşadığını unutan o kadar çok insan var ki maalesef canım olay büyümeden çıkıp uyar bence

Ne polisten ne mahkemeden bir şey çıkmaz, gürültü davası diye bir şey yok, mahkeme sonucu 280 lira ceza kesiyorlar
Kapınıza bir daha inerlerse içeride kavga etmeye çalışın, en azından haneye tecavüzden dava açarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…