üst komşu

ayy bıktım ya 6 aydr bu evdeyim ben hayatımda görmedim böyle bişey langur lungur gecenin bi yarısı konuşuyolar sabah 8 de başlıyo ev süpürmeye akşam 9 akadar sürekli bişeyler çırpıyo sıkıldım valla ya bide benm kapıma gelip camlarının önü tozlanms balkonun dagınık dedi ay dicegimi şaşırdım ya
Sen de bunlar senin pisliklerin gel temizle deseydin, tam lafin sirasi gelmis. Ben de temizlemiyorum komsunun hali cirptigi pencereyi, gorsen cam tozdan gecilmiyor, zaten buzlu cam, icini siliyorum disi beni ilgilendirmiyor, temizlemiyorum cunku komsu hali cirptikca onun halilarina pislik yapisiyor ben de mutlu oluyorum:KK53:

9 iyiymiş, bizim binada her katta 3 daire var ben 4.kattayım en üst yani 5.kattaki 3 daire akraba gece 1 2 ye kadar bi evden çıkar diğerine girerler coluk çombalak, o bebelerin bi uyku düzeni bi saati olmaz asla, evden tasar apartman koridorlarında bangir bangir bağırırlar, akıllarına eser akşam 10 11 gibi zeminde taşla ceviz vs kırarlar en son yatak odası penceremizin pervazında prezervatif gördük batmandayım bu arada arada,balkon falan kullanamıyorum zaten şarıl şarıl su dökerller falan hangi birini anlatayım

9 iyiymiş, bizim binada her katta 3 daire var ben 4.kattayım en üst yani 5.kattaki 3 daire akraba gece 1 2 ye kadar bi evden çıkar diğerine girerler coluk çombalak, o bebelerin bi uyku düzeni bi saati olmaz asla, evden tasar apartman koridorlarında bangir bangir bağırırlar, akıllarına eser akşam 10 11 gibi zeminde taşla ceviz vs kırarlar en son yatak odası penceremizin pervazında prezervatif gördük batmandayım bu arada arada,balkon falan kullanamıyorum zaten şarıl şarıl su dökerller falan hangi birini anlatayım
O prezervatifi gorunce tepkin ne oldu, igrenc bisey be:110:
İnsanlar kullandiklari ozel biseyi niye ulu orta sokaklara sallar anlamiyorum:KK51:

ben bu eve taşınalı 6 ay oldu üst kat komşum çok gürültü yapıyordu ... salı günü sabah 9 gibi kapısını çaldım ,bir kadın açtı .kusura bakmayın bu saatte sizi rahatsız etmek istemezdim ben sizin alt kattaki komşunuzum dedim , kibarca ses geldiğini uykudan uyandığımızı söyledim ...o da ses geliyormu diye güzelce konuştuk 3 gündür asayiş berkemal , bir sıkıntı yok çok şükür ...
çok zor ev alma komşu al diye boşuna dememişler ...

İnsanlar kullandiklari ozel biseyi niye ulu orta sokaklara sallar anlamiyorum:KK51:
Atmaz olurlar mı canım,eski oturduğumuz yerde evimiz 1. Kattı,bundan beter sorunlarla karşılaşıyorsuk,çocuk bezi,prezervatif,orkid ne bulurlarsa ataıyorlardı,bahçe gibi küçük bir yer vardı tüm binanın ortak kullanımında olan herkese ait yani,babam birgün şurayı temizleyeyim dedi kimse inip temizlemiyor,bir poşet orkid çıktı desem inanırmısın,halada temizlerken pat pat diye atıyorlar orkidi çocuk bezini,annemde tesadüf eseri Atanı görmüş,elinde eldivenle süpürgeye poşetin içine koydu geri kapısının ağzına koydu.:KK45::KK45:

Atmaz olurlar mı canım,eski oturduğumuz yerde evimiz 1. Kattı,bundan beter sorunlarla karşılaşıyorsuk,çocuk bezi,prezervatif,orkid ne bulurlarsa ataıyorlardı,bahçe gibi küçük bir yer vardı tüm binanın ortak kullanımında olan herkese ait yani,babam birgün şurayı temizleyeyim dedi kimse inip temizlemiyor,bir poşet orkid çıktı desem inanırmısın,halada temizlerken pat pat diye atıyorlar orkidi çocuk bezini,annemde tesadüf eseri Atanı görmüş,elinde eldivenle süpürgeye poşetin içine koydu geri kapısının ağzına koydu.:KK45::KK45:
İnanmiyorum, gunah ya. İnsan degil bunu yapanlar. Hani genc kizlar falan mi atiyor acaba, daha yeni adet goren kizlar. Cunku akilli mantikli biri yapamaz bunu.
Kapinin onune koymus annen ohh canima degisin iyi yapmis:KK53:

İnanmiyorum, gunah ya. İnsan degil bunu yapanlar. Hani genc kizlar falan mi atiyor acaba, daha yeni adet goren kizlar. Cunku akilli mantikli biri yapamaz bunu.
Kapinin onune koymus annen ohh canima degisin iyi yapmis:KK53:
Yok canım koca kadın atan kızı yok oğlu var,zaten ondan sonra atılmadı çocuk bezi ve orkid demekki atan oymuş.:KK53:Tabi diğer atmalar devam halı çırpmalar falan.

kabı vardı IMG_36824073995963.jpeg
şu şekildeydi eşime dedim Oha bari kullanılmışını atsalardi eşim de zaten onu da atmislardir o aşağı düşmüştür bu kalmıştır yoksa çöpe atan ikisinide atar dimi dedi normalde çok pis şeyler yaparım ama eşim polis hepten taksınlar istemiyorum yeri geliyo evde yalnız oluyoruz oğlumla bulaşmak istemiyorum

kabı vardı Eki Görüntüle 1392803
şu şekildeydi eşime dedim Oha bari kullanılmışını atsalardi eşim de zaten onu da atmislardir o aşağı düşmüştür bu kalmıştır yoksa çöpe atan ikisinide atar dimi dedi normalde çok pis şeyler yaparım ama eşim polis hepten taksınlar istemiyorum yeri geliyo evde yalnız oluyoruz oğlumla bulaşmak istemiyorum
Bi de bimden almislar tuuuh:KK53:
Bulasma o zaman canim, deli birine rastlarsin rahat vermez .

Bendede var aynı dert.Durmadan ses bebeğim var bide uyutuyorum sesten uyanıyo.zemin katta oturuyorum diye birşeyler sirkiyo.Birgün dayanamadım çocuğumu uyandırdı diye çıktım yukarı az sessiz oluver dedim.Temizliktemi yapmıyım dedi suratıma kapıyı kapattı çirkef kadın.Yöneticide kankası söyledik değişen yok.Polise söyleyebildiğimizi ilk defa duydum.Bir daha çırpsın da çekeyim valla hemen arıycam polisi.Bn çekiyorsam oda çeksin.:KK47:

çok basit..belediye şikayet hattın arayıp söyleyeceksin..hatta elinde ispatında olsun..sesleri kayıt yap

bigün benim balkonda yığınla tavuk kemiği vardı güzelce topladım kemiklerinizi balkonuma düşürmüşsünüz dedim utandıramadım bizde belediyeye şikayet diye bısey de yok

Ev alma, komşu al lafı ne kadar doğruymuş. Benim üst katımda var bir tane komşu diyemem çünkü değil . çamaşırlarım balkondayken halı çırpıyordu, daha yeniyim, kimseyi tanımıyorum. Yöneticiye çıktım binada halı silkeleme günü mü var böyle böyle dedim, ben konuşurum dedi, gitmiş konuşmuş sağolsun, silkeleyen kadın kapıma dayandı, nasıl yöneticiye şikayet edermişim, anlatıyorum dinleme yok zaten. Neyse gitti, inadına yapıcam diye bağırmalar yaptı da büyüklük bende kalsın dedim, çıktım güzelce, sakince konuştum; ama yok, utanmasa beni suçlu çıkartacak, evde annem balkondayken silkelemeler, kime giderseniz gidin diye balkonda bağırmalar, evde elektrikli süpürge kullanmıyormuş, ben yazmayayım mideniz bulanır siz tahmin edin halının etrafa saçtığı pislikleri. Kendimce Komşuluğa, komşu hakkına önem veren biriyimdir, zor günümüz olur, herkesten önce koşulur mantığındayımdır; ama anneme, aileme bağırmasıyla benim bütün şartallerimi yaktı, yandığı gibi beyaz masaya mail attım. Zabıtalar gelmiş, evde yokmuş, sabrettim geçer dedim, arttırarak devam etti, tekrar mail yazdım. Sağolsunlar hemen geldiler. Ceza falan korktu sanırım, o gün bugündür ne yüzünü, ne de pisliklerini görmüyorum. Çok doluymuşum k. bakmayın uzun yazdım.

Bende belli şeylere dikkat ederim özellikle makina çalıştırmak yüksek sesle müzik dinlemek ya da film izlemek vs bebeğim var 9.5 aylık o gece ağladıkça aklım gidiyo

X