- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.008
- 73
- Konu Sahibi Mantarkafa
-
alt komşuya ayıp olur :)Bu tiplere laf anlatilmaz.
Onların uyuduğu saatte tepinin alt katta. Kısasa kısas
Aman çocuklar oynamasın mıymış , ne yapsınlarmış bu saatte dışarı mı çıksınlarmış gibi beni kendimden şüphelendiren nice açıklamaHönkürdüler derken ?
Polisi ara gelsinler yapacak bişey yokAman çocuklar oynamasın mıymış , ne yapsınlarmış bu saatte dışarı mı çıksınlarmış gibi beni kendimden şüphelendiren nice açıklama
O da bir alt katı rahatsız etsin.Ben utanıyorum İnanın kapıya gitmeye ama insanlar bazen birşeyleri inadına yapıyor gibi
alt komşuya ayıp olur :)
Ev sahibi malesefAnnemin oturdugu apartmandada bi kadin cildirtmisti bizi.cocugu ayakkabiyla kendide topuklu terlikle kosuyodu halisiz evde.bigun o ses yapti ben yaptim vurdum tavana.en sonunda gittim kapisini tekmelemedim bagirdim cagirdim binada korkudan acamadi kapiyi.bidahada yapamadi ses falan gerzek.kiraciysa ev sahibiyle konusun.
Kaç kere apartman toplantılarında bu daire sahibinin herşeyinden şikayetçi olmuş insanlar ama maalesef kendisi hiçbir toplantıya katılmamış , yönetici 2 kere konuşulanlar ve alınan kararlarla ilgili imza attırmak istemiş kapı açan olmuyor o durumlardaYöneticiye söyleyin.
Ya kusura bakmayın gerçekten bilmediğimden soruyorum , böyle bir konu için polisi arayabiliyor muyuz ?Siz niye uğraşıyorsunuz ki
Arayın polisi gelsin kapısına
Ondan sonra ailecek tıp oynamaya karar verirler :))
Arayabiliyorsunuz hakkınız ama gelip kapıyı çalıp apartman sakinleri sizden şikayetçi diyip uyarırlar.Ya kusura bakmayın gerçekten bilmediğimden soruyorum , böyle bir konu için polisi arayabiliyor muyuz ?
ArayabiliyorsunuzYa kusura bakmayın gerçekten bilmediğimden soruyorum , böyle bir konu için polisi arayabiliyor muyuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?