• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşu

Ne desen boş ,ne yapsan boş. Böyle tipler laftan anlamaz . Bizim üst katta bir kadın var temizlik hastası ileri seviyede sabah 7de elektrikli süpürgeden tut, müzik sesi ilk başta bir iki defa lafını söyledik anlamadım tabi herkesin seviyesine düşmemek için duymamazlıktan geldik. Zamanla alıştık tabi haftasonları gelen yatılı misafirler bir tuhaf algılıyor.
Site mi oturduğunuz daire? Veya yönetici var mı? Şikayet etsen elde delil yok işiniz zor gibi.
Sizin ki de gerçekten yorucu bir durummuş . Yönetici var durumu biliyorlar ama dediğiniz gibi bir delil Yok . Bir sonrakinde saat durumuna göre olmazsa yönetici ile gider kapılarını çalarız diye düşünüyorum ama polis konusunu da değerlendireceğim kesinlikle

polisi arayın ben öyle kurtulmuştum...gece yarısı korkunç kavga seslerinden....
Ya bizim gürültüler çoğunlukla çocukların ev içerisinde gerçekten inanılması imkansız oyunlar oynamasından kaynaklı ama İnanın öyle normal saatlerde de değil .. polisler benimle dalga geçmez umarım :) ya da bunun için mi aradın bizi diyip kulaklarımı çınlatmazlar umarım :)

Uff hakkaten cok saygisiz insanlar var... hukuki olarak ne yapilir bilmiyorum ama bir daha bu kadar gürültü olursa polisi arayin. Onlara hönküremezler.
Bizim de alt komsu tüp gün apachi müzikleri dinliyor resmen. Su yesil uzayli müzigi falan. Kpss calisiyorum krize girdim evde. Denemelerimi yesil uzayli dansi esliginde bitirdim.

Back