- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.898
- Konu Sahibi EloraViolet
Sinirden elim ayağım titriyor artık, kapılarına gidip kavga çıkarmamak için zor duruyorum. Gece olunca vampir gibi gürültüye başlıyorlar. Ya bağrış çağrış oluyor, ya da yüksek sesle televizyon izliyorlar, ya evde koşuyorlar. Evlerinde çocuk yok bu gürültü nasıl oluyor anlamıyorum. Defalarca evlerinde su boruları patladı bizim tavan, duvarlar battı.
Galiba benim odamın üstünü nasıl yaptılarsa mutfak haline getirmişler. Musluktan akan su sesi duyuyorum son bir iki aydır. Böyle geceleri tencere tava sesleri de oluyor. Birde gece tam 12de televizyon açıp, 2ye 3e kadar yüksek sesle televizyon izliyorlar. Evde iki kişiler, 55-60 yaşlarında karı koca bir çift kalıyor. Bu gürültü, bu kadar tabak çanak sesi nasıl çıkıyor anlamıyorum hiç.
Eğer böyle gürültücü komşularınız varsa nasıl baş ediyorsunuz?
Galiba benim odamın üstünü nasıl yaptılarsa mutfak haline getirmişler. Musluktan akan su sesi duyuyorum son bir iki aydır. Böyle geceleri tencere tava sesleri de oluyor. Birde gece tam 12de televizyon açıp, 2ye 3e kadar yüksek sesle televizyon izliyorlar. Evde iki kişiler, 55-60 yaşlarında karı koca bir çift kalıyor. Bu gürültü, bu kadar tabak çanak sesi nasıl çıkıyor anlamıyorum hiç.
Eğer böyle gürültücü komşularınız varsa nasıl baş ediyorsunuz?