- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.544
-
- Konu Sahibi Mutsuz Girl
Ohh iyi yapmış eline sağlık. Bazen çamaşır asarken düşürüyor benim ipe takılıyor atıyorum aşağı. Kocası da melek gibi adam onun kıyafeti düşerse atmıyorumBen taşındım ordan, daha sonra benim kiracı dirlik vermemiş ona, o da defolup gitmiş
Kiracı manyaktı saçından tutup sürüklemiş, yalatacam o balkonu sana demiş, temizletmiş
Kadın evde yürürken sessizce yürüyormuş,
rahatsız etmemek için
Eee dinsizin hakkından imansız gelir
Dediğin gibi iyi yapmışız, oh olsun
Yok canım benim adam yerine bile koymadıSizinki inip niye yaptın dedi mi? Benimki dedi. Ben de iade ettim size, fena mı oldu, çöpünüz benim evime gideceğine size girsin demiştim. Bana terbiyesiz dedi. Sonra çırpma olayının ve gürültünün kaydını almıştım. Arkadaşım avukattı, mahkemeye verdim falan. Uzadı gitti ama onların da huzuru bozuldu mu? Evet
Beter olsunlar valla. Bunlara da öylesi lazımYok canım benim adam yerine bile koymadı
Valla ben taşındıktan sonra benim kiracı hakkından gelmiş
Kadın kendi evinden taşınmak zorunda kalmış
Yaa çok hoşsunOhh iyi yapmış eline sağlık. Bazen çamaşır asarken düşürüyor benim ipe takılıyor atıyorum aşağı. Kocası da melek gibi adam onun kıyafeti düşerse atmıyorum
ben attım çamaşırı başkaları da görüp bizimdir diye sanırım arabanın camına sıkıştırmış Allah sizi ne yapmaya dedim kurtulamıyorumYaa çok hoşsun
Bu kadar olur, kadın iç çamaşırını düşürmüştü, kızı geldi kapıya utana sıkıla istedi bende vermek için balkona çıktım birden atıverdim aşağı
Kızada balkonda yok dedim ( Allah'ım sen affet)
Ay napim sinir oluyordum
Yaa süpersin, çok güldürdün beni Rabbim 'de seni güldürsünben attım çamaşırı başkaları da görüp bizimdir diye sanırım arabanın camına sıkıştırmış Allah sizi ne yapmaya dedim kurtulamıyorumama iç çamaşırı değil
Başınız sağolsun. Sevdiğini kaybetmek ne acı ben de yakin zamanda anneannemi kaybettim çok aci çekti çok hastaydı. Bugün rüyamda onu iyi bir şekilde gördüm sımsıkı sarılıyorduk birbirimizeinanın aylardır hayattn kopmuş durumsdayım böylelerine öyle davranmak lazım ama eşim pisliğe bulaşma der hep siz en iyisini yapmışsınız
Suç duyurusunda bulununHerkese iyi akşamlar üsr komşu bizi canımızdan bezdirdi sabah 7'de başlıyor kızı koşmaya zıplamaya gece 1'e kadar sürekli ve evin içinde balkonda bisiklet,skoter sürüyor top.oyunuyor oyuncakları yere sürtüyorilkin güzellikle gittim ders çalışıyorum.çok gürültü oluyor biraz uyarırmısınız çocuğunuzu diye hiç oralı olmadı aksine gün geçtikçe dozunu arttırdılar akşam 9 da 10 da süpürge açıyor çocuğu durmuyor üzerimize sofra kilim ne buls çırpıyor polise şikayet ettik polis gelip uyardıktan sonra dha çok yapmaya başladı karakolluk olduk ve üzerinden 9.ay geçti ben depremde ailemi kaybettim dünyayla bağımı kopardım görmezden duymazdan geliyordum ama artık dayanacak gücüm kalmadı eşimin bi pazarı var onda da uyuyamıyoruz ne yapmalıyım bi akıl verin burdan taşınmak istiyorum ama kiralar.taşıma çok pahalı diye eşim yanaşmıyor polis de işe yaramıyor başka ne yapmalıyım?
Yıllar önce ev süpürürken saat gündüzün ikisi alttaki tavana vuruyor ben çok korktum. Elim Ayağım titredi indim aşağı konuştum adamla bir şekilde hallettik. Ben süpürme saatlerini kısa tuttum ve birden sonra başladım. İki küçük çocuğum vardı o zamanlar on da basliyorsam mesela saat 3 e doğru bitirebiliyordum ancak araya başka şeyler giriyordu çünkü. Sizin bu komşu bayaa bayaa çirkefmiş.Allah razı olsun amiin cümlemizingürültü yapmak istiyorum sonra diyorum alt kattaki rahatsız olacak belki yan taraftaki onlar için başkasını rahatsız etmem doğru olmaz deyip yapmıyorum bikere çok sinirlendim tavana Vileda sopasıyla vurdum yeter diye ladın ayağıyla bir vurdu yere dakikalarca avize sallandı yine deprem oluyor sandım karnıma ağrı girdi yemin ederim anladım ki ben bu edepsizle kendi başıma başa çıkamam zabıta şikayet hattı varmış internetten gördüm onlar çare olur mu bilmem belki bilgi sahibi birileri yazar burdan öğrenirim
sağolun teşekkür ederim işte herkesin maddi.durumu olmuyor kendine ait tek katlı bir evi olması için inşallah Rabbim bana ve benim gibi olanlara yardım eder ne diyelimEn iyisi mustakil ev. Komsu derdi ses derdi yok. Basiniz sag olsun
süreç çok uzun ve sonuç alınamayan bi hal alıyor malesef boşa uğraşmış oldum diyor insanSuç duyurusunda bulunun
bu kadından önce başka birileri oturuyordu hiç sorun yaşamadık onun da çocukları ses yapîyordu ama insan tahammül edebiliyordu buna tahammül etmek artık imkansız bir hal almaya başladı bulaşsan kendiyle birlikte seni de rezil edecek tam bir mahalle karısı tabiri caizse ahlak yok insanlık yok ve sonuç da alamayacağımı biliyorum polis gittikten sonra daha dozunu arttırdı mesela biliyorum kavga etsem 1 dk duramayacağım evde artık. off Allah insanı iyi insanlarla karşılaştirsin heleki komşuysa Rabbim hayırlısını versinYıllar önce ev süpürürken saat gündüzün ikisi alttaki tavana vuruyor ben çok korktum. Elim Ayağım titredi indim aşağı konuştum adamla bir şekilde hallettik. Ben süpürme saatlerini kısa tuttum ve birden sonra başladım. İki küçük çocuğum vardı o zamanlar on da basliyorsam mesela saat 3 e doğru bitirebiliyordum ancak araya başka şeyler giriyordu çünkü. Sizin bu komşu bayaa bayaa çirkefmiş.
teşekkür ederim Allah razı olsunÖncelikle başınız sağolsun.
Komsunuz kiraci mi ev sahibi mi? İki durumda da sizi rahatsız etme hakki yok gerci.
Bir de belediyeye sikayet etmenizi öneririm. Para cezasi kesiyorlar. Tekrarlandikca ve siz sikayet ettikce para cezasını katlamali olarak yazıyorlar.
Belki paralari odeyince akillanirlar.
Bence denemeye değer çünkü insanin evinde rahat edememesi kadar kötü bir şey yok.teşekkür ederim Allah razı olsunoda kiracı tek umudum bian önce çıkıp gitmeleri sabah akşam bunun için dua ediyorum evet zabıtaya şikayet ediliyormuş öyle okudum bi yerde ama çoğu kişi sonuç alamadığını söylemiş o yüzden tereddüt ettim