Üst komşu derdi

inanın bende öyle dua ediyorum Rabbim bizden uzakta bulsunlar belalarını diye . birgün değil iki gün değil hergün aynı dert hergün daha da arttırarak aylardır neler çektiğimizi bir biz bir Allah biliyor dyanma gücüm kalmadı

inan bu devirde beladan kaçmak isterken böyle insanlar musallat olup bela oluyorlar gerçekten cinnet geçirmekten korkuyorum
cinnet geçirsen ne olacak haksız duruma düşmekten başka eline bişey geçmeyecek kimse demeyecek kadının boğazına kadar gelmiş demekki edepsiz ilan edecekler kafanı başka yerlere ver Allah’a ailenle sana tertemiz yepyeni bi hayat nasip etsin bende hamileyim dua edeceğim sana

haklısınız Allah razı olsun hepinizden dua istiyorum çok zor bi durum

Valla üst katımda baskül ailesi gibi bi aile var. Onlar yürüse zaten ev başıma yıkılıyor. Allahtan yurt dıışında yaşıyorlarda sadece 1 ay çekiyorum. Dağdan inmiş gibiler. Geçen yıl bende polise şikayet ettim. Biraz düzelmişlerdi. Ama sürekli burda olsalar kimse oturmaz bu evde.

Bu konuları okudukça komşularıma şükrediyorum gündüz vakti bile ses yok çok nadir olur o da nadir olduğu için anlayışla karşılarız problem olmaz. Bizim apartmanda kiralik daire var gel kız buraya

İnsan olana bir şeyi bir kere söylersin anlar. Bunlar demek ki insan değil. O kadar uyarıya rağmen hala yapıyorlarsa yaşamaları gereken yer mağara.
Apartman olayı bambaşka bir kültür. Ama bazı mağara canlıları bunu anlamıyor.

bunlar da sanki ahırda yaşamışlar ne edep ne görgü ne insanlık hiçbişey yok ben çoxuğa kızmıyorum anne babasına kızıyorum uyarmadıkları için önlemedikleri ve aksine buna gûldükleri için kızıyorum onları Allah'a havale ediyorum sabır sabır diyorum ama çatladım artık polis dışında Allah'a havale etmek dışında ne yapabilirim onun yolunu arıyorum

Bu konuları okudukça komşularıma şükrediyorum gündüz vakti bile ses yok çok nadir olur o da nadir olduğu için anlayışla karşılarız problem olmaz. Bizim apartmanda kiralik daire var gel kız buraya
Konya'da iseniz ve kiranız uygunsa hemen gelelim bizde 2 kişilik zararsız bir aileyiz yan komşu ve karşı komşularımla alt komşumla herhangi bir sorun yaşamadık üsttekiler ise.tam bela

Bizimde karşı komşular bu şekilde 3 çocuk var evde gece yarılarına kadar sürekli bağırış çağrış bıktık uyarıyoruz tamm diyor ertesi gün yine aynı..dağdan inmiş gibiler aşırı görgüsüz insanlar eşimi ben durduruyorum hep çocuk onlar ne yapsın kadın falan diye inanın katil olmamak içten değil Allah cezasını verir umarım en kısa zamanda

kesinlikle apartman kültürü denilen bişey var ve uymayan da yaşamamalı ama malesef öyle olmuyor biz ne kadar saygılıysak üsttekiler o kadar saygısız görgüsüz

aynı şeyi yaşıyoruz sizi anlıyorum en azından sizinki tamam diyor bizimki biz ses yapmıyoruz aşağıdakiler yalan söylüyor demiş kapıcıya polise

Basiniz sag olsun. Ne yazik ki bunlari ne aileleri, ne okul egitebilmiş.
Biz de eğitemeyiz.
Sabır diliyorum.
Umarim kurtulursunuz.

Benim bir kuzenim biraz bela tiplidir (aslinda dünya tatlisi, ama mafya babasi rolünde de oynayabilir). Bir kuzenin benzer sorunu vardi ama gürültü yapan yetiskinlerdi. Mafya tiplimizi siyah takim elbiseyle kapilarina gönderdi. Oda iste konusup arasina iste "arada tatsizlik felan olur canımız sıkılır" gibi laflar serpistirmis. Ondan sonra sesleri kesilmis. böylelerine böyle tipler lazim (ailemde ama gercekten mafya yok )

Başınız sağolsun. Rabbğm sabırlar versin. Malesef böyle insanlar arsız oluyor. Olmasa zaten böyle davranamaz. Keşke yakın olsak gider saçını başını yolardım. Çocuğun uyku saatlerinde sizde aşşağıdan rahatsız edin sürekli birşeyler vurun. Hergün gidip zile basın. Polisi sürekli arayın.

İnan bişey yapamıyorsunuz. Çünkü ya onlar gibi edepsiz olcan ki bizde onu yapamayız. Yada sabretçen. Aidat parası konusunda bile o kadar sıkıntı çıkardı ki pes ettim artık.

bazılarına bu yolu denemek gerekiyor cidden inşallah bizi de Allah kurtarır ne diyeyim

Sğolun Allah razı olsun sessiz kalıyorum bazen dayanamayıp eşime patlıyorum polisi arasana diye ama oda haklı polis gelip söyleyip gidiyor sonra daha kötü azıyorlar polis de bişey yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…