Üst komşu derdi

Mutsuz Girl

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
69
17
32
Herkese iyi akşamlar üsr komşu bizi canımızdan bezdirdi sabah 7'de başlıyor kızı koşmaya zıplamaya gece 1'e kadar sürekli ve evin içinde balkonda bisiklet,skoter sürüyor top.oyunuyor oyuncakları yere sürtüyor ilkin güzellikle gittim ders çalışıyorum.çok gürültü oluyor biraz uyarırmısınız çocuğunuzu diye hiç oralı olmadı aksine gün geçtikçe dozunu arttırdılar akşam 9 da 10 da süpürge açıyor çocuğu durmuyor üzerimize sofra kilim ne buls çırpıyor polise şikayet ettik polis gelip uyardıktan sonra dha çok yapmaya başladı karakolluk olduk ve üzerinden 9.ay geçti ben depremde ailemi kaybettim dünyayla bağımı kopardım görmezden duymazdan geliyordum ama artık dayanacak gücüm kalmadı eşimin bi pazarı var onda da uyuyamıyoruz ne yapmalıyım bi akıl verin burdan taşınmak istiyorum ama kiralar.taşıma çok pahalı diye eşim yanaşmıyor polis de işe yaramıyor başka ne yapmalıyım?

Öncelikle aileniz için cok üzüldüm basınız sağolsun .
Ev kendilerinin mi kiracılar mı ?
Kiracıysa ev sahiplerini arayın durumu anlatın .
Böylelerine anladıgı dilden konuşun .
Sabahın 7 sinde gürültülerini kamera ya da ses kaydı yapın belki şikayetçi olurken işinize yarar.

Ay bu üst komşu derdi hiç bitmeyen bi dert.
Ben 2 kez ev değiştirdim bu yüzden.. Hani çıkın diycem ama, kiralar aldı başını gitti.
Yönetici yok mu apartmanda?
İmza toplama şansınız varsa belki atabilirsiniz apartmandan.

Ev alma komşu al boşuna demiyorlar insanlar çok garip gerçekten kendi çocuklarını kendileri çekmek zorundalar başkaları çekmek zorunda değil bunu anlamıyorlar ve üstelik kadının inadına salakça sesler yapması da çok gereksiz yakın zamanda iş arkadaşım komşu yüzünden evini sattı 14 bin tl ye kiraya çıktı haberlerde birsürü görüyoruz neler oluyor komşu yüzünden şimdi çık desem keşke çıksan ama insan eşine de diyemiyor ya komşu yüzünden çıkalım onun da ağırlığı var gittiğin yer nasıl olacak ordan farklı olacak mı malesef insanların artık birbirine tahammülü yok ve birini rahatsız eder miyim diye düşünmüyorlar bile benciller inan hiçbir çözüm bulamıyorm ama tek diyeceğim eşine fazla yansıtma ne evdeki huzurunu etkilesin bencil insanlar ne de eşin onlara karşı dolmasın Allah korusun anlık bi olay yaşanmasın

sağolun teşekkür ederim telefonla ses kaydı aldım bikaç kez ama canlı gürültü gibi çok gelmiyor ses ve o zaman polise şikayet ettiğimizde kale bile alınmadı bu ses kaydı

Ne yazık ki çaresi yok. Aynı söylediğiniz gibi ister kibarca uyar, rica et istersen polisi ara her halükarda dozunu artırıyorlar sanki gürültüyü siz yapıyormuşsunuz gibi. Ben böylesinin ahırda büyüdüğüne inanıyorum. Çocuk gündüz koşar oynar tamam buna da bi şey diyemezsin ama anne babası çocuktan beter bir hal alıyor. Yerli yersiz gece vakti süpürge yapılmaz, sabahın köründe temizliğe başlanmaz. En azından 10 olmalı saat. Dairenin belli başlı kuralları var eğer herkes kafasına göre iş yapar, gürültüyü umursamazsa b*ku çıkar o yaşam alanının. Ben ilk defa yaşadım daire hayatını geçen sene. Psikolojim alt üst oldu. Ben gece mutfağa su içmeye bile parmak ucumda yürüyerek giderdim. Altımda ki insan pat küt benim sesimi gece de çekmek zorunda değil. Ama bize denk gelen de resmen uyumadan yaşayan her günü parti gibi geçen görgüsüz, saygısız kişilerdi. Allah sabır versin size ve daire kalan herkese. Ben kendi evime geçtim çok şükür ancak cidden bu duruma bi çare bulunmalı. Ses yalıtımın s si yok. Birde zorunlu diyorlar beton olduğuna bile şüpheliyim ben kağıt var sanki aramızda.

yöneticiye söyledik uyarırız biz kapıcıyla haber gönderip dedi sonra devam edince eşim bikez daha söyledi benim kendi sorunlarım var uğraşmam kendiniz halledin demiş eşime malesef

sağolun teşekkür ederim telefonla ses kaydı aldım bikaç kez ama canlı gürültü gibi çok gelmiyor ses ve o zaman polise şikayet ettiğimizde kale bile alınmadı bu ses kaydı
O zaman sesin kesildiği saatlerde alttan siz vurun yukarıya gümmm gümmm ama bir kaç odadan yapın bunu akıllanırlar belki .

yöneticiye söyledik uyarırız biz kapıcıyla haber gönderip dedi sonra devam edince eşim bikez daha söyledi benim kendi sorunlarım var uğraşmam kendiniz halledin demiş eşime malesef
Kapıcı mı demiş "kendi sorunlarım var" diye? Anlamadım..
Zırt pırt kapıcıyı göndermek de bir bezdirme politikası olabilir bu arada..

Dengesiz ne diye yönetici olmuş o zaman kendi dertsiz başına dert açmak istemiyordur ondan öyle demiştir

Başınız sağolsun. Bizde aynı durumdan muzdaribiz. Gece 3 e 4 e kadar temizlik yapıyor takır tukur. Uyuyamıyoruz uyardık bi kaç kez hala aynılar hatta uyardıktan sonra dahada arttı sesleri binalarda mı sorun var insanlarda mı bilmiyorum

gündüzleri eşim işte ben bunların gürültüsünden bırakın uyumayı dinlenemiyorum bile 8 buçuk aylık hamileyim hastayım inanın evde durmak istemiyorum ama eşime anlatmıyorum gerilmesin diye .inanın bwnimde alt katımda insanlar oturuyor yanda oturan var 2.buçuk yıldır burda oturuyorum bikez bile ne.uyarı aldım ne. şikayet aman kimse rahatsız olmasın görgüsüz inanlar demesin diye evde ses yapan halı terloği bile giymiyorum ama yukardaki yüzünden hastyım tadım tuzum yok

sağolun teşekkür ederim yemin ederim terbiyesiz görmemiş insanlarla uğraşmak bir arad yaşamak çok zor kiracıyız onlarda kiracı ev sahibiyle konuşlım uyarsın dedik ulaşamadık adama hergünümüz zehir oluyor eşim akşamları ve haftasonu şahit olunca sen nasıl dayanıyorsun tüm gün diyor

Merak etme anlattığın dert basit bi dert değil heleki yavrunun vebali yani çıkar onlardan inşallah bişey vesile olur da size pislik bulaştırmadan defolur giderler devir öyle kötü ki insanlar beş lira için düşman sahibi oluyor azıcık daha dayanın eminim tahammülünüzün kalmadığını Allah da görüyordur yaptıkları haksızlığı ödeticektir Allah yardımcınız olsn ama azıcık daha sabır sadece

inan bu devirde beladan kaçmak isterken böyle insanlar musallat olup bela oluyorlar gerçekten cinnet geçirmekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…