- 14 Temmuz 2023
- 2.480
- 2.173
- 22
-
- Konu Sahibi Mutsuz Girl
inşallahMaalesef. Insallah bir cözüm bulursunuz
Ben size kendi yöntemimi anlatayım ; ev sahibi oldugum evde 2 senedir bir gün bike sabah 10 a kadar uyuyamadım gürültüden. Artık onlar gürültü yapmaya basladıgında bende yapıyorum, çocuklarını yatırdıgı saat 10 da robot süpürgeyi çalışmıyorum. Kapıma geldim. Ee dedim siz sabah 6 da başlıyorsunuz benim bir pazarım var bir ayda deliksiz uyumak icin sadece 4 gün. Deli deliyi görünce sopasını saklar. Bu arada aileniz icin cok cok üzgünüm nur icinde uyusunlar, Allah size evlatlarınıza uzun ömürler versin.Herkese iyi akşamlar üsr komşu bizi canımızdan bezdirdi sabah 7'de başlıyor kızı koşmaya zıplamaya gece 1'e kadar sürekli ve evin içinde balkonda bisiklet,skoter sürüyor top.oyunuyor oyuncakları yere sürtüyorilkin güzellikle gittim ders çalışıyorum.çok gürültü oluyor biraz uyarırmısınız çocuğunuzu diye hiç oralı olmadı aksine gün geçtikçe dozunu arttırdılar akşam 9 da 10 da süpürge açıyor çocuğu durmuyor üzerimize sofra kilim ne buls çırpıyor polise şikayet ettik polis gelip uyardıktan sonra dha çok yapmaya başladı karakolluk olduk ve üzerinden 9.ay geçti ben depremde ailemi kaybettim dünyayla bağımı kopardım görmezden duymazdan geliyordum ama artık dayanacak gücüm kalmadı eşimin bi pazarı var onda da uyuyamıyoruz ne yapmalıyım bi akıl verin burdan taşınmak istiyorum ama kiralar.taşıma çok pahalı diye eşim yanaşmıyor polis de işe yaramıyor başka ne yapmalıyım?
Allah razı olsun amiin cümlemizinBen size kendi yöntemimi anlatayım ; ev sahibi oldugum evde 2 senedir bir gün bike sabah 10 a kadar uyuyamadım gürültüden. Artık onlar gürültü yapmaya basladıgında bende yapıyorum, çocuklarını yatırdıgı saat 10 da robot süpürgeyi çalışmıyorum. Kapıma geldim. Ee dedim siz sabah 6 da başlıyorsunuz benim bir pazarım var bir ayda deliksiz uyumak icin sadece 4 gün. Deli deliyi görünce sopasını saklar. Bu arada aileniz icin cok cok üzgünüm nur icinde uyusunlar, Allah size evlatlarınıza uzun ömürler versin.
Sabah 5 de yatak odası kısmında matkapın ucunu çıkarıp tavana dayıyorsunuz eliniz yorulana kadar saatlerce devam akıllanana kadar her gürültü yaptıkları zamanHerkese iyi akşamlar üsr komşu bizi canımızdan bezdirdi sabah 7'de başlıyor kızı koşmaya zıplamaya gece 1'e kadar sürekli ve evin içinde balkonda bisiklet,skoter sürüyor top.oyunuyor oyuncakları yere sürtüyorilkin güzellikle gittim ders çalışıyorum.çok gürültü oluyor biraz uyarırmısınız çocuğunuzu diye hiç oralı olmadı aksine gün geçtikçe dozunu arttırdılar akşam 9 da 10 da süpürge açıyor çocuğu durmuyor üzerimize sofra kilim ne buls çırpıyor polise şikayet ettik polis gelip uyardıktan sonra dha çok yapmaya başladı karakolluk olduk ve üzerinden 9.ay geçti ben depremde ailemi kaybettim dünyayla bağımı kopardım görmezden duymazdan geliyordum ama artık dayanacak gücüm kalmadı eşimin bi pazarı var onda da uyuyamıyoruz ne yapmalıyım bi akıl verin burdan taşınmak istiyorum ama kiralar.taşıma çok pahalı diye eşim yanaşmıyor polis de işe yaramıyor başka ne yapmalıyım?
ah ahh keşke yapabilsem keşkeSabah 5 de yatak odası kısmında matkapın ucunu çıkarıp tavana dayıyorsunuz eliniz yorulana kadar saatlerce devam akıllanana kadar her gürültü yaptıkları zaman
Niye yapmıyorsunuzah ahh keşke yapabilsem keşke
çok terbiyesiz bir kadın insanın dedikodusunu çıkaran cinsten eşim de çok afedersiniz boka bulaşma diyor ne hali varsa görsün diyor bende bişey yapmıyorumNiye yapmıyorsunuz
Çıkarsın ne çıkarabilir en fazlaçok terbiyesiz bir kadın insanın dedikodusunu çıkaran cinsten eşim de çok afedersiniz boka bulaşma diyor ne hali varsa görsün diyor bende bişey yapmıyorum
etraftan yanlış tanınmak.istemem yoksa çok şükür ben kendimi biliyorum eşim beni biliyor bide hamileliğimin son zamanları zaten hastayım bide bununla soeun yaşamak istemiyorumÇıkarsın ne çıkarabilir en fazla
ama size.hak verdim ben sustukça azdıkları için bişeyler yapmam gerekÇıkarsın ne çıkarabilir en fazla
Gürültü ölcer takılması gerekir ama sistematik desibel asımı olması gerekiyormıs yapılacak sey siz evinize ses kaydeden kamera takıp gürültüyü kayda alıp bunu mahkeme de kullanmanız. Ama mahkeme sürecek 3 sene. Bilemedim. Sizde onlara rahatsızlık verin gitsin. Ve rabbim acılarınızı tez hafifletsin unuttursunAllah razı olsun amiin cümlemizingürültü yapmak istiyorum sonra diyorum alt kattaki rahatsız olacak belki yan taraftaki onlar için başkasını rahatsız etmem doğru olmaz deyip yapmıyorum bikere çok sinirlendim tavana Vileda sopasıyla vurdum yeter diye ladın ayağıyla bir vurdu yere dakikalarca avize sallandı yine deprem oluyor sandım karnıma ağrı girdi yemin ederim anladım ki ben bu edepsizle kendi başıma başa çıkamam zabıta şikayet hattı varmış internetten gördüm onlar çare olur mu bilmem belki bilgi sahibi birileri yazar burdan öğrenirim
Aynısını bende yaptımBen bi kere yukardan pis komşu milföylü sofra örtüsünü çırpmış süpürdüm kapısının önüne döktüm.
Akıllanmazlar ama olsunAynısını bende yaptım
Mısır koçanı, kiraz çekirdekleri, tavuk kemikleri vs. balkonu süpürdüm yukarı çıkıp ayakkabılarının içine boşalttım
Akıllandılar mi?
Hayır
Aynısını bende yaptım ama ben ıslattım onları bide. İyice yapışsın kapısına da anlasın diye. Asla pişman değilim. Yine olsa yine yaparım.Ben bi kere yukardan pis komşu milföylü sofra örtüsünü çırpmış süpürdüm kapısının önüne döktüm.
Sizinki inip niye yaptın dedi mi? Benimki dedi. Ben de iade ettim size, fena mı oldu, çöpünüz benim evime gideceğine size girsin demiştim. Bana terbiyesiz dedi. Sonra çırpma olayının ve gürültünün kaydını almıştım. Arkadaşım avukattı, mahkemeye verdim falan. Uzadı gitti ama onların da huzuru bozuldu mu? EvetAynısını bende yaptım
Mısır koçanı, kiraz çekirdekleri, tavuk kemikleri vs. balkonu süpürdüm yukarı çıkıp ayakkabılarının içine boşalttım
Akıllandılar mi?
Hayır
Bizde ev sahibiyiz üst komşuda.sağolun teşekkür ederimyemin ederim terbiyesiz görmemiş insanlarla uğraşmak bir arad yaşamak çok zor kiracıyız onlarda kiracı ev sahibiyle konuşlım uyarsın dedik ulaşamadık adama hergünümüz zehir oluyor eşim akşamları ve haftasonu şahit olunca sen nasıl dayanıyorsun tüm gün diyor
Ben taşındım ordan, daha sonra benim kiracı dirlik vermemiş ona, o da defolup gitmişAkıllanmazlar ama olsuniçimizin yağları eriyor biraz