Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Tavşannn üsttekilerin yaşam tarzını eleştirip hakaret boyutuna taşıdığı için dendi onlar cicim...
Bekarken üst komşunun sesini duyardım bazı geceler. Ama diyorum ya bağıra çağıra, aşırı ses çıkartarak sevişmek ekstrem bir durum, rahatsız edebilir, şikayet edilebilir. Ama ara sıra gelen olağan sesler için komşunun kapısına dayanmak hoş değil bence. Ben yapmam. Ara sıra ağlayan çocuk için de yapmam, ara sıra gelen misafir için de yapmam. Diyorum ya biraz tolere edebilmeliyiz birbirimizi her konuda.

Komşulukta bunu gerektirir zaten ev hali dersin çocuk dersin bu işte de özel gündür şudur budur dersin es geçersin yüksek bağırsa da ama çok sık tekrarlıyorsa oda komşuluğun gerekliliğini yapıcak tabi

gerçi ben hiç görmedim hangi ülkeyse çocukları içeri almayan AVM hangi şehirde acaba?
Bu kadar kapitalist bir düzende çocuklu annelerin paralarını devre dışı bırakacak kadar para mı doydu yoksa AVM ler?

ipek olup olmamasindan ziyade oladabikir düşüncesi beni rahatsız eden kendileri doğurup ertesi gün 18 yaşına getirecekler heralde

o zaman sadece o.kısmı eleştirir gerisine başka yorum yapardın cinsel kimlik seni ilgilendirmez ama evet haklısın. sende öğrencisin. seninde ders calismaya hakkın var diyebilirdin

ama demezsiniz değil mi çünkü bi tez. atıldı. ortaya o sonuna kadar savunukacak partizanca
Ona pek bişey yazamadım ben dün, bir iki bişey yazdım sonra çıktım. Benden sonra yazanlar için konuşuyorum şu an.

otele AVM ye restorana alınmayan çocuk...bunu savunuyorsunuz ne denir ki

Hanımefendi ciddi anlamda bir algı sorununuz var. Çocukların otellere alınmamasını değil, bu tercihe yönelik de otel olmasını savunuyoruz.

Bir insan nasıl ''Hayır benim çocuğum her yere girmek zorunda!'' diyebilir ki? Zaten o tesisler çocuksuz aileler için yapılmış, çocuğa uygun bir şey yok yani. Girmemesi normal.

Ciddi misiniz bilemiyorum ancak

http://www.etstur.com/Cocuksuz-Tesisler

Duymamış olmanız ilginç. Doğa derken neyi kastettiğinizi bilemiyorum ancak bana göre doğa çocuk gürültüsü içermeyebiliyor.
Cidden bilmiyordum aslında kendim dahil çevremin böyle bir tercihi hiç olmadı. Bana bu tercih nedense 65 yaş üstü Fransız turistleri anımsattı. Gün boyu ellerinde kitap şezlong altı...
Aslında çocuklu aileleri egale ederken bu fiyat farkını çocuksuzlardan çıkarmaları gerekirken fiyatlar da aksine çocuklu otellerden daha ucuz.
yoksa çocuk sesi çekmek daha mı pahalıya mal oluyor insanlara:KK70:

Hayır ondan denmedi de neyse
hayır ondan dendi.
bakın mesaj aynen şöyle:

Yok benim komsularim ciddi edepsiz.
Evde iki kiz bir erkek(baya kırık) sabit, gidip gelen erkekler degisiyor.
Sevistikleri net zaten de baska olaylar da donuyor biri duzenli olarak bayiliyor geri kalan da onla dalga geciyor falan fistan. Sevismek onlarin yaptigi en masum sey bence.
eğer bu da yaşam şeklini eleştirmek değilse ben yaşam şeklini eleştirmek ne demek bilmiyorum.
edit: butona erken bastım....
her neyse bu konu geride kaldı zaten. elbette apartmanda birbirimize saygılı olmalıyız ama birbirimizi de tolöre etmeyi becerebilmeliyiz.

özgürlüklerimizin nerede başlayıp nerede bittiğini bilmediğimiz için oluyor böyle.. madem herkes evine karıştırtmıyor ben de çalarım hacı elektro gitarımı.. ne yani kendi evimde rahat rahat bir gitar bile çalamayacak mıyım?

Dün beni uyku tutmadı Brutali dayayaydım millete

Cidden bilmiyordum aslında kendim dahil çevremin böyle bir tercihi hiç olmadı. Bana bu tercih nedense 65 yaş üstü Fransız turistleri anımsattı. Gün boyu ellerinde kitap şezlong altı...
Aslında çocuklu aileleri egale ederken bu fiyat farkını çocuksuzlardan çıkarmaları gerekirken fiyatlar da aksine çocuklu otellerden daha ucuz.
yoksa çocuk sesi çekmek daha mı pahalıya mal oluyor insanlara:KK70:
Yok tam tersi gençlik oluyor canım, eğlencenin dibine vuruluyor. Single da alınmadığı için geneline gayet keyifli bir ortam oluyor.

hayır ondan dendi.
bakın mesaj aynen şöyle:

eğer bu da yaşam şeklini eleştirmek değilse ben yaşam şeklini eleştirmek ne demek bilmiyorum.
edit: butona erken bastım....
her neyse bu konu geride kaldı zaten. elbette apartmanda birbirimize saygılı olmalıyız ama birbirimizi de tolöre etmeyi becerebilmeliyiz.

yahu adam homoseksüel diye ben onun gündüz uyuyup gece sevişip müzik dinlemesini bağırtısını. çekmek zorunda miyim bişey. dersem. Homofobikmi okuyorum kız bi dolu bişey anlattı bitek kırığı mı gördünüz eşcinsel arkadaşım var 2 tane ikiside bi ilişki yaşıyolar gayette normal ler

ben çocuksuz otel değil de "çocuklarıyla ilgilenmeyen ebeveynsiz" otel istiyorum..

çocuklar çatalları masaya vurarak bateri çalarken anne-babaların "işte yaratıcı ruh" modunda sırıtmalarını istemiyorum mesela.. işte böyle aileleri almasınlar ama çocuklar kalabilir :KK53:

Yok tam tersi gençlik oluyor canım, eğlencenin dibine vuruluyor. Single da alınmadığı için geneline gayet keyifli bir ortam oluyor.
Bekar olsam düşünebilirim belki. Yani şu da bir gerçek ki havuzda yüzerken pat diye simitiyle atlayan bir bebe bazen sinirlerimi germiştir.
Buna benzer çok şey var tabi ama benim de çocuğum var. Çocuk olduktan sonra insanın köşeleri yuvarlaklaşıyor.
Ben de bekarken annesinin kucağında tepinen çocuklara kızmaktan ziyade annelere bir ton söylenirdim neden susturamadıkları için.
Ama çocuğum olunca anladım ki bazen bilim de, ilim de bilmem ne de çaresiz kalabiliyor, hele uzaktan bakıp yorum yapmakla hiç alakası yokmuş bu işin.

X