Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Gece gelen sesten bahsetmiyorum aslında. Mesela tatile giderken çocuksuz oteller tercih ederim, restoranda yemek yerken yan masadaki çocuktan rahatsız olurum. Ve bu çevremde çok şaşkınlıkla ve kınamayla karşılanıyor. Bazen diyorum acaba ben mi normal değilim?

Gayet normal. Zaten bu sebeple çocuk almayan oteller mevcut.

Hatta ben böyle restoranların da artmasının gerektiğini düşünüyorum. Var ama çok az sayıda var. Hatta alışveriş merkezleri bile böyle olabilir ama bu çok ayrı bir tartışma konusu.

Ucu çok açık bir konu bu yüzden çokta uzadı bir olur iki olur ama sürekliliği olur ise kötü işte direk yüzüne söylenmeli zira bemn duymak zorundamıyım gecenin bir yarısı ?

İnsanlar sevişirken tamamen kontrolden mi çıkıyor yoksa yabancılara özgü bir durum mu bu diye zaman zaman sorgulaşmışlığım vardır.:KK70:
Ancak karşındaki insanın fantazi dünyası genişse vay haline sevgili sephora diyeceğim sana.
Umarım bu tür bir komşun olur da sabahlara kadar bangır bangır sevişir de alttan alırsın.:KK70:
Ama çarpıtmayalım ipekcim, ortalığı yıkanlardan bahsetmiyorum demiştim.

İnsanlar sevişirken tamamen kontrolden mi çıkıyor yoksa yabancılara özgü bir durum mu bu diye zaman zaman sorgulaşmışlığım vardır.:KK70:
Ancak karşındaki insanın fantazi dünyası genişse vay haline sevgili sephora diyeceğim sana.
Umarım bu tür bir komşun olur da sabahlara kadar bangır bangır sevişir de alttan alırsın.:KK70:

Sephoraa bunun insanı bi eylem olmadığını. düsündügünden öyle demiş olabilir

Gayet normal. Zaten bu sebeple çocuk almayan oteller mevcut.

Hatta ben böyle restoranların da artmasının gerektiğini düşünüyorum. Var ama çok az sayıda var. Hatta alışveriş merkezleri bile böyle olabilir ama bu çok ayrı bir tartışma konusu.
Neresiymiş çocuk almayan otel? Hiç duymadım cidden.
Bu insanlar doğayı ret ediyor resmen.
Rezervasyon yaptırırken bunca yıl hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle. Tatile gideceğimiz zaman dünya otel sayfası gezerim hiç görmedim böyle bir ayrıntı.

sevişirken anlık olarak kendini kaybedip inleyen insanla, mütemadiyen çığlık atıp böğüren insanları neden bir tutuyoruz ki biz şu an?

şu an neden çekeyim diyosun çünkü çocuğun yok değil mi o zaman bu olayda da bekar ya da cinsel faaliyeti olmayan biri sevismiyorum ki neden çekeyim diyebilir ki @tavsannn kısmen bunu dedi üsttekilerin yaşam tarzı buymys demek ki dendi
Tavşannn üsttekilerin yaşam tarzını eleştirip hakaret boyutuna taşıdığı için dendi onlar cicim...
Bekarken üst komşunun sesini duyardım bazı geceler. Ama diyorum ya bağıra çağıra, aşırı ses çıkartarak sevişmek ekstrem bir durum, rahatsız edebilir, şikayet edilebilir. Ama ara sıra gelen olağan sesler için komşunun kapısına dayanmak hoş değil bence. Ben yapmam. Ara sıra ağlayan çocuk için de yapmam, ara sıra gelen misafir için de yapmam. Diyorum ya biraz tolere edebilmeliyiz birbirimizi her konuda.

Rezervasyon yaptırırken bunca yıl hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle. Tatile gideceğimiz zaman dünya otel sayfası gezerim hiç görmedim böyle bir ayrıntı.

doğayı reddetmek? ne söylediğinizin farkında mısınız?

Tavşannn üsttekilerin yaşam tarzını eleştirip hakaret boyutuna taşıdığı için dendi onlar cicim...
Bekarken üst komşunun sesini duyardım bazı geceler. Ama diyorum ya bağıra çağıra, aşırı ses çıkartarak sevişmek ekstrem bir durum, rahatsız edebilir, şikayet edilebilir. Ama ara sıra gelen olağan sesler için komşunun kapısına dayanmak hoş değil bence. Ben yapmam. Ara sıra ağlayan çocuk için de yapmam, ara sıra gelen misafir için de yapmam. Diyorum ya biraz tolere edebilmeliyiz birbirimizi her konuda.
şimdi oldu kesinlikle..
şu haliyle evet haklısın..

Hayır ondan denmedi de neyse

Ciddi misiniz bilemiyorum ancak

http://www.etstur.com/Cocuksuz-Tesisler

Duymamış olmanız ilginç. Doğa derken neyi kastettiğinizi bilemiyorum ancak bana göre doğa çocuk gürültüsü içermeyebiliyor.

otele AVM ye restorana alınmayan çocuk...bunu savunuyorsunuz ne denir ki
gerçi ben hiç görmedim hangi ülkeyse çocukları içeri almayan AVM hangi şehirde acaba?
Bu kadar kapitalist bir düzende çocuklu annelerin paralarını devre dışı bırakacak kadar para mı doydu yoksa AVM ler?

Dün verdim ayol, konun ortalarında bir yerde var. :KK53:

o zaman sadece o.kısmı eleştirir gerisine başka yorum yapardın cinsel kimlik seni ilgilendirmez ama evet haklısın. sende öğrencisin. seninde ders calismaya hakkın var diyebilirdin

ama demezsiniz değil mi çünkü bi tez. atıldı. ortaya o sonuna kadar savunukacak partizanca

X