Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

şu kelimelerden mahreme katılırım
mahrem değil mi sence

bende aynı fikirdeyim.. çocuk bu ağlar görüşünde değilim.. susturamıyorsam sorun bendedir.. alt ve üst kata mahcup olurum..

şu an bi tek alt komşumun dili Türkçe gerisini anlamıyorum onlara da gerekeni söyledim mete yatak odasında bizimle uyuyodu odasını yana yaptık 8 aylıkken ki 1 yaştan önce düşünmüyodum

mahrem değil mi sence

Mahrem olup olmaması sevişen kişilerin inisiyatifinde. Yani size göre tanga giymek de mahrem olabilir mesela, bu giyen kişiyi ilgilendirmez.

Sizi sadece gürültü rahatsız edebilir.

mahrem değil mi sence
Bence mahrem ama ben herkesin mahrem anlayisinin ayni oldugunu veya olmasi gerektigini dusunmuyorum.
Bu sebeple sevistiklerinin anlasilacagi kadar sesi kabuledilebilir ama nasil sevistiklerinin de anlasilacagi kadar sesi kabul edilemez buluyorum.

Tanga giydigimi bi ben bilicem aynı şey mi

Tanga çamaşır olmak zorunda değil. Tanga bikini de giyebilirsiniz. Aynı şey evet.

Sadece gürültü için rahatsız olabilirsiniz dediğim gibi. Mahrem olup olmaması onları ilgilendirir.

Sokakta sevişmek örneği de çok çiğ. Alakası yok, biri yasalarca suç, ortak alanda yapılıyor. Diğeri yatak odasında yapılıyor ve sadece ses söz konusu.

Sevişme seslerini demeyelim de böğürme seslerini diyelim kadesacığım. Çünkü binalar bildiğimiz gibi kağıttan ve of desen duyuluyor. Bazı seslerin idare edilebileceğini düşünüyorum.

Bu arada çocuğum yok, öyle çok çocuk seven de bir insan değilim. Genelde çocuk gürültüsü kaldıramam. Ama hep yargılanıyorum bu konuda. Çok dertliyim. Sürekli söylenen çocuğun olunca göreceksin. İyi güzel de çocuğa karar verdiğimde zaten birlikte gelen tüm paketi kabul etmiş olacağım. Şu an senin çocuğunun bağırtısını neden çekeyim ki? Anne olunca ben de mi böyle olacağım?

Kendi adıma bu işi haykıra haykıra yapmam bunu hem sesim sağı solu rahatsız etmesin diye hem de oğlum uyanmasın diye yaparım

doğal bişey ne var duysun demem ne şimdi 10 aylıkken ne de 5 6 7. . yaşına geldiğinde yapılan şey. doğal da olsa çocuğun bunu anlayacağı yaş farklı 7 yaşında bi çocuğa oğlum seks yapıyoruz zevkin doruklarındayız diyemem daha kibar anlatsan da çocuk o sesi anlamlandırmaz ha ben şu şekilde anlatıyorum çocuğuma diyen varsa dinlerim, daha da büyüdüğünde de sesimi duysun istemem isteyen istediği gibi sevissin

ben çok tahammülsüz bir insanım seslere karşı özellikle gece ve sabahın erken saatinde çıkarılanlara..anne olmadan önce en ufak seste çıldırırdım gerçekten..sonra anladım ki bazen çocuklar bizim elimizde olmadan da gürültü yapabiliyor.komşulara mahçup olsak da olabiliyor bu.bir çocuğun gürültüsünü bazen engelleyemebilirsin(gece mesela anne korkuyorum diye tüm gücüyle bağırabiliyorlar) ama bir yetişkin kendine hakim olabilir.

ama senin çocuğunu nasıl eğittiğin önemli.olay ne biliyo musun? anne olunca hem daha sabırlı hem de biraz daha anlayışlı oluyorsun.ben de öyle oldu :)

canım sana hayırlı işler ben anlamadım seni

Geçenlerde de buna benzer bir konu vardı. Kadın üst komşusunun yatak odası sesinden rahatsız oluyordu.

Birileri dedi ki “ oldu artık insanlar özgürce sevişemeyecek mi?”

Eğer bu bahsedilen baskılanmış ve klavye arkasındaki cinsellik gibiyse herkes bangır bangır bağırır zaten.

Ancak herkes sevişiyor, doğadaki tüm canlılar. Evde gecenin bir yarısı komşunun su damlası sesinden rahatsız olan kadını bir çok insan destekliyor ve çıkıp komşusuyla konuşma gazı veriyorsa ses bu yani bu konuda neden insanların sınırları daha geniş?

böyle bir öneride bulunmuştum.

Gece gelen sesten bahsetmiyorum aslında. Mesela tatile giderken çocuksuz oteller tercih ederim, restoranda yemek yerken yan masadaki çocuktan rahatsız olurum. Ve bu çevremde çok şaşkınlıkla ve kınamayla karşılanıyor. Bazen diyorum acaba ben mi normal değilim?

Damlayan musluk, koşan çocuk, bağıra çağıra konuşan adam engellenebilir ipekcim.
Ama sevişirken çıkarılan ses ve çocuk ağlaması engellenemeyebilir. Bunun için kapıya dayanmak abes diyorum ben sadece. Ortalığı yıkarcasına sevişenlerden bahsetmiyorum tabi ki.

yalnız değilmişim. ben de rahatsız oluyorum. beraber normal değilsek demek.

ben de öyleydim.hatta Allah beni anne değil de sadece teyze olayım diye yaratmış derdim.arkadaşlar işe çocuklarını getirirlerdi ondan bile rahatsız olurdum.

ama gel gör ki şimdi 3 çocuğumla baş etmeye çalışıyorum :)

şu an neden çekeyim diyosun çünkü çocuğun yok değil mi o zaman bu olayda da bekar ya da cinsel faaliyeti olmayan biri sevismiyorum ki neden çekeyim diyebilir ki tavsannn kısmen bunu dedi üsttekilerin yaşam tarzı buymys demek ki dendi

İnsanlar sevişirken tamamen kontrolden mi çıkıyor yoksa yabancılara özgü bir durum mu bu diye zaman zaman sorgulaşmışlığım vardır.
Ancak karşındaki insanın fantazi dünyası genişse vay haline sevgili sephora diyeceğim sana.
Umarım bu tür bir komşun olur da sabahlara kadar bangır bangır sevişir de alttan alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…