Ust kati su basmis bizim evin duvarlari mahvoldu

Niye herkes üst komşunun hatası diye düşünmüş anlamadım, tesisattaki patlayan boruya üst komşu ne yapsın?
Suyu açık bırakma gibi ihmal varsa o başka..
Ev sahibinize söyleyin bir bakın bakalım ne diyecek..

Üst kattakilerin kendi evleri ise karşılamaları gerek zararınızı.
Bu bile isteye olan birşey değil ama durduk yere de masrafa girmişsiniz şuan bence konuşun açık açık ben şuan bu masrafı karşılayamam benim suçum da değil diyin yapsınlar.

Allah yardimciniz olsun.
Masrafi ayri ugrasmasi ayri zor.

Ev sahibini de bilgilendirin. Belki size ve tapu sahibine yaklasimi farkli olur ust komsunun. Babamlarin evinde makina hortumu patlamisti alt komsunun tavani kabardi. Babam yaptirdi.

Ayyy bir gün bende mutfak balkon kapısının üzerinde tavana baktım sapsarı olmuş kocaman . Üst komşumuza çıktık anlattık aaa nasıl oldu filan . Tamda oradan binanın böyle tesisat sistemi geçiyor borular filan allahım nasıl olacak hadi orada birşey varsa diye korkuyordum. Kadının kv içerden geldi dedi ki gelini göstererek bu mutfağı yıkadı ondan olmuştur. Adam dedi ki özür dileriz biz orayı boyatalım halledelim. Bizde Yok çok dedil bizim evde beyaz boya var hallederiz ama bir sürü özür dilediler . Sizin bu durumda da sizin Evi boyatmaları lazım bir boyacı tutup bir boya birde temizlikçi tutsunlar akşama komşu ile güzelce konuşun

üst komşunun eşiyle görüşecek eşim ona göre onlardan isticez yaptırmalarını zora sokmazlar inşallah
Üst katın yaptırması gerek zora sokarlarsa zabıtayı arayın gelirler zaten bellidir nereden olduğu mecbur onlar yaptıracak.Ev sahibinede durumdan haberdar edin.

Kayınvalide söylemezse sanki kadın hiç söylemeyecekmiş gibi anladım mesajdan :)

Ust kat zarari karsilar ama o pis rutubet kokusuyla oturacak olan sizsiniz. Hazir kiraciyken cikip gitmek en mantiklisi. Bu mevsimde kurumaz o duvarin icindeki su. Ilkbahara kadar oyle kokar

Üst komşunun ödemesi lazım,onların evleri sigortalıysa sigorta sizin zararınızı da karşılar değilse kendileri ödemeleri gerek.

ilk evimden çıkma sebebimdir, üst kattan sürekli su geliyordu küçük odamın artık tavanı çökmek üzereydi ne yaptılar ne ettiler sorunu bulamadılar.

bir gece benim evden bir alt kata bile geçti o gelen su.

ev sahibine söyledim, üst kata bir tesisatçı getirdi sonra bana da bir usta yollamıştı boyalar kabarmıştı, adam onları temizledi ama yaza kadar bekleyin şuan boyayamam ıslak yine aynısı olur demişti

bende çıktım o evden ev gerçekten nem kokuyordu

Ust kat zarari karsilar ama o pis rutubet kokusuyla oturacak olan sizsiniz. Hazir kiraciyken cikip gitmek en mantiklisi. Bu mevsimde kurumaz o duvarin icindeki su. Ilkbahara kadar oyle kokar
daha 1 sene oldu taşınalı kiralar çok pahalı burda ya nereye gidicezki off

eve gidicne evdeki durumu çok merak ediyorum gerçekten

Üst katın yaptırması gerek zora sokarlarsa zabıtayı arayın gelirler zaten bellidir nereden olduğu mecbur onlar yaptıracak.Ev sahibinede durumdan haberdar edin.
aradı eşim ev sahibini üst komşuylada konuştu hallederiz demiş

aynen yaa ama evin durumu korkutuyo benii taşınamayızda şimdi

ev sahibininde suçu yok ona bakılırsa bizimde yok üst kat komşununda yok doğru isteyerek olamaz böyle bişeyy ama bu durumda kim karşılıcak o zaman kimsenin suçu yok

temizlikçi tutarlarmı ya hiç sanmıyorum tutmaları gerekirmiki

Allah yardimciniz olsun.
Masrafi ayri ugrasmasi ayri zor.

Ev sahibini de bilgilendirin. Belki size ve tapu sahibine yaklasimi farkli olur ust komsunun. Babamlarin evinde makina hortumu patlamisti alt komsunun tavani kabardi. Babam yaptirdi.
ev sahibiniin haberi var bakalım akşam eşim üst komşuyla görüşecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…