Ust kati su basmis bizim evin duvarlari mahvoldu

Kurumaz,siz boynunuzun sirtinizin tutulduguyla kalirsiniz. Bakin tavirlar da hic yapici degilmis bence bir an once tasi taragi toplayip cikin evden

Bu sene biz işde iken banyoyunun sıcak su vanası patlamış, bütün su alt kata geçmişti. Komşunun boya badana parasını verdik biz Onlar istemedi ama biz ısrarla verdik.

Sizi baglayan bişey yok kiracıysanız ev sahibi ödeyecek yada üsttekiler.
Üsttekikerle ev sahibinin aralarında anlaşması lazım.

Evet birde o nemin kuruması lazım havalarda soguk bi şekilde kurutmaları gerek nasıl olacaksa direk boya yaptırmayın.

Eşiniz konuşup boşuna skıntı olmasın aranızda. Ev sahibinz konuşsa daha mantıklı.

biraz daha beklicez bakalım kurumazsa artık ev sahibiyle muhatap edicez ama kuruyo gibi dünden beri baya farketti ama koku var heryeri açtım öyle geldim işe allahtan evde değilim yoksa kafayı yerdim. begonyas aynen öyle dedim bişey diyemedi o zaman. sanki onların evinden bizim eve su gelmemiş gibi davrandılar aynı ya eşimde saf benim ağzını açmadı doğru düzgün ya konuştu ama ben dedim hep kurumazsa ararız diye o demedi

konut sigortası karşılar.Evinize yaptırmışmıydı acaba bina sahibi ?

Geçmiş olsun.
İki ayrı evde başıma geldi biri bulaşık makinası biri çamaşır makinasından olmuştu hem de ikiside gece yarısı üst komşuyu uyandırıp paçaları sıvadık elimizde fırçalar evdeki suları attık ev sahibinden çok çalıştık ilk zamanlar evde koku oluyor sonra geçiyor ilk komşum oğluma 2-3 parça kıyafet almıştı çok uğraştınız diye ikincisi ne masraf karşılaması nerdeyse neden geldiniz der gibiydi üstelik gecenin bir yarısı bütün herkes gelip yardım etti kendi elinde sigara gayet rahattı yanı masraf falan ne soran oldu ne karşılayan.

Şimdi hiç muhatap olmayın ev sahibine söyleyin o boyattırsın kendi evini. Haaa boyatmıyorsa da çıkın evden o koku geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…