valla evden çıkın diyesim geldi zaten kiraciymissiniz
nem ve rutubet kokusu berbat bir koku sanırım evi sil baştan boya yapmak gerekecek
acaba ev sahibi öder mi masrafi bilemedim
sizinde suçunuz yok üst katında ev sahibi yaptırmalı bence
ev sahibine söyleyin sonuçta sizin bir suçunuz yok. geçen ay bizim banyodan alt kata su sızdırıyordu. kaç senedir oturuyoruz evde hiç böyle birşey olmamıştı ev sahibine söyledik banyomuzu baştan yaptırdı bi konuşmayı deneyin
Üst kat komşu öder. Ben çocukken suyu açmışım nasıl oldu ayrıntı bilmiyorum. Evi su basmış. Hem bizim evi hem alt katı babam yaptırmıştı çok iyi hatırlıyorum.
Kizlar sabah bi kalktim girisin duvarlari mutfagin duvari kucuk odamin duvari hep su almis. Az once ust komsuyu aradim sordum gece evini su basmis uzuldum onlarin bi sucu yok tabiki bunda ama bizimde yok napicaz biz simdi zarari kim karsilicak balkon kapisini acik biraktim ise geldim. Ev kokmaya baslamisti. Buyuk ihtimalle rutubet olup dokulcek duvar boya yapmak gerekicek ama nasil bi yol izlememiz gerekiyo hic bilmiyrum fikir verirmisiniz veya boya yapmadan bu islakliktan nasil kurtulabiliriz? Biz kiraciyiz bu arada ust kattakilerin kendi evi.
Hemen ev sahibine bilgi verinüst komşunun eşiyle görüşecek eşim ona göre onlardan isticez yaptırmalarını zora sokmazlar inşallah
mutfak borusu patlamışTesisatla ilgili bir durumsa yani apartmanın genelinin tesisatıyla ilgili bir durumsa ev sahibi öder. Üst kat komşunuzun bir hatası yada tesisatında bir sorun olduysa o zaman üst komşunuz öder.
eşime söyledim arayacak bakalımHemen ev sahibine bilgi verin
1 senelik badanaBence önce ev sahibiyle görüşün.Haberi olsun hem tepkisini ölçmüş olursunuz.Üst katla kesin konuşursunuz o zaman.Gerçi o duvarlar kolay kolay kurumaz bu zamanda.Yaza kalır sizin boya işi.Badana yenimiydi?
yani onun yapması lazım bizim yapma şansımız yok hiç şu anEv sahibinin yapacagi bisey degil.ya ust komsu yapacak ki onun yapmasi sart yada siz
Gidip konusun bilsin akli basinda birileriyse siz soylemeden yaparlar.sonucta onlarin hatasinin cezasini siz niye odeyeceksiniz kiyani onun yapması lazım bizim yapma şansımız yok hiç şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?