• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ust kati su basmis bizim evin duvarlari mahvoldu

Kizlar sabah bi kalktim girisin duvarlari mutfagin duvari kucuk odamin duvari hep su almis. Az once ust komsuyu aradim sordum gece evini su basmis uzuldum onlarin bi sucu yok tabiki bunda ama bizimde yok napicaz biz simdi zarari kim karsilicak balkon kapisini acik biraktim ise geldim. Ev kokmaya baslamisti. Buyuk ihtimalle rutubet olup dokulcek duvar boya yapmak gerekicek ama nasil bi yol izlememiz gerekiyo hic bilmiyrum fikir verirmisiniz veya boya yapmadan bu islakliktan nasil kurtulabiliriz? Biz kiraciyiz bu arada ust kattakilerin kendi evi.
Üst kat komşu yaptirmali bu hep böyledir aynı şeyi bizde yaşadık ve batan yerleri boyatıp komşu evinin ıslak evin kurumasını bekleyin yüksek ihtimalle dokulecektir boyalar

Üst komşunun yada sizin eviniz sigortalı mı ?eger kirada oturduğunuz ev yada üst kat kredi ile alınmışsa konut sigortası yapılmış olabilir .bir sorun isterseniz

Üst kat komşu yaptirmali bu hep böyledir aynı şeyi bizde yaşadık ve batan yerleri boyatıp komşu evinin ıslak evin kurumasını bekleyin yüksek ihtimalle dokulecektir boyalar
inşallah dökülmez yaa :(

Üst komşunun yada sizin eviniz sigortalı mı ?eger kirada oturduğunuz ev yada üst kat kredi ile alınmışsa konut sigortası yapılmış olabilir .bir sorun isterseniz

yok sigorta yoktur ikisindede

Üst kat odeyecek, gerekirse ev sahibinizi araya sokun ama zarari ust katin karsilamasi lazim.

daha 1 sene oldu taşınalı kiralar çok pahalı burda ya nereye gidicezki off :KK43:
RUtubetten hasta olursunuz ama. Kis gunu kurumaz o nem. Nisan mayisa kadar da boya yapilmaz dolayisiyla. Ev kokacak birkac haftaya. Yazik degil mi caniniza

Üst kat odeyecek, gerekirse ev sahibinizi araya sokun ama zarari ust katin karsilamasi lazim.

RUtubetten hasta olursunuz ama. Kis gunu kurumaz o nem. Nisan mayisa kadar da boya yapilmaz dolayisiyla. Ev kokacak birkac haftaya. Yazik degil mi caniniza

Ev baya sicak oluyo aslinda bizim yinede kurumazmiki balkon kapilarini acikmi biraksam ise giderken. Ust komsu kari koca geldiler bakmaya az once kendi dertlerinden bizimkine pek vakit ayiramadilar pek boyatmayada gonulleri yok gibiydi. Kuruyup.kabarmazsa sorun olmaz ama dedim kabarir dokulurse haber veririz dedim anlasinlar diye. Sizinde basiniza gelebilirdi falan diyolar evet diyorum yaptirmamiz gerekiyo tabi ama yine sizinde basiniza gelebilirdi diyolar sanki biz yaptirmayin biz yaptiririz diyelim diye beklediler. Bizim yaptirma sansimiz yok hic dedim. Adam tutmus esimle ilk defa yuzyuze geliyo isler iyi gitmiyo cok borca girdik falan diyo ya ilk kez gorustugun birine borclarindan bahsedebilirmisin?? Ilginclerdi.baya.

Siz ev sahibinizle konusucaksiniz o da ust katla konusucak. Ust kat yapmiyorum derse sizde kendiniz yaptirun kiradan dusun ( once noterden ihtar cekin ama ) ev sahibi mahkemeye mi verir baska bisey yapip sonra onlardan mi tahsil eder bilemiyorum.

Evin sigortasi varsa ordanda talep edebilir ev sahibi

Ev baya sicak oluyo aslinda bizim yinede kurumazmiki balkon kapilarini acikmi biraksam ise giderken. Ust komsu kari koca geldiler bakmaya az once kendi dertlerinden bizimkine pek vakit ayiramadilar pek boyatmayada gonulleri yok gibiydi. Kuruyup.kabarmazsa sorun olmaz ama dedim kabarir dokulurse haber veririz dedim anlasinlar diye. Sizinde basiniza gelebilirdi falan diyolar evet diyorum yaptirmamiz gerekiyo tabi ama yine sizinde basiniza gelebilirdi diyolar sanki biz yaptirmayin biz yaptiririz diyelim diye beklediler. Bizim yaptirma sansimiz yok hic dedim. Adam tutmus esimle ilk defa yuzyuze geliyo isler iyi gitmiyo cok borca girdik falan diyo ya ilk kez gorustugun birine borclarindan bahsedebilirmisin?? Ilginclerdi.baya.
Kurumaz,siz boynunuzun sirtinizin tutulduguyla kalirsiniz. Bakin tavirlar da hic yapici degilmis bence bir an once tasi taragi toplayip cikin evden

Size yikmaya çalişmişlar , ama siz kiracisiniz zaten boyle bir durumda niye zarara giresiniz ki. Basiniza gelebilirdi dediklerinde, evet haklisiniz insanlik hali gelebilirdi bizde sizin gibi bir alt katin zararini telafi edecektik mecbur deseydiniz keske

Bu sene biz işde iken banyoyunun sıcak su vanası patlamış, bütün su alt kata geçmişti. Komşunun boya badana parasını verdik biz Onlar istemedi ama biz ısrarla verdik.

Sizi baglayan bişey yok kiracıysanız ev sahibi ödeyecek yada üsttekiler.
Üsttekikerle ev sahibinin aralarında anlaşması lazım.

Evet birde o nemin kuruması lazım havalarda soguk bi şekilde kurutmaları gerek nasıl olacaksa direk boya yaptırmayın.

Evlerinin sigortası varsa .sigorta poliçesini komşu zarar halinde şu kadar mebla ödenecek diye yazıyor. . Experience gelip evi fotograflayacak 15 gün içinde sizinde onlarinda parası yatar ama yoksa ppliceleri dava açabilirsiniz karsilamazlarsa bu dava kazanılır %100

Back
X