- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
Siz ev sahibinizle konusucaksiniz o da ust katla konusucak. Ust kat yapmiyorum derse sizde kendiniz yaptirun kiradan dusun ( once noterden ihtar cekin ama ) ev sahibi mahkemeye mi verir baska bisey yapip sonra onlardan mi tahsil eder bilemiyorum.
Evin sigortasi varsa ordanda talep edebilir ev sahibi
Kurumaz,siz boynunuzun sirtinizin tutulduguyla kalirsiniz. Bakin tavirlar da hic yapici degilmis bence bir an once tasi taragi toplayip cikin evden
Size yikmaya çalişmişlar , ama siz kiracisiniz zaten boyle bir durumda niye zarara giresiniz ki. Basiniza gelebilirdi dediklerinde, evet haklisiniz insanlik hali gelebilirdi bizde sizin gibi bir alt katin zararini telafi edecektik mecbur deseydiniz keske
Bu sene biz işde iken banyoyunun sıcak su vanası patlamış, bütün su alt kata geçmişti. Komşunun boya badana parasını verdik biz Onlar istemedi ama biz ısrarla verdik.
Sizi baglayan bişey yok kiracıysanız ev sahibi ödeyecek yada üsttekiler.
Üsttekikerle ev sahibinin aralarında anlaşması lazım.
Evet birde o nemin kuruması lazım havalarda soguk bi şekilde kurutmaları gerek nasıl olacaksa direk boya yaptırmayın.
Evlerinin sigortası varsa .sigorta poliçesini komşu zarar halinde şu kadar mebla ödenecek diye yazıyor. . Experience gelip evi fotograflayacak 15 gün içinde sizinde onlarinda parası yatar ama yoksa ppliceleri dava açabilirsiniz karsilamazlarsa bu dava kazanılır %100
Eşiniz konuşup boşuna skıntı olmasın aranızda. Ev sahibinz konuşsa daha mantıklı.
biraz daha beklicez bakalım kurumazsa artık ev sahibiyle muhatap edicez ama kuruyo gibi dünden beri baya farketti ama koku var heryeri açtım öyle geldim işe allahtan evde değilim yoksa kafayı yerdim.