Üst kat komşum neden böyle :(

Aynen cnm bende etmiyorum konu açtım wyrıntıları yazdım ctesi gununden beri bu olaylara sinirlerim bozuk ve onlar gurultu yaptıkça sinirim artıyor
inadına yapıyorlardır canım.benim aşağımdada suriyeliler oturuyor.ilk taşındıkları zaman çok gürültülülerdi.sabah saat 5e kadar kahkahalarla sohbet ederlerdi.eşim işe gidecek sabahlara kadar uyuyamıyordu.bi kez söyledim kadına,dilde bilmiyorlar işaret diliyle anlaştık ama anladı sorry dedi bidaha çıt yok.farklı dilden olan insanla bile anlaşıyorsun ama aynı dili konuştuğun insanla anlaşamıyorsun.buda nasıl insanlar olduğunun göstergesi.sizin taşınma gibi bi ihtimaliniz var mı canım

Taşınmak daha masraflı olacağından bence balkonu kapattirin bidaha da muhatap olmayın zaten kış geldi bırakın camlarınızi kirletsin umursamayın cildirsin

Hic muhattap olmayin bakin boyle insanlarin sagi solu belli olmazzzs soyleyeyim ne terbiyesiz insanlar var yaaa kocaniz veya boyle cevrenizden birisi konussa ya ailesiyle kadinin çok ayip yaa

Taşınmak daha masraflı olacağından bence balkonu kapattirin bidaha da muhatap olmayın zaten kış geldi bırakın camlarınızi kirletsin umursamayın cildirsin
11 ay sonra taşıncam canım sabır ediyorum bu yüzden.sofra bezini çırpıyor balkona bi sürü karınca oluyor balkonda sonrada eve giriyorlar.işin kötüsü apartmanda kalorifer böceği varmış şükür evimde yok ama ufacık kırıntı olsun balkona çıkıyor o böcekler.eve girecekler diye korkuyorum.ev sahibi kapattırmak isterse kapattırır canım balkonu ben kiracıyken nasıl kapattırıyım.

Aynen kapattiramazsiniz bir gun konus bak sen tum olgunlugunla abla de bana garezin mi var de cevabı gene gicik ve sabır dışı olursa kesinnn insan degil HAYVANDIRRR

Hic muhattap olmayin bakin boyle insanlarin sagi solu belli olmazzzs soyleyeyim ne terbiyesiz insanlar var yaaa kocaniz veya boyle cevrenizden birisi konussa ya ailesiyle kadinin çok ayip yaa
erkekler işin içine girince dahada büyür canım.aklım çıkıyor kavga çıkar diye.ev sahibimize söyledik inşallah o uyarır ama sanmıyorum bu kadın düzelmez

[QUOTn_a_r, post: 37115874, member: 289272"]erkekler işin içine girince dahada büyür canım.aklım çıkıyor kavga çıkar diye.ev sahibimize söyledik inşallah o uyarır ama sanmıyorum bu kadın düzelmez[/QUOTE]
Evli degilmi abla bu arada siz kac yasndasnz

kiradan düşerek masrafı kabul etmezmi ev sahibi bi kaç kiradan azar azar düşsün kadının sorunlu olduğunu biliyor sonucta

[QUOTn_a_r, post: 37115874, member: 289272"]erkekler işin içine girince dahada büyür canım.aklım çıkıyor kavga çıkar diye.ev sahibimize söyledik inşallah o uyarır ama sanmıyorum bu kadın düzelmez
Evli degilmi abla bu arada siz kac yasndasnz[/QUOTE]
evli canım evide buraya yakınmış ama kadın hep burada yaşıyor.eşini görmedim hiç.27 yaşındayım canım.

kiradan düşerek masrafı kabul etmezmi ev sahibi bi kaç kiradan azar azar düşsün kadının sorunlu olduğunu biliyor sonucta
bu yaz yalıtım yapıldı binaya canım çok masrafı oldu ev sahibinin sanmıyorum razı olmaz.duşa kabin çok eskiydi istemiştikte ona bile razı olmadı

Ben parcalarim o yosmayi be canim disini goster disinii civi civiyi soker. Benim ust katimda da manyak bi Anne kiz yasiyo. 4 ay oldu evleneli eve girdigim gunden beri camimin onunden cicek yapraklari topraklari temizliyorum yeni koltuklarim batti gittim rica ettim teyzecim bak yeni evliyim su ciceklerini kaldir artik onumuz kis dk basi cam silemem yagmur yagiyor saksilardan toprak tasip hepsi camlarima camimin onune neyse gitti esim de rica etti yasli kadin diye baktim anlamiyo bi gun cam siliyorum tepem atti ciktim yukari bi ittim kizini agzima geleni saydim butun saksilari camdan asagi attim oldu bitti:)

bu yaz yalıtım yapıldı binaya canım çok masrafı oldu ev sahibinin sanmıyorum razı olmaz.duşa kabin çok eskiydi istemiştikte ona bile razı olmadı
Ozaman sabır başka çare yok ama geçici çözümlerde olabilir mesela balkon küçükse tente çadır gibi şeyler yaparak kırıntıyi önlemeye calisabilirsin biraz sacmamı bilmem ama sinir oldum kadına ya bişeyler olmalı yapıcak

ayy terbiyesizz!! bizimkide üst kattan ekmek sirkeliyor 11 kattan düşün!! balkonda oturuyorduk ekmekler pencereme dustu hanimefendi ne yapiyorsunuz kirintilar dökülüyor dedim "he" dedi kirintiii dedim allah allaaah cektimmm girdi iceri.. ikincide ön camda ufak pastirma gördum o sinirle esimi aradim oda kapiciya söylemis iki katida uyarmis daha bisey görmedim ama öyle bir terbiyesizlik yapsa yapilacak sey ortada seviyesiz ne olcak

Benim de ustteki 2 komsum hem sofra bezlerini silkeler hem de cöp atarlardi. Yagli börek kirintilarini salonumun penceresinden iceri girmis bi halde buluyordum. Hali yikayip balkona seriyorlardi dusunun terbiyesizligi. Uyardim onlar edepsizlige devam etti . Evime halidan pis su geliyor diyorum. Senin evin benim evimden temiz olamaz diyor edepsiz. En sonunda basina bela bulup tasindi biri.
Muhatap olup sinir bozmaya degmez. Huzurunuzu kacirmayin.

ohh iyi yapmışsın canım.tatlım bu kadın gibi kimse olamaz.dişimi göstersem kavga etmem gerek kavga edebilen birisi değilim tartışırım ama saç baş yolamam bu kadın öyle birisi direk kavga edebiliyor.ilk uyarımdan sonra konuşmaz olduk apartmanda karşılaştığımızda.beni gördüğünde gözlerini kısa kısa kafasını sallıyor gözlerime baka baka hani ben sana sorcam der gibi.bi gün öyle bakarsan göz kırptım hayırdır der gibi yanyan güldü alay eder gibi.sabır taşım çatlayacak az kaldı herhalde o zaman bende çıkıp onu iteceğim :)

yok canım neden sacma olsun.yardımcı oluyorsun bana Allah razı olsun fikir veriyorsun.çadır mantıklı aslında ama fiyatları nasıldır fikrim yok.ev sahibine söylüyüm bakalım ne diyecek.pahalı bişeyse başkasının evi için kalıcı masraf yapmakta istemem canım.eve gözüm gibi bakıyorum sakın taşınma diyorlar ama bişey istediğindede yapmıyorlar :) sen deyince netten baktımda şu çok güzel kullanışlı bişeymiş http://www.branda-cadir-tente.com/images/balkon_brandasi_4.jpg

bizim kapıcı bu kadından beter canım ya.tıpkı kapıcılar kralı bi görsen burnundan kıl aldırmaz.ilk oturduğumuzda eşimin ayakkabısı çalındı.koskocaman siteye dilenci,hırsız herşey girebiliyor!ayakkabıyıda yeni almıştık.kapıcıya söyledik çalındı diye.benim 100 ayakkabım var üzülme gel birini sana vereyim dedi.zaten bu kadında kapıcıyla kanka.ikisi sürekli bi muhabbet içinde anlam veremiyorum..enteresan bi sitede oturuyorum ben bile çözemedim canım

Yahu bunların hepsi aynı tornadan mı çıkıyor, yazılan bir sürü şey,bi zamanlar benim başıma da bela olan üst katımdaki psikopatı ne kadar da andırıyor. Ya ondan cazgır olacaksın ki sonunda defolup gidecek ya da sen taşınacaksın, ya da susup sinir hastası olacan. Ben nerdeyse katil olacaktım ya çok büyük tartışmalar oldu.Bide insanı çok fena tahrik eder böyleleri. Kavga etmek için bile sakın kapılarına gitmeyin, illa laf soyleyecekseniz sizin kapınin önünden geçmesini bekleyin, maazallah suçlu durumuna düşersiniz yoksa. Ev sahibi değilmissiniz, o yüzden avantajlısıniz aslında, durumu kabullenip evliya sabrıyla taşınacağınız güne odaklanın en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…