- 15 Haziran 2023
- 180
- -182
- Konu Sahibi muallimekiz
Eminim o görüp haber veriyordu seninki yine balkonda diyeKuzeninizden gelmediğine emin misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim o görüp haber veriyordu seninki yine balkonda diyeKuzeninizden gelmediğine emin misiniz?
İyi balkona kendide düşmemişSiz de normal değilsiniz hayır yani üşenmemişsiniz de. Sarkıp çöp atmak nedir. Çocukça hareket
Zeki biri olduğunuzu görebiliyorum. Ama ben o kadar zeki değilimDaha iyi ya kamera açtığı an şimdi oldu mu nasılmış senin yaptığınının aynısını yapıyorum deseydiniz hem yapıp hem kaçarak haksız duruma düşmüşsünüz
Maalesef biraz da onu caydırmak için bak yapan benim bir daha yapma demek istedim ama gereksizdi zaten anladı. Başımı hızlı çektim ama gördü veya görmedi ben itiraf edince ayyuka çıkmış olduÖlümüne inkar.
Aslında sorduğunda ben değilim üst kattan geliyodur deseydiniz onun gibi
Tutanak ne şekil tutuldu?
Bilmiyorum sadece yazıyorduÖlümüne inkar.
Aslında sorduğunda ben değilim üst kattan geliyodur deseydiniz onun gibi
Tutanak ne şekil tutuldu?
Keşke siz de aynı şeyi yapıp çöp atmasaydınız Peki onun attığından Emin misinizÜst kat komşum sürekli balkonuma çöp, izmarit ,kılçık silkeliyordu. Tartışsam da daha üst kattan silkelendigini iddia etti. Bugün zaten cinlerim tepemdeydi. Onun üst katı benim kuzenim olduğu için ben de oturma bahanesiyle onun balkonuna sarkıp çöp attım. Beni gördü. Koşup eve girdim.
Kapımın önüne geldi neden balkonuma sarkıp çöp attın diye o sırada ses kaydı açmış .
Be de sen de benim balkonuma çöp attın empati yapmanı istedim dedim..
Oturdugum sitede kiraciyim.o ise ev sahibi. Yönetim toplanacakmis elinde kozu var attım diye. Sizce birşey olur mu? Kuzenim de bundan zarar görür mü? Kapıya sonradan polisle geldi. Tutanak vs tutuldu.
Evden atılır mıyım
EvetKeşke siz de aynı şeyi yapıp çöp atmasaydınız Peki onun attığından Emin misiniz
Öyleyse haklıyken haksız durumuna düşmüşsünüz
Aynen bu daha komikİyide yapıyorsanız arkasında durun. Yakalanmışsınız eve kaçmışsınız.
MaalesefÖyleyse haklıyken haksız durumuna düşmüşsünüz
Cinayet işleyenin hapse girmediği bir ülkede size ne olabilir yaÜst kat komşum sürekli balkonuma çöp, izmarit ,kılçık silkeliyordu. Tartışsam da daha üst kattan silkelendigini iddia etti. Bugün zaten cinlerim tepemdeydi. Onun üst katı benim kuzenim olduğu için ben de oturma bahanesiyle onun balkonuna sarkıp çöp attım. Beni gördü. Koşup eve girdim.
Kapımın önüne geldi neden balkonuma sarkıp çöp attın diye o sırada ses kaydı açmış .
Be de sen de benim balkonuma çöp attın empati yapmanı istedim dedim..
Oturdugum sitede kiraciyim.o ise ev sahibi. Yönetim toplanacakmis elinde kozu var attım diye. Sizce birşey olur mu? Kuzenim de bundan zarar görür mü? Kapıya sonradan polisle geldi. Tutanak vs tutuldu.
Evden atılır mıyım
Ne demek oluyor bu?Gerçekten öğretmen misiniz?
Siteden atılır mıyım diye korkuyorum.Cinayet işleyenin hapse girmediği bir ülkede size ne olabilir ya
Apartmanın içinde kavga etsem kimse birşey anlamazdı o yankıdan, ama balkonda yaptığım tartışmada millet onun ne mal olduğunu anladı. Yaz günü, hamileyim ve küçük bir çocuğum daha vardı. Ramazan arefesi balkonumu yıkamışım bayramlık sofra örtüsünü asmışım kadın tutmuş deterjanlı su dökmüş benim balkona, akmış yani. Ben ne gidicem öyle zalımın kızının kapısına. İnsan olsa öyle yapmaz bir değil iki değilKomşular görsün diye niye yaptınız
Komşular görsün diye niye yaptınız