Üst kat komşum neden böyle :(

Benim de ustteki 2 komsum hem sofra bezlerini silkeler hem de cöp atarlardi. Yagli börek kirintilarini salonumun penceresinden iceri girmis bi halde buluyordum. Hali yikayip balkona seriyorlardi dusunun terbiyesizligi. Uyardim onlar edepsizlige devam etti . Evime halidan pis su geliyor diyorum. Senin evin benim evimden temiz olamaz diyor edepsiz. En sonunda basina bela bulup tasindi biri.
Muhatap olup sinir bozmaya degmez. Huzurunuzu kacirmayin.
sofra bezini dışarıya çırpmak ne kadar günah bunlar farkında değil sanırım.balkonuma çamaşır asamıyorum canım sırf bu kadın yüzünden.bundan sonrada hiç asamam inadına neler yapar.11 ay daha sabır edicem buradan taşınırkende sana hakkımı helal etmiyorum dicem

Heryerde böyle modellerden var demekki
İmkanın varsa başka eve çık diycem ama orda böyle şeyler yaşamayacagın ne malum
Anladıgı dilden konuşmak lazım böylelerine
Benimde üst kat komşum deli ediyor beni
Camlarımı sildiriyorum.Kadın hemen halı silkeliyor
Bir yerden toplayıpta silkelemiyor hanımefendi
Bütün camlardan evde ne varsa silkeliyor
Uyardık kaç kere ama yok anlamıyor laftan
Bende napcagımı şaşırdım artık:KK43:

Yahu bunların hepsi aynı tornadan mı çıkıyor, yazılan bir sürü şey,bi zamanlar benim başıma da bela olan üst katımdaki psikopatı ne kadar da andırıyor. Ya ondan cazgır olacaksın ki sonunda defolup gidecek ya da sen taşınacaksın, ya da susup sinir hastası olacan. Ben nerdeyse katil olacaktım ya çok büyük tartışmalar oldu.Bide insanı çok fena tahrik eder böyleleri. Kavga etmek için bile sakın kapılarına gitmeyin, illa laf soyleyecekseniz sizin kapınin önünden geçmesini bekleyin, maazallah suçlu durumuna düşersiniz yoksa. Ev sahibi değilmissiniz, o yüzden avantajlısıniz aslında, durumu kabullenip evliya sabrıyla taşınacağınız güne odaklanın en iyisi.
aynen canım bende bugün eşime sakın evlerine gitme haklıyken haksız olursun dedim.gerçekten çok tahrik ediyor.bakışlarını bi görsen dışarıda karşılaştığımızda..ondan cazgır olamayacağıma göre sabır edicem taşınacağım güne kadar canım.tarifi imkansız birisi dicem ama seninde karşına çıkmış böylesi bilirsin sende bu tipleri.işin içine küfür girince ben tartışamıyorumda

Heryerde böyle modellerden var demekki
İmkanın varsa başka eve çık diycem ama orda böyle şeyler yaşamayacagın ne malum
Anladıgı dilden konuşmak lazım böylelerine
Benimde üst kat komşum deli ediyor beni
Camlarımı sildiriyorum.Kadın hemen halı silkeliyor
Bir yerden toplayıpta silkelemiyor hanımefendi
Bütün camlardan evde ne varsa silkeliyor
Uyardık kaç kere ama yok anlamıyor laftan
Bende napcagımı şaşırdım artık:KK43:
11 ay sonra kendi evime taşıncam canım.taşınacağım apartman 7 daireli sakın bi apartman.annem ve ablamda orada oturuyor.orada böyle sorunlar olmaz ama 11 ay ben napcam burada onu bilemiyorum.kul hakkı canım bunlar.sen camını sildir o halı çırpsın..vicdansız.üstelik uyarmana rağmen hala aynı şeyi yapıyorsa inadına yapıyor demekki

11 ay sonra kendi evime taşıncam canım.taşınacağım apartman 7 daireli sakın bi apartman.annem ve ablamda orada oturuyor.orada böyle sorunlar olmaz ama 11 ay ben napcam burada onu bilemiyorum.kul hakkı canım bunlar.sen camını sildir o halı çırpsın..vicdansız.üstelik uyarmana rağmen hala aynı şeyi yapıyorsa inadına yapıyor demekki
Allah sabır versin cnm napalım
İnan benim komşularım çok enterasan
Üstelik ev kendimizin
Yan komşum sinir hastası
Kadınla samimi olmak istemiyorum
Sadece gördügümde mecburiyettem merhaba nasılsın diyorum
Arkamdan bir dünya laf söylüyor
Suratsız,bebegide çirkin ama birazcık güzelleşmiş
Mevlüt okuttum bebegime
Kuzenimi yardıma çagırdım temizlik için
Komşumun söyledigi cümle şu
G*tü yiyorsa yapsın.Ki kendisi her işini annesine yaptırır temizlik dahil
Terbiyesiz ya,ben şimdi bu kadının gidip saçını başını yolup onun seviyesine ineyimmi
Off off komşu demeyin banaaaa
Çok dertliyim bu konuda:KK43:

Allah sabır versin cnm napalım
İnan benim komşularım çok enterasan
Üstelik ev kendimizin
Yan komşum sinir hastası
Kadınla samimi olmak istemiyorum
Sadece gördügümde mecburiyettem merhaba nasılsın diyorum
Arkamdan bir dünya laf söylüyor
Suratsız,bebegide çirkin ama birazcık güzelleşmiş
Mevlüt okuttum bebegime
Kuzenimi yardıma çagırdım temizlik için
Komşumun söyledigi cümle şu
G*tü yiyorsa yapsın.Ki kendisi her işini annesine yaptırır temizlik dahil
Terbiyesiz ya,ben şimdi bu kadının gidip saçını başını yolup onun seviyesine ineyimmi
Off off komşu demeyin banaaaa
Çok dertliyim bu konuda:KK43:
off canım ya nasıl insanlar bunlar.nasıl laflar bunlar :( günahını alıyorlar canım öteki dünyada hesabını verirler.şuan şu saatte kalorifer borularına vuruyor kadın.ses yapıp rahatsız etmek için.düşünebiliyormusun bu tip insan daha neler yapmaz.sabır yarabbim sabır

bizim kapıcı bu kadından beter canım ya.tıpkı kapıcılar kralı bi görsen burnundan kıl aldırmaz.ilk oturduğumuzda eşimin ayakkabısı çalındı.koskocaman siteye dilenci,hırsız herşey girebiliyor!ayakkabıyıda yeni almıştık.kapıcıya söyledik çalındı diye.benim 100 ayakkabım var üzülme gel birini sana vereyim dedi.zaten bu kadında kapıcıyla kanka.ikisi sürekli bi muhabbet içinde anlam veremiyorum..enteresan bi sitede oturuyorum ben bile çözemedim canım
hadi canim bizim kapici hic oyle degil valla esimede oyle laf edemez sizin site seviyesiz anam kac ! :)

off canım ya nasıl insanlar bunlar.nasıl laflar bunlar :KK43: günahını alıyorlar canım öteki dünyada hesabını verirler.şuan şu saatte kalorifer borularına vuruyor kadın.ses yapıp rahatsız etmek için.düşünebiliyormusun bu tip insan daha neler yapmaz.sabır yarabbim sabır
Valla cnm ben insan sınıfına koymuyorum böylelerini
Hakkımıda helal etmiyorum
İnanamıyorum kalorifer borularına vurmakda ne demek bu saatte:KK57:
Kadın size kafayı fena takmış bence
Benim eşim olsa kapılarına dayanırdı valla
Üst kat komşum bir kere gece 12 de süpürge açmıştıda
Kapılarına gidip kızmıştı eşim
Allah size peygamber sabrı versin arkadaşım
:KK43:

Valla cnm ben insan sınıfına koymuyorum böylelerini
Hakkımıda helal etmiyorum
İnanamıyorum kalorifer borularına vurmakda ne demek bu saatte:KK57:
Kadın size kafayı fena takmış bence
Benim eşim olsa kapılarına dayanırdı valla
Üst kat komşum bir kere gece 12 de süpürge açmıştıda
Kapılarına gidip kızmıştı eşim
Allah size peygamber sabrı versin arkadaşım
:KK43:
eşim uyuyor Allahtan canım.yoksa dayanamıyor.çok sakindir eşim ama sinirlenince gözü dönüyor.kadın bide cazgır olunca onu kadın yerine değil erkek yerine koyuyorum öyle bi kadın olamaz diyor eşim.kadın küfür edince dayamazda eşim tepki verirse diye korkuyorum insanı çileden çıkartıyor çünkü.evinede gitmiyor kadın evli bide.Allah bizleri unutturacak dert versin ne diyim başka :(

eşim uyuyor Allahtan canım.yoksa dayanamıyor.çok sakindir eşim ama sinirlenince gözü dönüyor.kadın bide cazgır olunca onu kadın yerine değil erkek yerine koyuyorum öyle bi kadın olamaz diyor eşim.kadın küfür edince dayamazda eşim tepki verirse diye korkuyorum insanı çileden çıkartıyor çünkü.evinede gitmiyor kadın evli bide.Allah bizleri unutturacak dert versin ne diyim başka :KK43:
11 ay çarçabuk geçsin inş cnm
Böyleleri adamın başını belaya sokarlar

hadi canim bizim kapici hic oyle degil valla esimede oyle laf edemez sizin site seviyesiz anam kac ! :)
hemde ne seviyesizlik canım bi görsen..kapıcımız dillere destan.yan dairede yaşlı bi teyze oturuyor.kapıcı aidatı toplarken teyze fazla para vermiş.50 lira vereceğine yanlışlıkla iki ellilik birbirine yapışmış öyle vermiş.maaşı yeni çekip çantama koydum sayarak aldım maaşı,hiç harcamadan ilk kapıcıya aidatı verdim sonra farkettim fazla verdiğimi istedim ama vermedi dedi.ne dedide vermedi dedim.hayrına sayıver demiş..böyle bi yüzsüzlük olabilir mi canım düşün artık

aynen canım bende bugün eşime sakın evlerine gitme haklıyken haksız olursun dedim.gerçekten çok tahrik ediyor.bakışlarını bi görsen dışarıda karşılaştığımızda..ondan cazgır olamayacağıma göre sabır edicem taşınacağım güne kadar canım.tarifi imkansız birisi dicem ama seninde karşına çıkmış böylesi bilirsin sende bu tipleri.işin içine küfür girince ben tartışamıyorumda

Bilmem mii, aman ALLAH korusun sizi ve sizden sonra gelecek kişileri de tabii. ALLAH böylelerine kendileri gibi komşular nasip etsin, herkes kendiyle yüzleşsin.Dinimizde komşu hakkı çok önemlidir, şu durumda ona verebileceğiniz en büyük ceza da hakkınızı helal etmemenizdir zaten.Sizden sonra on onbeş nüfuslu bi aile taşınır inşaallah oraya, hangi birine bakıcak yan yan, şaşı ederler adamı şaşı.

hemde ne seviyesizlik canım bi görsen..kapıcımız dillere destan.yan dairede yaşlı bi teyze oturuyor.kapıcı aidatı toplarken teyze fazla para vermiş.50 lira vereceğine yanlışlıkla iki ellilik birbirine yapışmış öyle vermiş.maaşı yeni çekip çantama koydum sayarak aldım maaşı,hiç harcamadan ilk kapıcıya aidatı verdim sonra farkettim fazla verdiğimi istedim ama vermedi dedi.ne dedide vermedi dedim.hayrına sayıver demiş..böyle bi yüzsüzlük olabilir mi canım düşün artık
inanmiyorum adi adam! :/

Bilmem mii, aman ALLAH korusun sizi ve sizden sonra gelecek kişileri de tabii. ALLAH böylelerine kendileri gibi komşular nasip etsin, herkes kendiyle yüzleşsin.Dinimizde komşu hakkı çok önemlidir, şu durumda ona verebileceğiniz en büyük ceza da hakkınızı helal etmemenizdir zaten.Sizden sonra on onbeş nüfuslu bi aile taşınır inşaallah oraya, hangi birine bakıcak yan yan, şaşı ederler adamı şaşı.
amin canım inşalllahhhh.ben beddua falan etmiyorum zaten.sadece kendi gibileriyle karşılaşsın diyorum.onun cazgırlığına ben yetişemiyorum inşallah kendi gibi birisiyle karşılaşırda saç saça girerler.hakkımı helal etmiyorum canım.o küfürü etti ya bana bütün hakkım haram olsun.

al birini vur ötekine canım.kapıcıya kankam diyor bu kadın.kapıcımızda karısından ayrıldı.bekar suan.bi kadının kapıcıyla bu kadar samimi olması normal mi bilemem ama başkası yapsa arkasından dedikodusunu eder.
bosver kimsenin seviyesine düsme! kendi camurlarinda bogulsunlar;)

Zabıtayı Çağır Onlar uyarıyorlar bide video ya alırsan Para cezası kesiyorlar... Ben De arıcam zabıtayı bundan.sonra....

Zabıtayı Çağır Onlar uyarıyorlar bide video ya alırsan Para cezası kesiyorlar... Ben De arıcam zabıtayı bundan.sonra....
ah canım keşke aklıma gelseydide bugünkü olayı bi videoya çekseydim.ama bilemedim işte böyle küfür edeceğini.bundan sonra böyle bişey olursa videoya cekcem.zabıtayı ararız cezada keserler canımda sonradan daha beter cirkeflik yaparsa nolcak

Back
X