Üst kat komşum neden böyle :(

Canım 11 ay sonra taşıncaz kendi evimize.taşınacağım apartmanda annem ve ablam komşum :) şuan taşınamam maalesef o yüzden sabır edicem
O zaman canim bosver
Camlarinida silme gitsin ya 11 ay cabuk gecsin insallah
Kadinida gormemezlikten gelirsin olur biter:KK47:

Allah kurtarsın sizi o insanlardan. hiç bulaşmayın başedemezsiniz neler duyuyoruz. ev alma komşu al demişler ne kadar doğru. Allah böyle insanlardan uzak tutsun bizi

Allah kurtarsın sizi o insanlardan. hiç bulaşmayın başedemezsiniz neler duyuyoruz. ev alma komşu al demişler ne kadar doğru. Allah böyle insanlardan uzak tutsun bizi
Âmin canım.bide kendisi yukardakilerde bana yapıyor bende yaparım diyor ya bunu anlamıyor.bu düzen böyleyse bende aşağıdakine mi yapayım yani.ev sahibimin kızıda onun üstünde oturuyor.geçen gün çamaşır asacakmış ev sahibinin kızına çıkıp çamaşır ascam bişey çırpma demiş.zaten bişey çırpmıyorum ama sana gelir diye değil aşağıda pınar var o kız senden benden temiz o kıza gelmesin diye çırpmam demiş.bu yüzdende bana sinir oldu galiba.ev sahibinin kızıda anlaşamıyor bu kadınla.o yüzdende inadına yapıyor galiba dengesiz

Kadin emekci niye oyle diyosun dicem de olmayacak :P
Saka bi yana muhattap almaya degmez madem yuz goz olmussun zabitaya sikayet etmek son nokta sanirim boyle sorunlar yasayanlar icin.
Yada bir çöp kovasi al hediye et yaninda da camsil ver medeniyete adim atsinlar :)

Kadin emekci niye oyle diyosun dicem de olmayacak :p
Saka bi yana muhattap almaya degmez madem yuz goz olmussun zabitaya sikayet etmek son nokta sanirim boyle sorunlar yasayanlar icin.
Yada bir çöp kovasi al hediye et yaninda da camsil ver medeniyete adim atsinlar :)
yüz göz olmamak için çok sabır ettim canım.uyardım kibarca,abla dedim güzelce ama olmadı o küfür edince yüz göz olduk.

bu tip manyaklardan kurtulmanın yolu malesef taşınmak, aynı çatı altında olunca huzur falan bırakmıyorlar insanda, gündelik hayatı çok etkileniyor insanın, sinir hastası olcağına taşının, gerçi manyak komşu riski her yerde olduğundan komşuları iyi araştırmak lazım
bende alt kattakile deli oldum şuan taktım kulaklığı son ses müzik dinliyorum, komşudan yana şansım yok arkadaş

yüz göz olmamak için çok sabır ettim canım.uyardım kibarca,abla dedim güzelce ama olmadı o küfür edince yüz göz olduk.

kaybedecek birşey yok madem kiracısın 11 ayın kalmış şikayet et belki kapısına zabıta gelince uslanırlar belki

bu tip manyaklardan kurtulmanın yolu malesef taşınmak, aynı çatı altında olunca huzur falan bırakmıyorlar insanda, gündelik hayatı çok etkileniyor insanın, sinir hastası olcağına taşının, gerçi manyak komşu riski her yerde olduğundan komşuları iyi araştırmak lazım
bende alt kattakile deli oldum şuan taktım kulaklığı son ses müzik dinliyorum, komşudan yana şansım yok arkadaş
ah canım ahh.herkesde aynı sorunlar var demekki.11 ay sonra taşıncaz canım kendi evimize.taşınacağım apartmanda annem ve ablam var komşularım :) şuan oturduğum site 35 daireli.nerede çokluk varsa orada huzur yok inanki.komşuluk sıfır.herkes birbirinin arkasından çok konuşuyor ama yüzlerine gelince gülüyor.kiracı olmakta sorun böyle anlayışsız insanların arasında.sanki seni adam yerine koymuyorlar gibi hemen evden attırmakla tehdit edebiliyorlar.ben bugün bu evin sahibi olmuş olsaydım ne diyebilecekti acaba.beni rahatsız eden kendisi ama üste çıkabiliyor işte

kaybedecek birşey yok madem kiracısın 11 ayın kalmış şikayet et belki kapısına zabıta gelince uslanırlar belki
canım daha beter musallat olursa diye endişe ediyorum.hani bazısı vardır ya arsızlığı ele almış denir aynen öyle birisi.eşim normalde çok sakin birisi ama kadın küfür edince dayanamıyor onuda durdurmaya çalışıyorum.şikayet ederiz sonradan kavgaya gelirse eşim başına iş açar diye korkuyorum canım.

bide bana sor canım nasıl sinirliyim.akşamdan beri heryerim kaşınıyor sinirden :KK43:
bizim de üst kat komşumuz(kiracımız oluyor aynı zamanda) bizi terasa çıkarmıyor... kirleniyormuş... sanki çocuguz.. herkes gibi ayakkabımızla basıyoruz.. üstelik ev de biizm yani... kiracı olan o... buna rağmen kardeşim aşağı bisikletini dahi koyamıyor, hanımefendi geçemiyormuş.. gayet de geçiliyor yani, sırf sorun çıkarmak amaç... diğer komşularla da sürekli kavga ediyor..biz de diyoruz o ev sahibi biz kiracı olsak nefes bile aldırmazdı..

ah canım ahh.herkesde aynı sorunlar var demekki.11 ay sonra taşıncaz canım kendi evimize.taşınacağım apartmanda annem ve ablam var komşularım :) şuan oturduğum site 35 daireli.nerede çokluk varsa orada huzur yok inanki.komşuluk sıfır.herkes birbirinin arkasından çok konuşuyor ama yüzlerine gelince gülüyor.kiracı olmakta sorun böyle anlayışsız insanların arasında.sanki seni adam yerine koymuyorlar gibi hemen evden attırmakla tehdit edebiliyorlar.ben bugün bu evin sahibi olmuş olsaydım ne diyebilecekti acaba.beni rahatsız eden kendisi ama üste çıkabiliyor işte
oh neyseki 11 ay sonra bitiyor bu çile.

ayy çok kötü bir durum, en çok korktuğum şey böyle durumlara erkeklerin karışması, malum genelde sonu kötü bitiyor.. Başedilmez bu kadınla, rahat küfür eden bir kadınla başedilmezz...

bizim de üst kat komşumuz(kiracımız oluyor aynı zamanda) bizi terasa çıkarmıyor... kirleniyormuş... sanki çocuguz.. herkes gibi ayakkabımızla basıyoruz.. üstelik ev de biizm yani... kiracı olan o... buna rağmen kardeşim aşağı bisikletini dahi koyamıyor, hanımefendi geçemiyormuş.. gayet de geçiliyor yani, sırf sorun çıkarmak amaç... diğer komşularla da sürekli kavga ediyor..biz de diyoruz o ev sahibi biz kiracı olsak nefes bile aldırmazdı..
çok garip canım gerçekten.bir kötünün heryere kötülüğü dokunuyor maalesef.inşallah taşınır gider kısa zamanda

ayy çok kötü bir durum, en çok korktuğum şey böyle durumlara erkeklerin karışması, malum genelde sonu kötü bitiyor.. Başedilmez bu kadınla, rahat küfür eden bir kadınla başedilmezz...
aynen canım bende bundan çok korktum bugün.küfür edince eşim bembeyaz oldu.normalde eşim çok sakin birisidir ama siniri kalkınca gözü görmez ki ben eşimi hiç bu kadar sinirli görmemiştim o_O bi yandan üstünü giyiniyor bi yandan pınar su getir diyor.napcan suyu diyorum sende mi pencerelerine fırlatcan diyorum,içecem tansiyonum düştü diyor,aptallaştık resmen :( gitmesin diye kapıyı kitleyip anahtarı sakladım sonra nereye sakladığımı unuttum iki saat anahtar aradım

Merhaba Arkadaşlarım.üst kat komşumun kızına tahammül edemiyorum.kendisi evli.35-40 yaşlarında.daha öncede aramızda tartışma olmuştu.bugünde oldu.önceki tartışmamızın sebebi şu;balkonuma sürekli çöp atıyor.defalarca oldu en sonunda güzellikle "abla balkona çöp atıyorsunuz yapmayın lutfen" dedim.benim tepemdekide bana atıyor bende atarım dedi!sizde balkonda sigara içiyorsunuz kokusundan annem rahatsız oluyor gir evinde iç dedi!ben zaten sigara kullanmam.eşimde günde 2 tane içer.balkonda içilen sigara kokusundan rahatsız olmuş!sırf ben ona çöp atmayın dedim diye bişey deyimde altta kalmayım diye bu bahaneyi buldu.bugünde annem ben ve eşim mutfakta kahve içiyorduk.balkondan battaniye çırpıyordu.battaniye ıslakmış mutfak penceremi,oturma odası penceremi tamamen ıslattı.pencerelerimide yeni silmiştim."abla napıyorsun ıslandı bütün camlar" dedim."bişey olmaz temiz su" dedi."temiz yada kirli olması önemli mi penceremi yeni sildim leke olacak" dedim."beğenmiyorsan s....git" dedi."seninle konuşulmaz" dedim içeriye girdim ama eşim küfür ettiğini duyunca ne diyorsun sen diye kadına kızdı.bi adam çıktı şerefsizler diye bağırdı.kadında ev sahibinizi atıyorum sizi bu evden attıracağım dedi.o aramadan biz arayalım ev sahibini dedik aradık.o kadın manyak üzülmeyin dedi ev sahibi ama çok moralim bozuldu.nasıl insanlar var şu hayatta.pencereme bi kaç damla su gelmiş olsa sesimi çıkarmazdım ama binlerce su damlası oldu.içimde sıkıntı oldu kızlar küfür etmesi ve attıracam demesi.hem suçlu hem güçlü :KK43: çok kavgacı birisi.annemde korkuyor muhatap olma diyor ama illaki karşılaşcaz bana laf atıp kötü konuşursa napcam bilmiyorum :KK43: içimdeki sıkıntıyı sizle paylaşmak istedim :KK43:
Aynı şeye benzer bir tanede benim ustumde var inanılmaz insanlar 2 çocuğu var tepemde butun gun zıplıyor avizeler sallanıyor artık sabahları onların çığlıklarına uyanıyorum pzar sabahları bile bende uyardım biraz sessiz olurmusunz diye aradı nasıl bagrıyo bir daha bana uyarı mesajı çekme diye onun çocukları çok terbiyeliymişte bilmem ne allah bildiği gibi yapsın

Aynı şeye benzer bir tanede benim ustumde var inanılmaz insanlar 2 çocuğu var tepemde butun gun zıplıyor avizeler sallanıyor artık sabahları onların çığlıklarına uyanıyorum pzar sabahları bile bende uyardım biraz sessiz olurmusunz diye aradı nasıl bagrıyo bir daha bana uyarı mesajı çekme diye onun çocukları çok terbiyeliymişte bilmem ne allah bildiği gibi yapsın
hiç laf söyletmez kendilerine böyleleri canım.bu kadının çocuğuda sürekli hopluyor zıplıyor tepemde.ilk taşındığım zamanlar yeni tanıştığımızda yanında kızıda vardı yukarda hoplayan bi kız var senmisin o deyip yanağını okşamıştım,rahatsız mı oldun demişti kadın,hayır öyle sevmek için dedim demiştim,iyi bak abla rahatsız olmuyormuş biraz daha zıpla dedi!yüzsüze ne desen boş.komşuluk hakkı denen bişey var ama haberleri yok.ben o hakkımı helal etmiyorum canım sende etme

hiç laf söyletmez kendilerine böyleleri canım.bu kadının çocuğuda sürekli hopluyor zıplıyor tepemde.ilk taşındığım zamanlar yeni tanıştığımızda yanında kızıda vardı yukarda hoplayan bi kız var senmisin o deyip yanağını okşamıştım,rahatsız mı oldun demişti kadın,hayır öyle sevmek için dedim demiştim,iyi bak abla rahatsız olmuyormuş biraz daha zıpla dedi!yüzsüze ne desen boş.komşuluk hakkı denen bişey var ama haberleri yok.ben o hakkımı helal etmiyorum canım sende etme
Aynen cnm bende etmiyorum konu açtım wyrıntıları yazdım ctesi gununden beri bu olaylara sinirlerim bozuk ve onlar gurultu yaptıkça sinirim artıyor

Back
X