Üst kat komşum neden böyle :(

Kötü komşu adamı ev sahibi yaptırırmış.
Belki dayanamaz taşınmaya kalkar bu sırada kendinize bir ev alıverirsiniz

annem böyle bir komşuyu yıllarca çekti.. bunlara laf anlatılmaz boşuna uğraşı sinirinizi bozmayın.. kiracıysanız değiştirin evinizi bence..

Yeni kanuna göre kendi evlerinde olsa fark etmez,eğer apartmanın huzurunu kaçırıyorsa imza toplanıp atılıyor.
canım oturduğum apartman o kadar değişikki görmen lazım.herkes birbirinin arkasından konuşuyor yüze gelince gülüyorlar.mesela geçenlerde bi komşum bana başka bi komşuyu kötüledi.yorum yapmam asla.tanımıyorum bişey diyemem dedim.sonra baktım ertesi gün kol kola pazardan geliyorlar!kimseye güvenmiyorum burada maalesef

balkonda sigara icmeyin evinizde mi icin diyor
manyak bu
offff
canım işte o kadar mantık dışı konuşuyorki söylenecek sözün kalmıyor.evin içinde içilmemesi için herkes balkonda içer kadın bize evde için diyor :) annen rahatsız oluyorsa balkona çıkmasın diyebildim anca.

Aynı sorun bizde de var defalarca uyarmamıza rağmen laftan anlamayıp kendi bildiklerini yapıyorlar.... Boşuna demiyorlar ev alma komşu al diye :(

Allah sabır versin gerçekten size.. bu insanlar ne laftan anlar ne başka şeyden..
öyle gerçekten canım.güzellikle konuşsanda anlamıyor.deli deliyi görünce sopasını saklarmış,benimde onun gibi deli olmam lazım sanırım.

Aynı sorun bizde de var defalarca uyarmamıza rağmen laftan anlamayıp kendi bildiklerini yapıyorlar.... Boşuna demiyorlar ev alma komşu al diye :KK43:
bi insan beni bişeyde 1 kere uyarsa hem utanırım hemde dikkat etmek için dahada özenirim.neden ve nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyorlar anlamıyorum canım ya

Back
X