Üst kat komşum neden böyle :(

ah canım keşke aklıma gelseydide bugünkü olayı bi videoya çekseydim.ama bilemedim işte böyle küfür edeceğini.bundan sonra böyle bişey olursa videoya cekcem.zabıtayı ararız cezada keserler canımda sonradan daha beter cirkeflik yaparsa nolcak
Yapsın Zabıtayı gen ararsın Cezası katlanır :)

Tepenizde gurultu yaparlar sizi rahatsiz etmek icin
Bu tipler taktim mi takar rahat vermezler yapcak pek bisi yok ya uymicaksiniz yada ordan cikacaksiniz

Merhaba Arkadaşlarım.üst kat komşumun kızına tahammül edemiyorum.kendisi evli.35-40 yaşlarında.daha öncede aramızda tartışma olmuştu.bugünde oldu.önceki tartışmamızın sebebi şu;balkonuma sürekli çöp atıyor.defalarca oldu en sonunda güzellikle "abla balkona çöp atıyorsunuz yapmayın lutfen" dedim.benim tepemdekide bana atıyor bende atarım dedi!sizde balkonda sigara içiyorsunuz kokusundan annem rahatsız oluyor gir evinde iç dedi!ben zaten sigara kullanmam.eşimde günde 2 tane içer.balkonda içilen sigara kokusundan rahatsız olmuş!sırf ben ona çöp atmayın dedim diye bişey deyimde altta kalmayım diye bu bahaneyi buldu.bugünde annem ben ve eşim mutfakta kahve içiyorduk.balkondan battaniye çırpıyordu.battaniye ıslakmış mutfak penceremi,oturma odası penceremi tamamen ıslattı.pencerelerimide yeni silmiştim."abla napıyorsun ıslandı bütün camlar" dedim."bişey olmaz temiz su" dedi."temiz yada kirli olması önemli mi penceremi yeni sildim leke olacak" dedim."beğenmiyorsan s....git" dedi."seninle konuşulmaz" dedim içeriye girdim ama eşim küfür ettiğini duyunca ne diyorsun sen diye kadına kızdı.bi adam çıktı şerefsizler diye bağırdı.kadında ev sahibinizi atıyorum sizi bu evden attıracağım dedi.o aramadan biz arayalım ev sahibini dedik aradık.o kadın manyak üzülmeyin dedi ev sahibi ama çok moralim bozuldu.nasıl insanlar var şu hayatta.pencereme bi kaç damla su gelmiş olsa sesimi çıkarmazdım ama binlerce su damlası oldu.içimde sıkıntı oldu kızlar küfür etmesi ve attıracam demesi.hem suçlu hem güçlü :KK43: çok kavgacı birisi.annemde korkuyor muhatap olma diyor ama illaki karşılaşcaz bana laf atıp kötü konuşursa napcam bilmiyorum :KK43: içimdeki sıkıntıyı sizle paylaşmak istedim :KK43:
arıyosunuz belediyeyi mi zabıtayı mı nereyi ise şikayet ediyorsunuz kapıya polis gönderiyorsunuz devam ediyor mahkeme açıyoruz diyosunuz bakalım devam edebilecek mi terbiyesiz..

canım bendede var böyle bir ahlaksız ama 1 aydır falan yapmuıyor artık
birgün ramazanda balkonda oturuyorum temizlik yaptım oruç ağzımla
kadın beni üstüme halısını çırptı ben şok oldum tüm pislikle yüzüme,üstüme düştü
ne yapiyorsun dememe kalmadan bir bağırma bir çağırma gir içeri seni mi beklicem silkelerim ben
amamm neyse yazarken bile sinirlerim bozuldu
bende cam balkon yaptırdım şimdi ne silkelerse silkelesin eşimde muhatap olma diyor zaetn görmüyğrıuum hiç

terbiyesiz, sinir oldum okurken. şikayet edin bunları başka dilden anlamaz. kapısına polis gelince anlar ne olduğunu. her binada var böyle görgüsüzler. bu tipler ne güzel konuşmaktan ne kavgadan anlarlar sadece para cezasından anlarlar.
kapıcıya da ayrı bir sinir oldum.

Tepenizde gurultu yaparlar sizi rahatsiz etmek icin
Bu tipler taktim mi takar rahat vermezler yapcak pek bisi yok ya uymicaksiniz yada ordan cikacaksiniz
zaten hep gürültü yapıyorlar canım ama önemsemiyordum.kızı var 4-5 yaşlarında çocuk sürekli koşuyor ama sorun etmiyordum.ama bundan sonra ne yapsalar inadına yapıyorlar diye düşüncem

BENİMDE ÜST KAT KOMŞUM ne yazıkki eltim
3 çocuklu ses gürültü sigara külü atmalar aşagı
ama maalesef ima etmekten ileri gidemiyorum
iyi anlaşırız kv görümce dedikodusu haricinde
ben napim aaa dostlaere

arıyosunuz belediyeyi mi zabıtayı mı nereyi ise şikayet ediyorsunuz kapıya polis gönderiyorsunuz devam ediyor mahkeme açıyoruz diyosunuz bakalım devam edebilecek mi terbiyesiz..
canım bu tipler polis varken kedi olurlar sonra daha beter başına bela olurlar.ondanda korkuyorum ama eğer inadına daha kötü şeyler yaparsa polisi arayacağım.

canım bendede var böyle bir ahlaksız ama 1 aydır falan yapmuıyor artık
birgün ramazanda balkonda oturuyorum temizlik yaptım oruç ağzımla
kadın beni üstüme halısını çırptı ben şok oldum tüm pislikle yüzüme,üstüme düştü
ne yapiyorsun dememe kalmadan bir bağırma bir çağırma gir içeri seni mi beklicem silkelerim ben
amamm neyse yazarken bile sinirlerim bozuldu
bende cam balkon yaptırdım şimdi ne silkelerse silkelesin eşimde muhatap olma diyor zaetn görmüyğrıuum hiç
ahlaksızlık canım işte.sen emekle camlarını sil temizlik yap gelsin tepene çırpsın!komşuluk hakkı değilde nedir bu.binaya dış cepe yalıtımı yapılmıştı.balkonlar çok kirlendi harç malzemeleri tabi.temizledim 3 gün annemle uğraştık.heryeri temizledim üst kattaki harç malzemelerini kazıyıp kazıyıp balkonuma atmış!tekrar balkon yıkadım dön başa yap fenalık geldi artık.yaptığım işin emeğin değeri yok sanki.

terbiyesiz, sinir oldum okurken. şikayet edin bunları başka dilden anlamaz. kapısına polis gelince anlar ne olduğunu. her binada var böyle görgüsüzler. bu tipler ne güzel konuşmaktan ne kavgadan anlarlar sadece para cezasından anlarlar.
kapıcıya da ayrı bir sinir oldum.
canım polis gittikten sonrası korkutuyor beni.çok kavgaşar bildiğin gibi değil.kendisi çamaşır asacağınca yukarı katlara çamaşır asıcam dikkat edin diye zillere basıyormuş.kendisine yapılmasını istemediğini bana neden yapıyor bilemiyorum.bidaha böyle bi olay yasarsam polis çağırcam dayanamıyorum artık..kapıcımız zaten mikrop.görsen kapıcı demezsin zaten.eşini aldattıda kadın ayrıldı yazık.ahlaksız bi insan

BENİMDE ÜST KAT KOMŞUM ne yazıkki eltim
3 çocuklu ses gürültü sigara külü atmalar aşagı
ama maalesef ima etmekten ileri gidemiyorum
iyi anlaşırız kv görümce dedikodusu haricinde
ben napim aaa dostlaere
canım akraba olunca dahada zor bu durum.benim annemle halam eskiden aynı apartmanda oturuyorlardı.halam çok düşüncesizdir.görüşmüyoruz gerçi ama öyleydi herzaman.apartman terliğiyle evimize girmişti.annem abla o terlik sokak terliği eve girme dedi diye kıyametleri koparmıştı.annem çok titizdir dayanamamıştı.hırsız ev sahibini bastırır derler ya o hesap..ama siz iyi anlaşıyormuşsunuz.güzellikle söyle canım dayanamazsın patlarsın yoksa zamanla

her zaman itle aynı çuvala girilmez derim ama bu gittikçe edepsizleşecek tipten bir kadınmış. bunun dilinden polis anlar. annemlerin de üst kat komşusu böyleydi gece gündüz babam şikayet ederdi, polis gelirdi kapılarına. bence gidin karakola öğrenin, yaptırımları neler, cezası nedir, para cezası var bildiğim kadarıyla, yaptıkça ceza alırsa tırsar yapamaz.

her zaman itle aynı çuvala girilmez derim ama bu gittikçe edepsizleşecek tipten bir kadınmış. bunun dilinden polis anlar. annemlerin de üst kat komşusu böyleydi gece gündüz babam şikayet ederdi, polis gelirdi kapılarına. bence gidin karakola öğrenin, yaptırımları neler, cezası nedir, para cezası var bildiğim kadarıyla, yaptıkça ceza alırsa tırsar yapamaz.
canım bu zamana kadar komşudur kötü olmayalım yüzyüze bakıyoruz diye sabır ettim ama artık dayanamıyorum.hele dün hem suçlu hem güçlü olmasına dayanamadım.kusura bakma bilemedim su sıçrayacağını dese canım feda.temiz sudan leke olacak diyor.camlara leke olacak daha ne.verdiği cevaplar o kadar mantık dışıki söyleyecek söz bulamıyorum.sigara içiyorsunuz balkonda kokusu annemi daraltıyor dediğindede şok olmuştum.sigarayı herkes balkonda içer.annen bi zahmet balkona çıkmasın o zaman dedim.eşimin günde içtiği 2 sigara ona laf ediyor.kendi yaptığı şeylere bakmadan eksik aramasına deli oluyorum.para cezası varmış canım.eğer bidaha yaparsa polis çağırcam ama sonrası ne olur bilemem daha beter çirkefleşebilir

polis kapısına gelsin paşa paşa ödesin cezasını aklı başına gelir. o ödemekten usanmazsa siz de şikayetten usanmayın ama ona da bildirin, her terbiyesizliğinde şikayet edicem diye. üst katta olduğu için avantajlı, eğer sizi sindirirse hiç baş edemezsiniz. dingonun ahırında yaşamıyoruz, apartman kuralı kaidesi var o bilmiyorsa, devlet bildirir.

Back
X