üst kat komşum halılarını yıkayıp asmış, camlarım battı ya.

Benim ust kattaki de oyle guzellikl soyle dinlemez bi tip cazgir ama ben daha cazgirim bir daha yaparsan keserim halini diye car car bagirdim en sonunda apartman inledi hemen topladi bakalim o gunden beri yapmiyo insallah boyle devam eder cok sinir@bozucu bisey cunku ayrica bunun ev hanimligiyla hicbir ilgisi yok sen temizliyosun ugrasiyosun hop ust komsun batiriyo onun pisligini sen cekiyosun gurulty patirdiya hic sesimi cikarmam apartman hayati benim de coxugum var pislik beni deli ediyor

Mune K Kazen ben şahıslar arası tartışma çıkmasın diye aklıma takılan bir konuyu başka başlıklar altında açıyorum ama engelleniyorum.
artık O okypete nin tarafsız olmadığını, üyeye takınca konuyu kapattığını, cevap hakkını engellediğini düşünüyorum.
konuyu kapatıp eski konudan devam et diyor ama ben burada kişiye cevap vermiş gibi olunca haliyle kişisel tartışmaya dönüşecek konu.
bu konuyu kapatıp gerekeni yapar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…