üst kat komşum halılarını yıkayıp asmış, camlarım battı ya.

ayyy bizimde ya soğan kabukları pet bardaklar saç kılları sigara külleri bigün binayı başlarına yıktım resmen mahalle karısı gibi oldum artık arabalarınıda insan gibi parkediolar sigara külleride kesildi bişeyler çırpıolar ama kim bu çırpan die çıkıorm yetişemiorum onada razı oldum artık bişey demiorum zaten

Benim üst katimda oturan da hali cirpip duruyor sinir bozucu gerçekten..
Onu da geçtim gece gündüz hiç farketmiyor çok ses yapıyorlar kac gece sesten dolayı yataktan zıplayarak uyandım küçük çocuğu olsa amenna en küçük bireyi 15 yasinda ...
8 ay oldu evime tasinali daha 3 aylıkken sinirimden evi satılığa çıkarttım 1 ay kadar iyikide satilmamis evimden memnunum çünkü..
Şimdi gorsemde yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum
Apartmanlarda komşuluk diye birşey kalmadı zaten çok üzücü gercekten

annem geldi, ağzının payını verdi. topladı halılarını. yoksa daha devamı varmış halıların.

Bende ev sabiyim hicbir kimse icin guzelim evimi birakipta gitmem hakliysam tabi benim komsu tehditle yola geldi darisi size
teşekkürler de, kendi başıma gelen birşey değil. ama yaşayan insanlar biliyorum. kendi evlerini bırakıp kiraya çıkıyorlar maalesef. artık neler yaşanıyorsa, milletin gözü artık ev falan görmüyor.
Allah cümlesinden uzak eylesin.

Amin . Tabi ki oyle insanlarda var . Hatta bi komsum bu yuzden evjni satliga koydu . Bende basta oyle dusundum . Ama boyleleri yuzunden evimden cikmicam kararliyim .

Aynen bizim yasadigimiz blgede suriyeli kayniyor apartmanda 20 daire var 10 tanesi suriyeli iĺallah ettik artik. Gunduz yatiyolar gece tepiniyorlar . Uyku haram lldu bize cocuklar aglayarak uyanmaya basladi. Boyleleri bu dilden anliyor

ne dedi annen ne dedi
Allahım vallahi merak ettim
suriyelilermiş. ben bilmiyordum pek muhabbetimiz olmadığı için.
önce güzellikle kızımın camları battı, halılarınızı toplayın. hem sitede halı asmak nedir, yıkatın. kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok demiş.
geldi. 10 dk bekledik. yönetim 3 kez uyardı. baktık hala duruyor halılar. annem yine çıktı:
ya o halıları kaldır, ya da çeker atarım. siz kimsiniz. dağdan gelmiş bağdakine dayılık mı taslıyorsunuz? imza toplar attırırım sizi burdan deyip evlerine girmiş, halıları toplatmış, indi :)

Su suriyeliler de gercekten civitti bizim al5akiler butun gece bagiris cagiris yatirmiyorlar bizi bizde erken kalkiyoruz oglum uyaninca gunaydin falan dkyo bir iki konusuyoruz diye susun susuuun diye bagiriyorlar bende yanina birakmadim tabi bide ustumdeki de suriyeli pencereye recel kavanozu nu koymus gece 11 de o kavanoz bi dustu altta oturan kadinin camlarini suz dusunun artik. Dua etsin ki benim camlarima gelmedi mahvedecektim onu

ben muhatap olmak istemiyorum çünkü deli yanım çok kötüdür, karakolluk olurum. iki çocuğum var diye fazla karışmıyorum artık bu işlere. ya eşime ya anneme havale ediyorum.

Ayni modelden bizde de var. Pis pis yikamadan silkeledigi halilar yuzunden papaz olduk.
Gece gurultu mu dersin, banyodan pis su akitmasi mi dersin. Biz de yaptirsin diye bu kisinin ev sahibine ulastik banyoyu yaptirin dedik, ev sahibi geldi kiracisina dedi ki neden bunca zamandir boyle bir akitma sorunu oldugunu soylemiyorsunuz? Bu sefer kadin bagirmaya basladi, vay asagidaki dengesiz, akitmadi yalan soyluyor vs. Din diyaneti de isin icine katti o kisma girmiyorum. Kocasi da ustumuze yurudu. Yani ozetle suan nefret ediyorum ve o sarkittigi nevresimlere halilara yagli boya suresim geliyor

ev sahibi umarsız. parasını alıyor ya umrunda değil adamın. böyleleri yüzünden karakolluk olmayız inşallah.

Apartman hayatı site hayatı nedir bilmeyen insan bunlar. Resmen cinnet sebebi. Saçındann tutar camımı sildirirdim vallahi..

Belediyeyi arayıp şikayet edin

Yönetimi kaç kez aradım, sözde uyarmışlar ama halılar hala duruyor. polisi arasam mı kızlar? onların yetki alanına girer mi?
şeytan diyor çek halıları aşağı düşsün.
valla artk ıgürültü yaparken bile belli desibelin üzrine çıkamıyosun hemen polis el atıyo
ama sürekli yapmıyosa idare et komşuluk önemli

Böyle komşularınız için tavsiyem, ev tel nolarını bulun ve birine arattırın. Arayan kişi ben ..... (hangi il ya da ilçede yaşıyorsanız) belediyesi zabıta müdürlüğünden arıyorum deyip şunları söylesin;

Komşularınızdan şikayet gelmiş, ...... yapıyormuşsunuz (çöp atmak. birşey sirkelemek, yola/bahçeye su gelecek şekilde birşey asmak, hortum tutmak vb vb), belediye zabıtası yönetmeliğince bu suçtur ve şikayetin tekrarlanması halinde para cezasına çarptırılıcaksınız.. Para cezası ne bilmiyorum ama bin-2 bin deyin ki tırssın.

Normalde zabıtaya şikayet edince zabıta gelir, şikayet eden ve şahitlerden ifade alır ve şikayet edilene uyarı verir gerekirse para cezasına çarptırır. Ya direk bunu yapın ya da dediğim gibi arayıp korkutun anlayış özürlü komşunuzu.

http://www.ibb.gov.tr/en-us/organization/birimler/zabitadb/documents/yonetmelik.pdf yönetmelik ve sayfa 4-5 bu durumlardan bahsediyor.

Son düzenleme:
ev sahibi umarsız. parasını alıyor ya umrunda değil adamın. böyleleri yüzünden karakolluk olmayız inşallah.
Canim ben kadina hali asma dedim diye esim bana kizdi, milleti basimiza sardiracaksin vs diye. Aslinda hem tavanin damlarken hem de halilarin foto.sunu cektim, esim razi olsa direk yasal isleme gecerdim, beyaz masaya sikayetten baslardim. bir de nasil kendilerini hakli gorebiliyorlar onu hic anlamiyorum...

İyi fikirmis arkadasim, sag ol. Site yonetimini takmiyorlar cunku. Kadina diyorum ki kanunlarda yaziyor yasak oldugu ama bir seyden anladigi yok ki, inanmadi yazdigina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…