üst kat komşum halılarını yıkayıp asmış, camlarım battı ya.

yazmayım dedım ama duramıyorum yine.yahu bu mu sımdı dert?!ben ınanamıyorum yanı.heralde ev hanımısınız boyle seylere bu kadar takıldıgınıza gore..her yerın bır kuralı vardır ok,onda sıkıntı yok.ama usluba ne demelı...elin kiracısıymıs da sız ev sahıbesıymıssınız.ne fark edıyor.ordakı sahıs para verdıgı surece ev onun,sızın bu sekilde ustten bakmaya ne hakkınız var.ben de sıtede yasıyorum.kendı evım.ust kat komsum teras yıkadı gecenlerde,gıder tıkanmıs.koca terasın pis suyu balkonuma ordan odaya tastı.kadın ne yaptı,ozur bıle dılemeden ındı garajını kontrol ettı oraya su dolmus mu dıye.cok sınırlenmeme ragmen bır saate unuttum bıle,sıte yonetımıymıs,suymus buymus hıc ugrasmadım.soktum gıderı bu kadar bitti.yan komsumun mısafırı vardı gecen gun,butun kahkaha seslerı oglumun odasında yankılanıyordu,uyku saatınde ustelık.ben ne yaptım?sıkıntı yaratmadım.yuz yuze bakıyoruz cunku.cok da gecıkmeden geceyı noktaladılar.capraz ust kat komsum agır duyuyor,tv genellikle son ses ızlenıyor.yaslı ınsanlar.uyarmak cozum degıl biliyorum,sıkıntı yaratmıyorum.benım oglum cıglık atıyor zaman zaman uyarıyorum yıne atıyor.skntı cıkmıyor desem yerıdır.bu apartman hayatı..bızım ulkemızde bırseylerı hosgoruyle yogurup alttan aldıgınızda boyle gereksız seyler ıcın stres yapmazsınız cunku zaten sıkıntılı donemlerden gecyrz memleket olarak.sınırler gergın.sız de bır de kalkıp boyle dusunursenız ınsanların sıze boyle yaklasması cok normal.sız en ıyısı mustakıl bır ev alın.kiracılarla muhatap olmazsınız hıc olmazsa!

Apartmanda herkes birbirine saygılı Olmalı ben böyle terbiyesiz arsız üst komşumla dört yıl oturdum insanı çileden çıkartıyorlar kadın hiç takmazdı herşeyi silkelerdi tepemden birinci kattı evim tepemden bana sormadan ben çamaşır sererken cam balkonuna su tuttu beni ıslattı birde hortumla düşünün kaç kaç kez güzel dille söyledim sonuçta yüz yüze bakıcaz ama eder işler birde ben suçlu gibi tavır eder konuşmazdı en son bardağı taşıran olay badana temizlik var evde biliyorlar yani her yer açık çamaşırım var balkonda serili Üstten yere kilim seriyolar onu silkti saçlar tozlar uçuştu zaten Saçları topak yapar atarlardı her zaman bende zaten yorgunum birde onu görünce sinirle çıktım yukarıya ya dedim günah değilmi kaç kez uyardım biliyorsunuzda temizlik Olduğunu görmemişiz çamaşırı kusura bakma diyeceği yerde madem böyle yapacaksın alt kattan almasaydın Lafı oldu gerizekalı cahil ona bakarsan sende alttasın hem kim veriyo alttaysam bu Hakkı sana ama ona yapılsa Kıyameti koparıyordu ya böyle insanlar var işte Allah Islah etsin evi değiştirdim hep dua ederek geldim beterin beteri vardır iyi komşum olsun diye Allahtan burda böyle bişey yok o insanı da Allah'a havale ettim

Uzunca yazmışım ama pek dertliymişim heAllah herkesi iyi insanla karşılaştırsın gerçekten komşuluk çok önemli

hiç sevmem saygısız insanları
gerçekten alıp çekeceksin halıyı tekrar yere düşecek yıkadığı halıyı tekrar yıkayacak yada es kaza sandalye falan koyduysa düşmesin diye alıp çayını çat diye halıya dökeceksin sonra aa kaza olmuş dersin
sizin yüzünüzden kirlendi yıkayın falan derse o zaman benim camlarda sizin yüzünde kirlendi buyrun silin dersin ama yine de çok karşı karşıya gelmeyin direkt yönetim mi olur zabıta mı olur ev sahibi olur orda yaşasın
ya kendine müstakil ev alsınlar ya apartman da yaşamayı öğrensinler

Her Sayfayı tek tek okumadım ama kiracı ev sahibi hiç fark etmez sonuçta herkes insan ayırt etmek çok yanlış ortak bir yerde yaşıyorsak saygılı olmak zorundayız burda böyle problemle karşılaşmadım Şükürler olsun

Ancak burda da kırmızı pantolon Arkadaşımın dediği gibi sesler çok duyuluyor birbirimize ben de sizden fikir alayım konu açılmışken sadece yatak odalarımız bitişik sadece uyuz müteahitin işi afedersiniz her ses geliyor kadının özellikle adam gazinocu sabah geliyor sonra bir kavga gürültü her evde kavga olur ama kadının ağzı çok pis normalde baksan hiç öyle sanmazsın ve sesleri bir tek bana geliyor altı üstü boş şuan yakında üste gelecek var ama ben kadar duyar mı bilmem insanın sinirleri yıpranıyor cidden diğer ses olmasa ben söylerken utanıyorum vallahi zaten herkes dertli apartmanda sesler çok geliyo birbirimize diye ben de söylüyorum sesler çok oluyo fln laf Arasında ay sizin sesiniz hiç gelmiyo diyo e biz dikkat ederiz diyorum anlasın diye daha ne diyim sizce napiyim diyorum bana zarar-ı yok şükür ama ikaz ediyi mi bilemedim birde ilk zamanlar sık giderdim huyunu bilmezken şimdi neden gelmiyorsun diyo insanın gidesi gelmiyo soğuyor insan he aram kötü değil ama

Madem laf anlamayan bir komşu sende onu rahatsız edici şeyler yap

Apartman hayatı site hayatı nedir bilmeyen insan bunlar. Resmen cinnet sebebi. Saçındann tutar camımı sildirirdim vallahi..
iki çocuğum olmasa ben onları pişman ederdim de neyse.
Belediyeyi arayıp şikayet edin
aradım, site yönetimi ilgileniyormuş.
valla artk ıgürültü yaparken bile belli desibelin üzrine çıkamıyosun hemen polis el atıyo
ama sürekli yapmıyosa idare et komşuluk önemli
polisin değil zabıtanın yetkisinde dediler, aradım, site yönetimi baksın dediler. yönetim de sen hallet diyor bana. ne anladım bu işten.
zabıta yönetime havale etti, yönetim bana. illa başını belaya sok demek istediler herhalde.

hepsi başından savdı valla.

tamam haklisinizda hos gorude bir yere kadar annemlerin orda insanlar gece 3 e kadar kahlaga atiyorlar bir de yazin pencereyi kapatsan uyuyamazsin sicak acsan yine uyuyamazsin klimayi atsan sabah kaltiginda oran buran tutulmua olmuyor bi gun hemsirenin biri bagirdi sabah ise gitcem diye

Sizin başınız çok dertte ya ama kb valla cidden okurken gülmekten kendimi alamadım ne değişik insanlar varmış ya allah sizlere kolaylıklar onlarada akıl fikir versin :)

Yok artıkk kullandığı kondomu derken

sen çok yanlış anlamışsın beni.
eğer yazdıklarımı doğru okusaydın, akan tuvalet mevzusunda dahi 2-3 ay süründüren, kapıyı açmayan, hiçbir şekilde anlayışlı yaklaşmayan, daha bugüne kadar milliyetinden bile haberdar olmadığım sevgili komşum kirli suları damlaya damlaya tepeme asıp, bir de pişkince laf yetiştirirse , camlarım çamur oldu deyince silersin yaa diye lakayt tavır sergilerse elbette şikayetçi olurum. eğer su damlamasaydı, hava sıcak halısı kurusun derdim ama onun halısı kuruyacak diye niye benim camlarım kirlensin. onun keyfi için neden benim banyoma onun wc sinden su aksın ki? ve tamir ettirmemek için bu inat neden?

Bence sonuna kadar haklısınız kötü komşu kabus gibi birşey,her daim tepende, sinir hastası eder insanı...laf anlamayana polis, zabıta vız geliyor...benimde bundan önceki evimde bir manyak vardı,pazar sabahı nöbetten gelip yatmışım elektirikli süpürge açardı, döktüğü çamurlu suları saymadım bile, gece çivi çakmalar, sabahın 3 de bir insan neden koltukları iter çeker onuda anlamadım...insan gibi uyardım olmadı,kapısına gidip kavga ettim olmadı....şimdide gestapo kampı gibi bir sitedeyim bırak silkelemeyi süpürülmüş halıyı havalansın diye bile asamıyorsun direk güvenlik arıyor,her tarafta kamera var gizli sarkıtayım desen oda olmuyor...örtü veya başka birşey silkmek her daim yasak...asansörlerde sürekli kanun maddeleriyle desteklenmiş, yönetmeliklerle süslenmiş,kurallar, uyarılar...vs...bi ortası yok bu işin sanırım....

burası da sözde site ama kim kime dum duma.

Yönetimi kaç kez aradım, sözde uyarmışlar ama halılar hala duruyor. polisi arasam mı kızlar? onların yetki alanına girer mi?
şeytan diyor çek halıları aşağı düşsün.
Bi kere uyar dinlemezse öyle yap bence. Nereye kadar çekecen

Resmini çek belediyeye git şikayet et.Resimler olunca daha iyi sonuç alınıyor.
Önce 250 tl gibi bir ceza ve zabıta tarafından uyarı alıyorlar.
Bizim üsttekide 4 balkon içinde gelir bizim oturduğumuz yerde sofra bezi,kilim vs silkelerdi günde enaz 3 kez.
Çektim videoya dedim de kocasına çektim görüntüde var şikayetçi olacağım diye.Tık kesildi artık silkelemiyor, ama saklıyorum görüntüleri ne olur ne olmaz.
Bu insanlar dağda mağaradamı yaşamış anlamıyorum ne kültürsüz bencil varlıklar.

He bu arada müstakil evim olsa rahat olurdum diyen arkadaşlar insan çattı mı bi deli bozuğa ordada çatar sonuçta evine yakın evler olacak içip sçp gece gece bağırıp çağıran mi dersin silah atıp son ses müzik açan mi dersin ee sonuçta herkesin müstakil evi oluncada apartmandaki gibi şikayette edemiyorsun etsen bile polisler bişey yapmıyor çünkü artık onlarda bıktığı dünyada bu kadar sorun varken bunlar küçük şeyler geliyo Artık onlara sonuç olarak onlarda uğraşmıyor artık ve Maganda mi dersin psikopat mi dersin artık nerde olursan ol her yerde var bunlar maalesef

Freelance cevirmenim ben mesela, evden calisiyorum. Kafamdan asagi bes metre yolluklar iniyor oda oluyor kapkaranlik. Ama evden calisiyorum diye rahatsiz olamam size gore?
Ev hanimlari veya evinde home ofis calisan insanlarin cani can degil, patlican o zaman?
Saygisiz insan saygisizdir, mesela hali atan kisi ayni zamanda bana akitan banyosunu da tamir ettirmiyor, ben baskasinin pisligini cekmek zorunda miyim?
Size gore onun da zorundayim? .
Şu ev hanimlariyla alip veremedikleri olan kişilere de ayri deginilir ama neyse...
Neyseeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…