maalesef konuşmakla halledilecek bir komşu değil.Sen cık söyle kırmadan .yönetimi arama bence aranızda acılır,şikayet etmek yerine kendin konuş.baktın yine aynıno zaman yönetime söyle.konşuluk önemli.olur böyle seyler yeterki tatlılıkla halledin bence
nasıl sinir oldum. iyi ki çamaşır falan asmamışım bugün. makinede kirliler vardı, bugün yıkamayacağım mecburen.
her rüzgarda halılar camlara çarpıyor bir de gürültüsünü çekiyorum.
yönetimi aradım ama bir gelişme yok hala.
aman Allah korusun.Benim komşu her gün böyle,hortumu takar yaldır yaldır balkon yıkar trabzanlar da dahil, aşağıda çamaşır mı var oturan mı var yemek yiyen mi var hiiiiiç umrumda da değil, kullandığı kondomu aşağı atandan tarataki saçını bir yumak halinde aşağı atandan birsey beklemiyorum gerçi, Allahtan son 1 sene
herhalde öyle olsa karakolluk oluruz.Çok sinir oluyorum! Annemlerin üst katındaki kadında öyle evini hiç süpürmüyor her pazartesi halı silkeliyor ama öyle böyle değil halıları mı eski ne resmen kum döküyor. Balkonda oturmak bişeyler yiyip içmez haram bize! Hiçbir şey yapamasa bile terasın halılarını asıyo bütünn gün onlar orda sallanıyo tozları uçuşuyo. Kaç kez kavga ettik çok çirkef bizden daha çok bize bağırıyor sanki biz mecburuz onun pisliğini temizlemeye
ben ev sahibiyim de üst kattaki kiracı. inşallah gider bir an önce.boşuna ev alma komşu al dememiş eskiler.
İnşaallah.ben ev sahibiyim de üst kattaki kiracı. inşallah gider bir an önce.
Asıl Allah size yardım etsin... Vallahi sabır taşıymışsınız ...Benim komşu her gün böyle,hortumu takar yaldır yaldır balkon yıkar trabzanlar da dahil, aşağıda çamaşır mı var oturan mı var yemek yiyen mi var hiiiiiç umrumda da değil, kullandığı kondomu aşağı atandan tarataki saçını bir yumak halinde aşağı atandan birsey beklemiyorum gerçi, Allahtan son 1 sene
ah ah borcumuz bitsin. müstakil bir ev istiyorum ama kısmet.İnşaallah.
ama biliyorum ki, kendi ev sahibi olup, elin kiracısı ile mahkemelik olanlar var. yani kiracı yada evsahibi olması farketmiyor. kendi kiracı haliyle taşınmayı bırak seni kendi evinden ediyor bazı insanlar.
Allah uzak eylesin.
Bende ev sabiyim hicbir kimse icin guzelim evimi birakipta gitmem hakliysam tabi benim komsu tehditle yola geldi darisi sizeİnşaallah.
ama biliyorum ki, kendi ev sahibi olup, elin kiracısı ile mahkemelik olanlar var. yani kiracı yada evsahibi olması farketmiyor. kendi kiracı haliyle taşınmayı bırak seni kendi evinden ediyor bazı insanlar.
Allah uzak eylesin.
Polis değil de zabıta halinin suyumu akiyor sapir sapir derler heralde madem haliyi yikadi suyunu iyice suzdursun yani en azindan balkonun içinde beklesi birgün öyle atsin en azından suyu Akmaz.Yönetimi kaç kez aradım, sözde uyarmışlar ama halılar hala duruyor. polisi arasam mı kızlar? onların yetki alanına girer mi?
şeytan diyor çek halıları aşağı düşsün.
KorkunçBenim komşu her gün böyle,hortumu takar yaldır yaldır balkon yıkar trabzanlar da dahil, aşağıda çamaşır mı var oturan mı var yemek yiyen mi var hiiiiiç umrumda da değil, kullandığı kondomu aşağı atandan tarataki saçını bir yumak halinde aşağı atandan birsey beklemiyorum gerçi, Allahtan son 1 sene