- 13 Mayıs 2013
- 114
- 54
yazmayım dedım ama duramıyorum yine.yahu bu mu sımdı dert?!ben ınanamıyorum yanı.heralde ev hanımısınız boyle seylere bu kadar takıldıgınıza gore..her yerın bır kuralı vardır ok,onda sıkıntı yok.ama usluba ne demelı...elin kiracısıymıs da sız ev sahıbesıymıssınız.ne fark edıyor.ordakı sahıs para verdıgı surece ev onun,sızın bu sekilde ustten bakmaya ne hakkınız var.ben de sıtede yasıyorum.kendı evım.ust kat komsum teras yıkadı gecenlerde,gıder tıkanmıs.koca terasın pis suyu balkonuma ordan odaya tastı.kadın ne yaptı,ozur bıle dılemeden ındı garajını kontrol ettı oraya su dolmus mu dıye.cok sınırlenmeme ragmen bır saate unuttum bıle,sıte yonetımıymıs,suymus buymus hıc ugrasmadım.soktum gıderı bu kadar bitti.yan komsumun mısafırı vardı gecen gun,butun kahkaha seslerı oglumun odasında yankılanıyordu,uyku saatınde ustelık.ben ne yaptım?sıkıntı yaratmadım.yuz yuze bakıyoruz cunku.cok da gecıkmeden geceyı noktaladılar.capraz ust kat komsum agır duyuyor,tv genellikle son ses ızlenıyor.yaslı ınsanlar.uyarmak cozum degıl biliyorum,sıkıntı yaratmıyorum.benım oglum cıglık atıyor zaman zaman uyarıyorum yıne atıyor.skntı cıkmıyor desem yerıdır.bu apartman hayatı..bızım ulkemızde bırseylerı hosgoruyle yogurup alttan aldıgınızda boyle gereksız seyler ıcın stres yapmazsınız cunku zaten sıkıntılı donemlerden gecyrz memleket olarak.sınırler gergın.sız de bır de kalkıp boyle dusunursenız ınsanların sıze boyle yaklasması cok normal.sız en ıyısı mustakıl bır ev alın.kiracılarla muhatap olmazsınız hıc olmazsa!