kızlar merhaba.. konulara baktım herkes yakınmış neredeyse birde benden dinleyin... 19 yaşındayım şubatta 20 olucam.
aşırı kilo aldım. Özellikle yanlarım hele ki basenlerim. Genetiğim böyle bizde basene gidiyor. Vücudum o kadar farklı ki üst tarafım incecik belim incecik kollarım dal gibi fakat aşağı tarafım inanılmaz kilolu artık bacaklarım birbirne yaklaşmaya başladı resmen değmeye başladı o kadar kilo aldım.. kalça bacak basen .. Eee kilo ver spor yap diyeceksiniz.. şuan evdeyim ama gece yatmaz sabah kalkmazlardan oldun. Sabah 5 uykuya dalıyorum öğleden sonra 1 2 gibi kalkıyorum. 1 den sonra hangi sağlıklı beslenmeden bahsedilir ki...
Uğraşıyorum fakat yok uyuyamıyorum. Bir ara geçen kış abimin düğünü için hırs yaptım sabah erkenden kalkıyordum kahvaltım kahvem sporum abimin düğünü nisandaydı haziranda elbiseyi giyemedim olmadı basenlerim patlıcak içinde... + buna bacaklarımda ödemde eklendi yani ekstra kilo şişlik..
Doktora git derseniz gittim oyaladı geçti hiç bir işe yaramadı kendim halletmem gerekcek ödemi olup atan var mı ?
Aslında yaptığım bir hatayı çözdüm sağlıklı beslencem diye 10 gün çorbayla dolanıyorum ki bu sağlıklı değil yağ asla tüketmiyorum ee 10 günden sonra gelsin börekler pizzalar şekerler aman diyorum. Bölgesel çalışıcam tek araştırdım bu basenler de ki yağ kolay kolay gitmiyormuş.. yaşım daha ne olursa olsun küçük.. çoculuğum çocuğum yok... düzeltirim 1 2 sene içinde diyorum ama lütfen yardımcı olun
Şu üşengeçlikten nasıl vazgeçebilirim yaza kadar en azından kilo vereyim inceleyim evet üst bölgem zayıf fakat yazın ne şort giyebilirim ne başka dar birşey.. üzerimdeki üşengeçliği nasıl atabilirim...
İrademe nasıl sahip çıkabilirim daha az önce rahat 10 tane poğaça yedim sıkıntıdan veremedikçe yiyorum basenlerim uçtu oturunca bir bacağım kaplıyor her yeri
şımarıksın vs demeyin gerçekten üzerimdeki üşengeçliği iradesizliği atamıyorum.