- 27 Kasım 2015
- 806
- 518
Canım sana destek olmaya geldim gecenin bu saatinde hala uyanık ve sabah isim olmadığı sürece öğlene dogru kalkanlardanim ben de. Ve üstüne usengecim. Ve üstüne 168 boy 63 kilodayim. Bir deeee benim de basen kalça problemim var. :) aynı dertten muzdaribiz yani. Ama ben beş ay öncesine kadar 70 kiloydum. Sürekli evde hareketsiz yaşam, can sıkıntısı ve moral bozukluğuyla sürekli yeme ihtiyacı ve yeme, bir de rahatsizligimdan dolayı hormonal bozukluk olunca .... Ama geçen yaz bir karar aldım eşimle aynı kiloya inecektim önce zoruma gidiyordu çünkü ondN kilolu olmak. Aburcubursuz sağlıklı bir beslenmeyle bol bolll su ve evde günlük yarım saatlik egzersizle bir bucuk ayda 8 kilo verdim. 62 ye kadar düştüm. Hedefim 58di ama usengeclik baş belası. İrade mi kaybettim bir kilo aldım ve daha da veremiyorum. su sıralar yine sağlık problemlerim var ama aklimda 58e düşmek. Toparlanayim tekrar bi düzene sokucam yaşantımı. Bak sana çok benzeyen biri olarak öneriyorum herşey kafada bİtiyor canım. İstediğin kadar usengec tembel ol. Kafana koyacaksın isteyeceksin ve yapacaksın. Baskule çıktığında eksilen gramlari gördükçe o seni motive edecek ve hırslandiracak zaten. Bu arada ben sarkan basenlerim için küçük plates topundan aldım çok pahalı değil sen de alabilirsin. Tv izlerken bile yattığım yerden egzersiz yapıyorum gerçekten ise yarıyor. Bu bile bişey. Bol bol su iç inanılmaz faydası var. Marketten sadece sebze meyve ve bakliyat yemeni tavsiye ediyorum. Hatta imkanın varsa onların da organik olanı olsun. Aburcubur ve fast food ü kes. Tamam çok kilo vermedim bu kadar öneride bulunacak ama sağlıklı beslenmeyi ve sağlıklı yaşamayı hedeflemek lazım herşeyden önce. Uzun oldu sanırım yorumum sıkılmamışsindir umarım okurken :) başarılar diliyorum ikimize de :)