Usak///64

memleketimde havalar nasil bu arada dayimin kizi dogum yapti iki hafta oluyo usakta

arkadasim zekiyede dogum yapti ama o mevlütü bile okuttu oda usakta simdi kardesimde doguma gün sayiyo iki haftasi kaldi ama o karahallida aklim türkiyede valla ben geleli bir ay oldu izinden ama hemen yazi düsünüyorum kizlar izine bir an önce gitsek diye

esmacim allah kurtarsin kardesini canim insallah hayirlisiyla alir bebegini kucaginaopuyorumnanaktan

merhaba kızlar..
ben doğma büyüme izmirliyim ama aslen uşaklıyım..banaz-büyükoturak kasabası..
var mı aynı köyden olan?

slm kızlar uzun zamandır bende yazmıyorum buraya şimdi kalabaklıklaşmış biraz.bende uşaklıyım ama beş yıldır fethiyede yaşıyorum.özlüyorum uşağı.kuşu altın kafese koymuşlar misali.değişmem uşağımı hiç bir yere.bugünde kar yağmış ah ahhhhh.

gercekten ya besigin arkasi gurbet der annem ben burda yasamiyorum üzeri acik cezaevi gibi yas 23 evde pinekliyorum kendimede kiziyorum ehliyet var cocuklar okulda giyin süslen alisveris yap gez dimi yok ben alismisim evde ruh gibi oturmaya izinde yapiyorum bunlari gezme falan burda bir yil oturup gün sayiyorum safak 5bucuk ay ama geleli bir ay oldu izinden

merhabaa kizlar..1haftadir dogru duzgun giremedim calismaktan..Nasilsinizz herkez iyidir insallahh..

meraba canim benimde gecen haftalar bilgisayar bozulmustu zor aliskanlik sonucta Allah kolaylik versin öptüm

merhaba esmacik benim internetim acildi sonunda..Nasilsin neler yapiyosunn..Dikkat kendine cok öpüyorum canim gorusuruz...opuyorumnanaktan

iyilik canim bütüün gün evdeyim iste kafay yicem yaw psikopat oldum ben ama izin dönüsü is aricam 8 yildir evdeyim ben artik calismak istiyorum evde kalmamin nedeni tabiki ogluslarim aralarinda 1 yas olunca zor oldu ama büyüdüler cok sükür 2side sen neler yapiyosun öptüm bende canim kib görüsürüz

Tekrar merhaba kızlar... bi süredir giremiyordum foruma. Biraz iş güç biraz hastalıklar derken yeni gelebildim kendime. 2 ay dır evde yatıyorum hiç bişey yapmadan. çok garip bir hastalık tuttu beni mafoldumben en ufak bir harekette ani çarpıntılar, başdönmesi ve halsizlik sonra bir ağlama bir ağlama canımı cinimi yidi. dahiliye, nöroloji, psikiyatri, kbb gitmediğim yer kalmadı. kansızlık dediler ama çok ağır oldu. neyse işte yeniden burdayım. çok şükür geçti. bu arada kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum. sanırım 93-94 mezunuyum (e yaşlandım artık tam yılı hatırlamıyorum :roflol: ) sık sık görüşelim kızlar. hatta buluşalım. şimdilik hoşçakalın :teytey:

Tekrar merhaba kızlar... bi süredir giremiyordum foruma. Biraz iş güç biraz hastalıklar derken yeni gelebildim kendime. 2 ay dır evde yatıyorum hiç bişey yapmadan. çok garip bir hastalık tuttu beni mafoldumben en ufak bir harekette ani çarpıntılar, başdönmesi ve halsizlik sonra bir ağlama bir ağlama canımı cinimi yidi. dahiliye, nöroloji, psikiyatri, kbb gitmediğim yer kalmadı. kansızlık dediler ama çok ağır oldu. neyse işte yeniden burdayım. çok şükür geçti. bu arada kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum. sanırım 93-94 mezunuyum (e yaşlandım artık tam yılı hatırlamıyorum :roflol: ) sık sık görüşelim kızlar. hatta buluşalım. şimdilik hoşçakalın :teytey:
Hosgeldin canimm cokk gecmiss olsunn..Sen nerde kaliyosun canim usak merkezdemi..
Ben almanyadayim goruselim tabi yazlari geliyoruz usak`aŞeniz

ben bursalıyım ama kızım uşak ünüversitesinde okuyor uşağa bende gittim gerçekten çok güzel iliniz yardıma ihtiyacım olursa sizlerden yardım istiyebilirim değilmi arkadaşlar geçen yıl ev poroblemi yaşadık yurda yerleti şu anda kız yurdundakaydirigubbakcemile5

X