Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esmacim allah kurtarsin kardesini canim insallah hayirlisiyla alir bebegini kucaginaopuyorumnanaktan
merhabaa kizlar..1haftadir dogru duzgun giremedim calismaktan..Nasilsinizz herkez iyidir insallahh..
Hosgeldin canimm cokk gecmiss olsunn..Sen nerde kaliyosun canim usak merkezdemi..Tekrar merhaba kızlar... bi süredir giremiyordum foruma. Biraz iş güç biraz hastalıklar derken yeni gelebildim kendime. 2 ay dır evde yatıyorum hiç bişey yapmadan. çok garip bir hastalık tuttu beni mafoldumben en ufak bir harekette ani çarpıntılar, başdönmesi ve halsizlik sonra bir ağlama bir ağlama canımı cinimi yidi. dahiliye, nöroloji, psikiyatri, kbb gitmediğim yer kalmadı. kansızlık dediler ama çok ağır oldu. neyse işte yeniden burdayım. çok şükür geçti. bu arada kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum. sanırım 93-94 mezunuyum (e yaşlandım artık tam yılı hatırlamıyorum :roflol: ) sık sık görüşelim kızlar. hatta buluşalım. şimdilik hoşçakalın :teytey: