Usak///64

bayram benim icin tam bi hayal kirikligi oldu bu yil hic bi yere bayramlasmaya gitmedim icim bunaldi resmen daraldim zaten yurtdisinda bayram olmuyo cok özledim memleketimi yaa ömrüm gencligim burdami geccek yani kardesim hamile dayimin kizi hamile ve ben burda izin icin gün sayiyorum bekle beni usak ben geliyom

kizlar size bi sorum olcak usakta aktar varmi ben ilcede duruyordum yurt disina gelmeden önce yazdan yazada sadece merkezi gezme firsatim oluyo bilgisi olan varmi

esmacım aramıza hoşgeldin saysafızda sürekli muhabbet olmasa da ara sıra uğramaya çalışıyoruz hepimiz ben fatma
canım uşakta aktar olarak en bilinen yer Amcahafızoğulları dır kime sorsan gösterir ama tarif istersen belediyenin altındaki dükkanlardan biri canım

hos bulduk canim saol valla usaga gelmem ikibucuk hafta kaldi burda aktar bulmak imkaniz gibi bisey mecburen memleketten alip gelcez usak nasil cok merak ediyorum ya gencligimiz gurbette geciyo sorma insan cok üzülüyo ayrilik cok zor

kizlar aklima yeni geldi ben bisey daha sorcaktim usakta kuaför malzemeleri satan bi yer varmi bu sitede sac uzatma yöntemleri diye bi baslik var orda bakim yaparken uzayan saclar topiginde okudum selectiv protec diye bi mavi su varmis onu ariycam insallah bulurum sprey halinda ve aylarca yetiyomus uzatiyomus bide besliyomus saci nerde bulabilirim acaba bilenler yazsin

kizlar aklima yeni geldi ben bisey daha sorcaktim usakta kuaför malzemeleri satan bi yer varmi bu sitede sac uzatma yöntemleri diye bi baslik var orda bakim yaparken uzayan saclar topiginde okudum selectiv protec diye bi mavi su varmis onu ariycam insallah bulurum sprey halinda ve aylarca yetiyomus uzatiyomus bide besliyomus saci nerde bulabilirim acaba bilenler yazsin

o konuda bir bilgim yok malesef yalnız geldiğinde kozmetik üzerine satış yapan dükkanlara sorabilirsin canım yada internette satışı varsa online alabilirsin kaydirigubbakcemile5

saol cannim en iyisi galiba yola cikmadan netten siparisi verip öyle gelmek memlekete

havalar nasil kizlar memleketimde caddesi burnumda tütüyo valla yazin ayri bi güzel kisin ayri 8 yil sonra yeniden kisin caddeyi gezecegim evlendikten sonra ilk defa kisin gelcem her yaz ordayim ama kis bi baska geliyo bana

soğuk gidiyor canım havalar bu araaa

yağmur varrr :KK43:(
+2yada 3 derece gündüzleriii ;((

anneee tam izin zamani zaten annecim demisti siz gelene kadar kar olur soguk baslar diye birkac akrabam niye geliyonuz yazin daha rahat olur diyo ama ben dahil esim cocuklar her gün memlekette yasiyoruz anlatamam yani o kadar aklimiz burda degilki zoraki hapisane gibi bize iste firsat buldukca kaciyoruz memlekete ben tamalli dönmeyi istiyorum esimde öyle bakalim daha erken birikim olmadan dönülmez

kaydirigubbakcemile5bayağıda kalabalıkmışız ben tek kaldım diye üzülüyordum

X