Usak///64

Tekrar merhaba kızlar... bi süredir giremiyordum foruma. Biraz iş güç biraz hastalıklar derken yeni gelebildim kendime. 2 ay dır evde yatıyorum hiç bişey yapmadan. çok garip bir hastalık tuttu beni mafoldumben en ufak bir harekette ani çarpıntılar, başdönmesi ve halsizlik sonra bir ağlama bir ağlama canımı cinimi yidi. dahiliye, nöroloji, psikiyatri, kbb gitmediğim yer kalmadı. kansızlık dediler ama çok ağır oldu. neyse işte yeniden burdayım. çok şükür geçti. bu arada kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum. sanırım 93-94 mezunuyum (e yaşlandım artık tam yılı hatırlamıyorum :roflol: ) sık sık görüşelim kızlar. hatta buluşalım. şimdilik hoşçakalın :teytey:
cok gecmis olsun canim kib öptüm

kimse ugramiyo bu topige usakli hanimlar nerdesiniz topigimiz baya bi geride kalmis

selam millet ben uygun fiyata zevkli hos abiye nisanlik gece kiyafeti nerden bulurum usakta yer varmi bildiginiz

denizli topiginede yazdim usak denizli gezcem olmassa yardim lütfen

selam millet ben uygun fiyata zevkli hos abiye nisanlik gece kiyafeti nerden bulurum usakta yer varmi bildiginiz

merhaba canim..Ben usak merkezde yasamiyorum ama ablamin dugunu icin Gümüs die bir glinlik abiye damatlik falan satan dukkandan almistim..Orada güzel abiyeler bulabilirsin..
Birde cadde üzerindeki dükkanlardan almistim uzun zmn oldu ismini bilmiyorumbilmiyorumkismile

slm ben geldim yine nazilsiniz arkadaslarrr ...

slm canim hosgeldin..Kendi adima iyim tsk ederimopuyorumnanaktanSen nasilsin? nerden katiliyorsun?

slm canim hosgeldin..Kendi adima iyim tsk ederimopuyorumnanaktanSen nasilsin? nerden katiliyorsun?[/QUOTE]

merhaba ben almanyada yasiyorum usakliyim (ilyasli kasabasi)...

merhaba canim..Ben usak merkezde yasamiyorum ama ablamin dugunu icin Gümüs die bir glinlik abiye damatlik falan satan dukkandan almistim..Orada güzel abiyeler bulabilirsin..
Birde cadde üzerindeki dükkanlardan almistim uzun zmn oldu ismini bilmiyorumbilmiyorumkismile

slm canim hosgeldin..Kendi adima iyim tsk ederimopuyorumnanaktanSen nasilsin? nerden katiliyorsun?

saol canim caddede bakicam artik ama ben cok kararsizim ya kiyafet konusunda

benden sonra giren olmamis buraya nedesiniz gi ben geldim gali

Hosgeldin gi..Ben ne zmndir topiklere bakip bakip gidiyorum yorum yapmaya zamanim olmuyo canim ya:sinifsinif:
Cokk skintilar icindeyim atlatamadim bir türlübilmiyorumkismile

hosbulduk canim cok üzüldüm inanki:sm_confused:saglik meselelerimi yoksa özel meselemi sakin kendini üzme canim inanki degmiyor insan aklina getirdikce daha cok yipriyor eger basindan gecenleri düsünürsen icin isinden cikmazsin ileriye bak artik bende 15 yasinda basladim SKINtilari cekmeye yasim 23 ama düzeliyorum düzelmek zorundayim söyle düsün canim hayata kac kere geliycez bu firsat kac kere geciyor elimize inan ise yariyor öptüm canim sakin üüzülme degmez cünküopuyorumnanaktan:çok üzgünüm:

hosbulduk canim cok üzüldüm inanki:sm_confused:saglik meselelerimi yoksa özel meselemi sakin kendini üzme canim inanki degmiyor insan aklina getirdikce daha cok yipriyor eger basindan gecenleri düsünürsen icin isinden cikmazsin ileriye bak artik bende 15 yasinda basladim SKINtilari cekmeye yasim 23 ama düzeliyorum düzelmek zorundayim söyle düsün canim hayata kac kere geliycez bu firsat kac kere geciyor elimize inan ise yariyor öptüm canim sakin üüzülme degmez cünküopuyorumnanaktan:çok üzgünüm:
canim benim cokk tsk ederim güzel düsüncelerin icin..Yavas yavas toparlaniyorum ehliyet sinavlarim var 2 hafta sonra giricem insallah ona calisiyorum kafami baska seylerle mesgul ediyorum düsünmemeye calisiyorum gercekten dedigin gibi bu zamanlar bidaha gelmez tadini cikarmak lazim..Basimda tam tersini düsünen bi annem var bilmiyorumkismile napalim onun sözlerinede aldirmamaya calisiyorum artik..
Her cikisin bi inisi vardir elbet hayirlisiyla sinavlari bi atlatsam cok guzel olucakksositososito

ehliyetmi stres yapmisti banada aynisi oldu canim benimki hayatimi kisitldi diyebilirim ama degmezmis alali iki yil oldu nerdeyse anlatiyim ben bilgisayar sinavini gectim birincide 98 prozent aldim bilgisayar sadece tekrarlayip durcan yani iki cocuk kücücktü sorma ama önemli olan direksiyon ben birincide acele ettim ikincide olmadi ücüncüde hatamda yoktu dogru dürüst hoca türk diye oraya yazildim bende SIKI dur dördüncüde aldim Ltafel diyolar onunla sürdüm devamli ücüncüde kaybedince misafirlikleri kestim gezmeye cikmadim evde kaldim hocayi aramadim hakkim ölücekti az daha ama dördüncüde aldim ama degmezmis ehliyet okullarinin isi bu yolcaklar insani sinavda kaldikca para kazaniyo onlar isine geliyo tabi senin Ltafelin varsa devamli sür insallah en yakin zamanda alirsin ben simdi düsünüyorumda niye kafaya taaktigimi keske bu kadar stres yapmasaymisim diyorum aliniyo öyle yada böyle er yada gec ´21yasim geri gelse hic stres falan yapmazdim sende yapma canim bu anlattiklarim cok kötü bi örnekti aklinda olsun öptüm

ehliyetmi stres yapmisti banada aynisi oldu canim benimki hayatimi kisitldi diyebilirim ama degmezmis alali iki yil oldu nerdeyse anlatiyim ben bilgisayar sinavini gectim birincide 98 prozent aldim bilgisayar sadece tekrarlayip durcan yani iki cocuk kücücktü sorma ama önemli olan direksiyon ben birincide acele ettim ikincide olmadi ücüncüde hatamda yoktu dogru dürüst hoca türk diye oraya yazildim bende SIKI dur dördüncüde aldim Ltafel diyolar onunla sürdüm devamli ücüncüde kaybedince misafirlikleri kestim gezmeye cikmadim evde kaldim hocayi aramadim hakkim ölücekti az daha ama dördüncüde aldim ama degmezmis ehliyet okullarinin isi bu yolcaklar insani sinavda kaldikca para kazaniyo onlar isine geliyo tabi senin Ltafelin varsa devamli sür insallah en yakin zamanda alirsin ben simdi düsünüyorumda niye kafaya taaktigimi keske bu kadar stres yapmasaymisim diyorum aliniyo öyle yada böyle er yada gec ´21yasim geri gelse hic stres falan yapmazdim sende yapma canim bu anlattiklarim cok kötü bi örnekti aklinda olsun öptüm

canimm benim msjini görmemisim bende nerdesiniz kizlar diye yazmaya girmistim..60 bogeni bitirdim suan 2ser defa yapiyorum daha cok kendime direksiyonda guveniyordum ben bir taraftan fahrlarida yapmaya basladim 8.fahrimdayim bende cok acele ediyorum ve yolun ortasina kalakaliyorum:roflol::roflol:
Yarin bidaha fahrim var daha konsantreli olucam ve acale etmiycem cok fahr yapmadan bitsin istiyorum galiba bu yüzden oluyor kendimi dvmli motive etmeye calisiyorum 1haftaya kadar yazili sinava giricem insallah girmeden önce yazarim topike..
Haklisin valla stress yapmaya hic gerek yok bu yaslarda insan simdi yasamiycaksa ne zaman yasiycak ama dimikafamçokkarıştı

X