11 yaşımdan beri bende de var bazen ataklar artıyor 6-7 ay aralıksız günaşırı kabarıp anjiödem olduğumu bilirim acilde adrenalin, avil vurulup anca o günü atlatıyordum, 2 yıldır 1-2 kez tekrarladı kabarıp şişeceğimi hissettiğim anda derin derin nefes alıyorum rahatlamaya çalışıyorum inanın işe yarıyor
arkadaşım astım hastaları için 2 koldan uygulanan iğne var hem kurdeşenede iyi geliyomuş çocuklara uygulanıyomu bilmiyorum ama doktoruna danış istersenHERKESE MRByerimseniben BENİM OĞLUM 5 YAŞINDAcoksekeriremsuYAVRUM 1 YILDAN FAZLADIR KURDEŞEN DÖKÜYO.ZATEN ALLERJIK ASTIMDI Bİ DE ÜSTÜNE BU GELDİ.YAPILAN ONCA TESTEN SORA BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNDEN KAYNAKLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI.ÜSTELİK ÇİKOLATA ALLERJİSİ DE VARMIŞ:çok üzgünüm:KOŞUP OYNADIĞI ZAMANLAR DAHA ÇOK KABARIYO.YAVRUM DÜN GECE AĞLAYARAK '' ARTIK KAŞINMAK İSTEMİYORUM NOLUR BENİ KAŞIYIN ''DİYEREK UYUDU:senağlamaÜSTELİK DR BUNUN ÇARESİ YOK DEDİ:1shok:YAVRUM KOŞSA Bİ DERT,ÇİKOLATA YESE Bİ DERT YAV ÇOCUK BU LAF GEÇMİYOKİ:sm_confused:NOLUR BU RAHATSIZLIK HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIM EDİNa.s.
bende siz gibi elim ayağım şişti ilaçlardan bir fayda göremedim şimdi bakacağım netten umarım iyi gelirArkadaşlar bu hastalığı çok ağır geçirdim heryerim şisti hicbir ilaç ise yaramadi ben şifa nazmazi kildim rabbim izni ile şifa buldum sizde kilin bu temiz halis bir niyetle yaşayan bilir nette var kiliniş şekli
Merhaba ürtikeriniz geçtimi acaba?ben senelerdir çekiyorum bu lanet şeyi..yok arkadaşlar testler bilmem neler,aylık iğneler oldum neler neler..askeri hastane,üniversite,devlet hastanesi,izmir,antalya yok bulamadım çaresini..senelerdir AERİUS diye bi ilaç kullanıyorum günde 1 tane kullanılıyor ama ben kaşıntı başladığında içiyorum yarım saate bişeyim kalmıyor tek çözümüm bu benim yıllardır,bittikçe yazdırıyorum..ama bi arkadaşın dediği gibi o soğuk suyla iyileşen biriyle konuştum o da öyle kurtuldum dedi habersizce soğuk su dökmüş eşi..bilmiyorum.. bi de denize girince tüm vücudum kabarıyo siz de de öyle oluyor mu?
Merhaba mesajınızın üstünden epey geçmiş ancak bende sizinle aynı durumu yaşıyorum son 3-4 yıldır denize girdiğimde güneşlenmesem bile yüzüm hariç kollarım ve bacaklarım kabarıyor kaşınıyor sanki minik minik iğneler batıyor gibi oluyor bir gün içerisinde de hiç bir şey kullanmadan kayboluyor. Ancak bu sene daha mayıs ayında güneşe çıkınca kollarımda bu şeylerden çıkmaya başladı sadece kollarımda var ve çok kaşınıyor siz bir doktora gittiniz mi acaba?Merhaba bendede tam tersi denize girip guneslenince heryerim kabarıyor her yaz tatili işkence gibi yıllardır her tatilde mutlaka hastanede yatıp serum iğne vurunuyirum .şimdi bitane daha prof gittim akdeniz üniversitesi anlattim herseyi resimde gösterdim güneş alerjisi olsa ellerinde yüzünde heryerinde olması lazım dedi .tam tedavi için güneşte hiç korunmadan otur alerji olur olmaz gel hemen ordan parca alıp tahlile yollicam kanda bişey çıkmaz dedi. Bi türlü denize gidemedim .zaten bilerekde kendi kendimi nasıl kasindirayim ödüm kopuyor. Öyle nalet bişey allahım düşmanıma vermesin hepimize geçmiş olsun