merhabalar, bu benim bu sitede ilk mesajım oluyor, bu lanet olsaı hastalık benim hayatımı allak bullak etti,
Aralık ayında bir sabah uyandığımda bütün vücudum kızarmış kabarmış ve kaşınıyordu, o sıralarda yurtta kalıyorum (üniversite öğrencisiyim) hemen devlet hastanesindeki cildiyeciye gittim akut ürtiker dedi, iğneler ilaçlar vs...
bir hafta geçti kaşıntılar yavaş yavaş bitti
ama sonrası felaket, tekrar tekrar olmaya başladı, benim artık gitmediğim doktor kalmamıştı, ailem yanıma geldi, üniversite araştırma hastanesine gittik yapılmayan test, çekilmeyen film kalmadı, tabi ki artık akut olmaktan çıkmış kronik bir halde,
sonuç olarak şu an mayıs ayındayız ve bu hastalık benim okuldaki bir dönemime mal oldu, evet 2.dönem okulu dondurup şubat ayında eve döndük, çünkü yurtta kalmam imkansız hale geldi, okula gidemiyor insanlardan kaçıyordum, kimseye kaşınıyorum diyemiyorum, utanıyorum vücudumdan nefret ediyorum
şu an yine ilaç tedavisindeyiz, işte günde 3 tane antihistaminik, aşırı olduğu zamanlarda acil.de yapılan dekort.lar...
her sabah acaba yine nerelerim kabardı ve kaşınacak diye uyanıyorum ve bi kere bile yanılmıyorum,
zaten artık çıldırma noktasına geldim, bu ürtiker denen şeyi çok araştırdım , ve çok ilerledi dediğimiz tıbbın, ürtiker nedenini bulmada bile %70 yetersiz olması da çok üzücü,,
neyse ya daha fazla yazıp içimi karartmayayım yine