Allah yardım etsin hepinize,ben de geçirdim,çok sinir bozan bir hastalık.Birgün dayanılmaz mide ağrısıyla uyandım,doktora gittim sodyum pompası verdi,bir iki tanesini içtim.Ertesi günü kollarımda alerji oldu ufak ufak,ürtikermiş.Cilt doktoruna gösterdim Aerius verdi,fazla bir etkisi olmadı,bir de sürülen bir ilaç.(Ovadril,kalmosan falan)Başladı mı benim alerjiler artmaya.Sürülen ilaçtan depoladım adeta eve.O sıralar dil kursum da var,sınavları var,çalışamıyorum alerjiden.Kollarımda olan alerji bütüm vucuduma yayıldı,baktım Aeriusla geçmiyor Ege Üniv. Ümniolojiye gittim,sıra almamız gerekirken acil hasta olarak girdim.Doktor alerji testine gerek duymadı,sinirsel olabileceğini söyledi,akut ürtiker teşhisi koydu.Atarax,Xyzal,Zyrtec yazdı,ama hemen bunlarda iyi gelmedi,hastanede ilk serum deneyimimi bile yaşadım ürtiker sayesinde.O kadar sinir bozucuydu ki,oluşann kabarcıkların bazıları sönüp diğerleri çıkıyordu her gün,kafamın içi de dahil heryer.İki aya yakın sürdü akut ürtikerim.Sonra olmamaya başladı.Tek güzel tarafı dudaklarım da şişiyordu,sanki silikon taktırmış gibi.2 sene önce yaşadım bu hastalığı ama 6 ay doktor gözetiminde oldum.Bir de en kötüsü,alerji ataklarının gece çıkması.Sabaha karşı hergün duşa girmekten hasta oldum.Odamda tüm vucuduma ovadril sürüp oturuyordum soba karşısına artık sabaha kadar.Allaha şükürler olsun,bir daha olmadı,hiçbir şeye üzülmemeyi öğrendim bu hastalık sayesinde.Herşey dün gibi aklımda.Biraz uzun oldu yazım ama kusura bakmayın içimi dökmek istedim size.