Arkadaşlar ben tam tamına 50 kg verdim :) başarı öykümü ve sevncimi sizlerle paylaşmak istiorum şuan 64 kiloyum hedefm 57 :) inşallah bunuda başarıcam
Keşke fotonu koysaydın,benim kızımda makarna canavarı yoğurtlu ve ketchuplı yedi 10 kilo verdi önemli olan yağsız yemek birde ekmek yemez ,menemen bolca yedi yumurtalı çorba içti aslında zayıf ama dahada zayıfladı hafif göbek çıktı diye benimde kilo vermem gerek
hayır tatlım asla öle düşünme ilk başta hemen veremeyblrsn kepek ekmek ye tuvalet alışkanlığında çok önemli hergün 1 defa tuvalate çıkıo olman şart :) yeşilçay iç günde 2 tane bakalım sonuç ne olucak :) makarna pilav çok yermsn ?
bu arada muntazam olarak her sabah tuvalete cıkarım.serbetlı tatlı,cay ,kahve,nescafe ,cola hıııcc ıcmem aklıma bıle gelmez dıyebılırım.lıptonun form cayına basladım sımdı gunde ıkı kez sonucları yazıcam sıze.sımdı cıkmam gerekıyor step saatım geldı.opuyorum canım verdıgın bılgıler ıcın saol
Süpersin yaaaa.
Ne kadar zaman da verdin. Ne yaptın ne ettin sen öyle.
Harika tebrik ederim. Yaş kaç bu arada.
Resimleri bekliyoruzzzzz
Nasıl yaptığıma gelince öncelkle bir doktora gttm ve hormonlarımda sorun varmı yokmu baktırdım :) tabiki bişi çıkmadı :) ardından güzel bi diyete başladım bol bol yeşil çay içtim hergün en az 1 saat spor yaptım bazı gıdaları hayatımdan çıkardım :) cips kola patates kızartması bunları hala yemem inanın tadlarını unutunca insanın canı istemiobol bol yoğurt yedm makarnaları yağsız sarımsaklı yoğurtlu yedm :) her öğün mutlaka yemek yedm kepek ekmeği hayatıma aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?