- 25 Mart 2017
- 366
- 728
- 33
ya ben 5 yıldır evdeydım anam ağlıcak muhtemeln ama cokta ozledım calısmayı. erzurum cok uzak soguk gelıyo ama memur sehrı muhabbetı ıste :)
BEN ıspartada okudum sabahları ağlayarak uyanırdım sogukta gıdıcem dıye o kada soguga uzak bır ınsanım. sanırım bu sebebtn ıcten ıce urfa dıyorumSoguk konusunda hakkini yiyemem erzurumun allah var kaslarimda buz kristalleri olustugunu hatirlarimama urfayi tavsiye edebilirim
yazdım canım trabzonu cok kucuk bı ıhtımal bana cıkar zannetmm trabzonun bana cıkacagını :)ben olsam Trabzon'u yazardım kesinlikle. kardeşim evli orda yaşıyor çok memnun
merkezdemıısnz ? bahsettığım hastneyı bılıyormuusnuz ? Balıklıgol dev hast.Urfadayim gayet güvendeyim bence istanbula kiyasla...
o zaman napıyoruz ? İftarda dua edıyoruzİftar için Antalya,görev için Urfa
Ediyoruz,hayırlısı ne ise o olsun inşallah diye ,o zaman napıyoruz ? İftarda dua edıyoruz
Eneee senin incik boncuk seveceğini düşünmezdim hiçErzurum kışın çok çok soğuk ben çekemezdim
Urfada yemekler çok süper. Kuyumcularda gümüşçülerde de acaip mallar var ölürümHem yemek hem takı insan daha ne ister Urfa diyorum
Eneee senin incik boncuk seveceğini düşünmezdim hiç
İnşallah kuyumcuyla evlenirsin kızPffff takı diyince ölürem moduna giriyorum
Cok sagol canim rabbim herkesin isini kolaylastrsin :)Ediyoruz,hayırlısı ne ise o olsun inşallah diye ,
Allah ailenden çocuğundan ayırmadan en güzel şekilde hallolsun diye
Amin amin amin
İnşallah kuyumcuyla evlenirsin kız
Yehuuuuuu
Artik kollarindakil bileeeziklerden bi profil fotosu koyarsin
Arkadaslar gunaydınlar :)
Sağlık bak için tercıhlerımı yaptım. zaten 9 kısı alıyolar benım brans sıralamam 6. yanı tam ortadayım.
1. ıstanbul tuzla.
2. kayserı merkez.
3. ordu unye.
4. trabzon akcaabat.
5.gazıantep .
Burada dananın kuyrugu kopuyo bayanlar cunkı bana ya 5. ya 6. tercıhım gelıcek cok kucuk bı ıhtımal onumdekı 5 kısı ılk sırasına antep urfa yazrsa belkı karadenız yanı oda cok cok kucuk bır ıhtımal.
Sızce 6. sıraya erzurumu mu koysam urfayımı.
Ben antlyada yasıyorum. 4 yasında cocugum var evlıyım. Eşim gelmıcek ben gıdıcem.
Erzurum bana daha guvenılır gelıyo sankı. Ama bız yaz ıklımı ınsanıyız orası cok soguk o yuzden urfa dıyorum sankı ama orasıda surıyeden cok gocmen aldı. Şanlıurfadakı balıklıgol devlet hastanesi. Erzurumdakı de maresal cakmak hastanesı askerı hastaneden devlt hast donusmus. Yasayanlar fıkır verırse sımdıden mınnettar kalırım.
Arkadaslar gunaydınlar :)
Sağlık bak için tercıhlerımı yaptım. zaten 9 kısı alıyolar benım brans sıralamam 6. yanı tam ortadayım.
1. ıstanbul tuzla.
2. kayserı merkez.
3. ordu unye.
4. trabzon akcaabat.
5.gazıantep .
Burada dananın kuyrugu kopuyo bayanlar cunkı bana ya 5. ya 6. tercıhım gelıcek cok kucuk bı ıhtımal onumdekı 5 kısı ılk sırasına antep urfa yazrsa belkı karadenız yanı oda cok cok kucuk bır ıhtımal.
Sızce 6. sıraya erzurumu mu koysam urfayımı.
Ben antlyada yasıyorum. 4 yasında cocugum var evlıyım. Eşim gelmıcek ben gıdıcem.
Erzurum bana daha guvenılır gelıyo sankı. Ama bız yaz ıklımı ınsanıyız orası cok soguk o yuzden urfa dıyorum sankı ama orasıda surıyeden cok gocmen aldı. Şanlıurfadakı balıklıgol devlet hastanesi. Erzurumdakı de maresal cakmak hastanesı askerı hastaneden devlt hast donusmus. Yasayanlar fıkır verırse sımdıden mınnettar kalırım.