Urfa mı ? Erzurum mu ? Hangisin de iftar dermişim :)

Soguk konusunda hakkini yiyemem erzurumun allah var kaslarimda buz kristalleri olustugunu hatirlarim ama urfayi tavsiye edebilirim
BEN ıspartada okudum sabahları ağlayarak uyanırdım sogukta gıdıcem dıye o kada soguga uzak bır ınsanım. sanırım bu sebebtn ıcten ıce urfa dıyorum

ERzurum tabikisi. ( gelin geliiiiiin burda yalnız kalmayayım ) ( haziran ortasında evde kazakla dolaşıyorum) ( palandökenden merkeze yürüyerek 30 dk da minübüsle 10 dk da gidebilirsin.)

bence erzurum

erzurumluyum. dediğin hastane merkezde. çok ucuzdur rahat yaşarsın. tabi soğuk. biz yazın gittiğimizde ben kışlık pijamalarımı giyiyorum orada. temmuz ve ağustosun başı sadece sıcaktır o da akşamları serin geçer. öyle şortla askılıyla gezeceğini düşünme :) ben yarım kolluyla bile üşürdüm yazın mutlaka üzerime bir şey alırdım. ayrıca havaalanı var o da merkezde senin hastaneyede yakın. ev tutacaksan da yıldızkenti ve şükrüpaşayı öneririm yeni yerleşim yerleri oralar evlerini beğenirsin. akşam akşam burnumun direğini sızlattın kaç yıl oldu gitmeyeli, dağlarını temiz havasını özlemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…