Çok tesekkurler guzel yorumun ıcın. Rabbım hayırlısını nasıp etsın artık.:)erzurumluyum. dediğin hastane merkezde. çok ucuzdur rahat yaşarsın. tabi soğuk. biz yazın gittiğimizde ben kışlık pijamalarımı giyiyorum orada. temmuz ve ağustosun başı sadece sıcaktır o da akşamları serin geçer. öyle şortla askılıyla gezeceğini düşünme :) ben yarım kolluyla bile üşürdüm yazın mutlaka üzerime bir şey alırdım. ayrıca havaalanı var o da merkezde senin hastaneyede yakın. ev tutacaksan da yıldızkenti ve şükrüpaşayı öneririm yeni yerleşim yerleri oralar evlerini beğenirsin. akşam akşam burnumun direğini sızlattın kaç yıl oldu gitmeyeli, dağlarını temiz havasını özlemişim
Ben siverek devlet hastanesindeyim...urcayi biliyorum tabi kendim diyarbakir da oturuyorum..merkezdemıısnz ? bahsettığım hastneyı bılıyormuusnuz ? Balıklıgol dev hast.
erzurumluyum. dediğin hastane merkezde. çok ucuzdur rahat yaşarsın. tabi soğuk. biz yazın gittiğimizde ben kışlık pijamalarımı giyiyorum orada. temmuz ve ağustosun başı sadece sıcaktır o da akşamları serin geçer. öyle şortla askılıyla gezeceğini düşünme :) ben yarım kolluyla bile üşürdüm yazın mutlaka üzerime bir şey alırdım. ayrıca havaalanı var o da merkezde senin hastaneyede yakın. ev tutacaksan da yıldızkenti ve şükrüpaşayı öneririm yeni yerleşim yerleri oralar evlerini beğenirsin. akşam akşam burnumun direğini sızlattın kaç yıl oldu gitmeyeli, dağlarını temiz havasını özlemişim
şükrüpaşa ne alaka uzak atanacağı hastaneye yakınında çok güzel evler var oralar daha ideal bence ben erzurumluyum oldu bitti sevmem şükrüpaşa sanayi tarafını
sen sevmiyosun diye herkes sevmeyecek mi?
ben seviyorum ve tavsiye ettim
Arkadaslar gunaydınlar :)
Sağlık bak için tercıhlerımı yaptım. zaten 9 kısı alıyolar benım brans sıralamam 6. yanı tam ortadayım.
1. ıstanbul tuzla.
2. kayserı merkez.
3. ordu unye.
4. trabzon akcaabat.
5.gazıantep .
Burada dananın kuyrugu kopuyo bayanlar cunkı bana ya 5. ya 6. tercıhım gelıcek cok kucuk bı ıhtımal onumdekı 5 kısı ılk sırasına antep urfa yazrsa belkı karadenız yanı oda cok cok kucuk bır ıhtımal.
Sızce 6. sıraya erzurumu mu koysam urfayımı.
Ben antlyada yasıyorum. 4 yasında cocugum var evlıyım. Eşim gelmıcek ben gıdıcem.
Erzurum bana daha guvenılır gelıyo sankı. Ama bız yaz ıklımı ınsanıyız orası cok soguk o yuzden urfa dıyorum sankı ama orasıda surıyeden cok gocmen aldı. Şanlıurfadakı balıklıgol devlet hastanesi. Erzurumdakı de maresal cakmak hastanesı askerı hastaneden devlt hast donusmus. Yasayanlar fıkır verırse sımdıden mınnettar kalırım.
şoklardayım kayseri geldi :) çok şükür :)Merak ettim neresi geldi acaba
şoklardayım kayseri geldi :) çok şükür :)
Aynn rabbim utandirmasin :)Hadi hayırlı olsun gözünüz aydın..:)