Urfa mı ? Erzurum mu ? Hangisin de iftar dermişim :)

Çok tesekkurler guzel yorumun ıcın. Rabbım hayırlısını nasıp etsın artık.:)

erzincanlıyım ben, urfanın da ilçesinde çok yakın akrabalarım var. erzurum gerçekten soğuk, aşırı soğuk. yaz 3 ay , 9 ay buz yani. ama terör vs olarak urfaya göre daha güvenli. ben olsam erzurum yazardım , eşinin olduğu şehire ulaşım durumu hangisinde daha kolay o da önemli bir faktör , onu da düşün tabi.

bir de gümüşhane yok mu? varsa iklimi çok daha yumuşak erzuruma göre, terör olayı çok az, güvenli ama çok küçük bir şehir. çocuğun olduğu için orayı da düşünebilirsin varsa tercihlerde

Pekı bu yıldızkent nasıldı ? evlerı falan nasıldır yanı ulasımı :) kresler falan.

Ya cok karasız kaldım ya erzurumn sogugu bnı korkutuyo ama guvenlı. urfada oyledr ama cok surıyelı var oglum olucak kucuk ınsan tedırgın oluyo ıllakı.[/QUOTE] yıldızkentte istemediğiniz kadar kreş var. Evleri geniş ferah komşulukları çok iyi... kiraları uçuk malesef 800den aşağı ev bulamazsınız. Ama evler ortalama enaz 150 metrekarelik...

şükrüpaşa ne alaka uzak atanacağı hastaneye yakınında çok güzel evler var oralar daha ideal bence ben erzurumluyum oldu bitti sevmem şükrüpaşa sanayi tarafını

Canim urfayi bilmiyorum. Ama Erzurumlu olarak ve erzurumda yaşayan biri olarak tavsiye edebilirim rahat bir şehir ulaşımı da kolay. Soğuk evet ama artik çok sorun yaratmıyor evler vs rahat. Hakkında hayirlisi olsun

Merak ettim neresi geldi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…