Şimdilik 6.ya urfa dedım bakalım nasıl olur. tesekkurler :)Urfa derim.
Şimdilik 6.ya urfa dedım bakalım nasıl olur. tesekkurler :)
Arkadaslar gunaydınlar :)
Sağlık bak için tercıhlerımı yaptım. zaten 9 kısı alıyolar benım brans sıralamam 6. yanı tam ortadayım.
1. ıstanbul tuzla.
2. kayserı merkez.
3. ordu unye.
4. trabzon akcaabat.
5.gazıantep .
Burada dananın kuyrugu kopuyo bayanlar cunkı bana ya 5. ya 6. tercıhım gelıcek cok kucuk bı ıhtımal onumdekı 5 kısı ılk sırasına antep urfa yazrsa belkı karadenız yanı oda cok cok kucuk bır ıhtımal.
Sızce 6. sıraya erzurumu mu koysam urfayımı.
Ben antlyada yasıyorum. 4 yasında cocugum var evlıyım. Eşim gelmıcek ben gıdıcem.
Erzurum bana daha guvenılır gelıyo sankı. Ama bız yaz ıklımı ınsanıyız orası cok soguk o yuzden urfa dıyorum sankı ama orasıda surıyeden cok gocmen aldı. Şanlıurfadakı balıklıgol devlet hastanesi. Erzurumdakı de maresal cakmak hastanesı askerı hastaneden devlt hast donusmus. Yasayanlar fıkır verırse sımdıden mınnettar kalırım.
ama cok soguk değil mi ya ?erzurum, hele bir de çocuğun da seninle gelecekse hem daha güvenli hem de daha az göç almış bir şehir
zaten oyle yaptım 9 kısı alıyolar ve benım onumde 5 kısı ar lıstemdekı ılk 4 yer en guzel olanları. Ya sırf kayak ıcın secemem orayı daha guvenlı gelıyo sankı bana ama cok soguk bız kısı en hafıf atlatan bolgeyız bırden en agır atlatan bolgeye gecmek.5. veya 6. tercihin gelecekse neden ilk başlara gelmesi düşük ihtimal olan yerleri yazmıyorsun? sistemi bilmediğim için soruyorum.
ayrıca urfa çok güzel şehir ama çok göçmen aldığı için özellikle çocuğun olduğu için bir çok hastalık sebebi ile ben olsam kesinlikle Erzurum yazardım.
ki Erzurumda çocuğun kayak öğrenir ve siz ailecek aynı şekilde. gelecekte milli kayakçı bile olabilir. benim eşimin kuzenler erzurumda yaşıyorlar ikisi de milli kayakçı 4-5 yaşlarında başladıkları için..
erzurum palandökendeymıs canım. Cahıllıgıme versen bıraz arastrdım ama gozucuyla bu hastne merkeze uzak mı ? :) bide sık ucak var demen bnı mutlu ettı. mesela kayserıden haftada ıkı gun ant ucus varmıs.Erzurumda nerede bu hastane? Merkez ise hiç düşünme kolay bir şehir. Ayrıca uçak var antalyaya sık sık. Ben de ispartaliyim 5 sene kaldım Erzurum da.
ya bızde kucuk bı ılcedeyız zaten urfa merkez ıyı dıyo herkes erzurumun sogugu dusunduruyo benı bıde urfa daha sıcak ama oranında guvenlıgıYıllarca öğretmenlik yaptı Urfa' da kuzenim , onlar sevdi orayı öğretmen olarak. Ama yengem sevmedi İstanbul'dan gidince ve diğer arkadaşlarımda ama merkezde olacaksınız sanırım sorun olmaz. Erzurum'u tercih etmezdim ben ; tek başınıza çocukla gideceksiniz, ayrıca çok ama çok soğuk olur kışın.
erzurumda 4 yıl çalıştım. sakın yazma derim.. ben hiçbişeyini sevmedim, sevemedim. soğuğu ayrı bişey zaten. genelleme yapmak istemiyorum ama başın açıksa ( kapalı değilsen ) ve sıfır kol giyen biriysen orada hiç de hoş karşılanmayacaksın ( benim işyerim öyleydi ve dolmuşlarda vs kapalı olanlara yer verilir, başı açık olanlara genelde verilmez, bizzat defalarca yaşadım) bilgin olsun. ama urfa da güvenlik açısından iyi olmayabilir.Arkadaslar gunaydınlar :)
Sağlık bak için tercıhlerımı yaptım. zaten 9 kısı alıyolar benım brans sıralamam 6. yanı tam ortadayım.
1. ıstanbul tuzla.
2. kayserı merkez.
3. ordu unye.
4. trabzon akcaabat.
5.gazıantep .
Burada dananın kuyrugu kopuyo bayanlar cunkı bana ya 5. ya 6. tercıhım gelıcek cok kucuk bı ıhtımal onumdekı 5 kısı ılk sırasına antep urfa yazrsa belkı karadenız yanı oda cok cok kucuk bır ıhtımal.
Ben antlyada yasıyorum. 4 yasında cocugum var evlıyım. Eşim gelmıcek ben gıdıcem.
Erzurum bana daha guvenılır gelıyo sankı. Ama bız yaz ıklımı ınsanıyız orası cok soguk o yuzden urfa dıyorum sankı ama orasıda surıyeden cok gocmen aldı. Şanlıurfadakı balıklıgol devlet hastanesi. Erzurumdakı de maresal cakmak hastanesı askerı hastaneden devlt hast donusmus. Yasayanlar fıkır verırse sımdıden mınnettar kalırım.
kısın buz sarkıtlatı temizlenemiyor erzurumda kaldırımdan bile yürüyeniyosun.canım ben erzurumu gördüm urfanın bir ilcesini gördüm kesinlikle urfa . erzurum çok soguk sebzebile bulamıyorsun güzel . pazar bulamadık biz gidecek yer varsa bilmiyorum
urfa daha iyi gibi
Tabi ki Erzurum yaşam şartları burada Urfa'ya göre daha güzel, ben Erzurum'da yaşıyorum evet soğuk ama sosyal aktiviteler daha fazla avm cadde vs. artı burada askeri hastane ,devlet hastanesi fark etmez askerler ve polisler el üstünde tutulur.Arkadaslar gunaydınlar :)
1. ıstanbul tuzla.
2. kayserı merkez.
3. ordu unye.
4. trabzon akcaabat.
5.gazıantep .