Urfa mı ? Erzurum mu ? Hangisin de iftar dermişim :)

Kesinlikle erzurum.
Birisi memleketim gittigimde uzun uzun kalmisligim vardir.digeri turistik geziler icin gidip yine uzun uzun kaldigim bir sehir.
Imkani yok urfada yasayamam.erzurumun istanbuldan bir farki yok mesela

canım ben erzurumu gördüm urfanın bir ilcesini gördüm kesinlikle urfa . erzurum çok soguk sebzebile bulamıyorsun güzel . pazar bulamadık biz gidecek yer varsa bilmiyorum

urfa daha iyi gibi
bız zatn otcul ınsanlarız :) aılem sera yapıyo gonderseler bıle donar heralde :)

canım ben acıgım ama standart bır gıyımım var askılı sort falan yok bendede. kayınvalıdemde ortulu. ya umut verdı mesajların. bugunlerıdemı gorecektım allahım :)

valla hakkında hayırlısı olsun ben farklı bi şehirdeyim Erzurumluyum oda arkadaşım Erzurumda görev yapmış ağlayarak gidip ağlayarak döndüğüm şehir diyor kendisi Ankaralı görev yerimizde burası iki lafından biri Erzurum inşallah sende iyilerle karşılaşırsın da senin içinde unutamayacağın anıların olur şehitler evliyalar şehri Erzurum iyidir iyi

Ben erzurumluyumda her yanim dovme estetik sort vs takilirim.daha bir gun biri bana bir kelime etmedi edemez.butun sulalem kapali.beni baglamaz.
Guvenlik ve sosyallik acisindan kesinlikle erzurum derim.
Dedigim.gibi urfada da kaldim ama imkani yok yani aksam 5 te gece moduna giriyor sehir.
4 yildir gitmemistim erzuruma bu yaz gecerken ugrayacagim kismetse.

Tabi ki Erzurum yaşam şartları burada Urfa'ya göre daha güzel, ben Erzurum'da yaşıyorum evet soğuk ama sosyal aktiviteler daha fazla avm cadde vs. artı burada askeri hastane ,devlet hastanesi fark etmez askerler ve polisler el üstünde tutulur.
Korkarak dışarıya çıkmanıza gerek yok yani .
Palandöken Yenişehir de mareşal devlet hastanesi .
Sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.
bu hastanin oldugu taraf merkeze yanin mi yakinlarindan ev tutma olasigim varmi yani hemen yakinindada kres :)

Urfa merkez cok guzel bir sehir ama suriye gocmenlerinden dolayi nüfus fazla kalabaliklasti. Hele saglik personeliyseniz hic tavsiye etmiyorum. Calisma sartlatiniz cok agir olabilir. Erzurumusadece bir kere gordum. Oturmus guzel bir sehir. Oranin sogugu kadar s.urfanin da 55 c varan sicagi var.
Yyerinizde olsam erzurum derim...
sanirim erzurum olucak kismetse :)

Ben erzurumluyumda her yanim dovme estetik sort vs takilirim.daha bir gun biri bana bir kelime etmedi edemez.butun sulalem kapali.beni baglamaz.
Dedigim.gibi urfada da kaldim ama imkani yok yani aksam 5 te gece moduna giriyor sehir.
Ya ben aciklik yonunden bi sıkntm olmaz zaten. Umarim raht ederim tesekkurler :)

valla hakkında hayırlısı olsun ben farklı bi şehirdeyim Erzurumluyum oda arkadaşım Erzurumda görev yapmış ağlayarak gidip ağlayarak döndüğüm şehir diyor kendisi Ankaralı görev yerimizde burası iki lafından biri Erzurum inşallah sende iyilerle karşılaşırsın da senin içinde unutamayacağın anıların olur şehitler evliyalar şehri Erzurum iyidir iyi
Cook tesekkurler yorumun icin canim insallh guzel olur ya :)

Urfa merkez cok guzel bir sehir ama suriye gocmenlerinden dolayi nüfus fazla kalabaliklasti. Hele saglik personeliyseniz hic tavsiye etmiyorum. Calisma sartlatiniz cok agir olabilir. Erzurumusadece bir kere gordum. Oturmus guzel bir sehir. Oranin sogugu kadar s.urfanin da 55 c varan sicagi var.
Yyerinizde olsam erzurum derim...
6. Siraya yazicam artik erzurumu 5. Sorasa antp var ikisnden biri oluck insallh :)

Yaa canım ne yaptın sende 5 te gece moduna falan girdiği yok Urfa'nın ben urfaliyim... Urfa'nın hangi ilçesinde kaldın acaba öyle bı anlatmissinki sanki Urfa mahrumiyet bolgesi:KK70: biz gayet gece dışarıda çıkıyoruz merkezde geziyoruz da... Yok öyle bişey... Urfa gayet güzel büyük bı şehir... Yapmayın görmeyen insanlar yanlış tanıyacak:) tabiki hanımefendi için hayırlısı ama sırf memleketinizi övmek için urfayi yerden yere vurdunuz... Yapmayın lutfen...

ya bu hastane merkezde bır hastne guvenlı bır muhıttende ev tutulabılır. ama oglum kucuk ya heryer surıyelı onun adına ıyı bır karar veremezsm dıye uzuluyorum. bıde esım gelcek gıtck bn gelıp gıtcem ulasımda kolay olsun ıstıyrum.
Suriyeliler varda ama öyle bı diyorsunuz ki sanki, her köşeden bir Suriyeli cikiyor... yaşamadığı yerden ev tutarsiniz olur biter mesela öyle her köşeden Suriyeli firlamiyor yani :KK66: hayır cocugunuzla Suriyeli bağlantısını kuramadım ama... Okullara falan girmiyorlar Suriyeli çocuklar korkunuz ondansa ...

şöyle anlatayım ben sana .
Bizim için 9 tane kadro actılar turkıye genelı.
puan sıralamsı uzerınden alınıyo. Ben bızım bolumde 6. sıradyım. Onumde 5 kısı var. Bu 5 kısının puanı benden daha yuksek.
Ve daha guzel yerlere yerlesıcekler. e cokta secnk olmadıgı ıcın bu adamlar teker teker ıst kayserı ordu trabzon yerlesrler banda antep urfa erzurumdan bırı kalır :KK70:
Canımmm hiç bellî olmaz:) benim atandığım dönemde Türkiye geneli kaç kişi alınıyordu hatırlamıyorumda, atandığım şehire 2 kişi alıyorlardı. Ben birinci sıradaydım. Okuldan dönem arkadaşım aramıştı beni, 82 puan almış o. Nereyi tercih edeceksin demişti, memleketime yakın olduğu için onun yazacak olduğu şehri yazacağımı söylemiştim. Sonra bir daha konuşmadık.

Yerleşmeler tamamlandı, göreve başladım, bir baktım diğer kişi o konuştuğum arkadaşım değil başka bir meslektaşım. Üstelik 71 puanla yerleşmiş:) yani 82 puan alan arkadaşım başka yeri tercih etmiş..

Belki önündeki kişiler öncelikle erzurum, urfa yazacaktır ve sende önceki tercihlerine yerleşeceksindir. Belli olmaz yani:)

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşaAllah..

Sorunun cevabına gelicek olursam; Erzurum diyorum:)

Yaa canım ne yaptın sende 5 te gece moduna falan girdiği yok Urfa'nın ben urfaliyim... Urfa'nın hangi ilçesinde kaldın acaba öyle bı anlatmissinki sanki Urfa mahrumiyet bolgesi:KK70: biz gayet gece dışarıda çıkıyoruz merkezde geziyoruz da... Yok öyle bişey... Urfa gayet güzel büyük bı şehir... Yapmayın görmeyen insanlar yanlış tanıyacak:) tabiki hanımefendi için hayırlısı ama sırf memleketinizi övmek için urfayi yerden yere vurdunuz... Yapmayın lutfen...
Ne sekilde yerden yere vurdum ki.5ten sonra hayat bitiyor dedim.ole gece cikayiz gezeyim egleneyim bir yer degil dedim ki kendi deneyimim bu.ozellikle kizkiza bi bar clup falan imkansiz bir yer olarak gördüm.
Erken hayat bitiyordan baskada bir sey yazmadim zaten.kendi memleketimide ahim sahim ovmedim
Urfa da kaldigim kadar erzurumda kalmisligim var.
Memleket babamdan yadigar kullandigim kelimedir benim icin.

Gidiş geliş kolaymı pki canım cok sevındım yorumuna. oğlum tam kres zamanında guvenılır servıslı bır kres ıstıyorum. bıde yakınlarında yerlesım merkezı varmı bu hastanenın kıra fıyatları falan nedır.
Canım burada Tam zamanlı servisli bulabileceğim bir sürü kreş var istersen montessori yöntemine göre istersen İngilizce eğitimli istersen dini eğitim veren çeşit çeşit senin hastanenin olduğu yerin üst tarafı Palandöken alt tarafı Yenişehir Yenişehir'den evler daha eski ama hesaplıdır araban olmasada rahatlıkla yürüyerek gidip gelirsin Palandöken tarafından eğer tutarsan evler daha bezip Yen'i yapı fiyatlar sekiz yüz yedi yüz arası Yenişehir daha ucuzdur ulaşım uçakla bilmiyorum bir yere gitmedim ama otobüs olarak sıkıntı çekmezsın burada tek dert edecegın şey soğuk olur o da zaten kışın herkes avm şerde bizde öyle yapıyoruz

Suriyeliler varda ama öyle bı diyorsunuz ki sanki, her köşeden bir Suriyeli cikiyor... yaşamadığı yerden ev tutarsiniz olur biter mesela öyle her köşeden Suriyeli firlamiyor yani :KK66: hayır cocugunuzla Suriyeli bağlantısını kuramadım ama... Okullara falan girmiyorlar Suriyeli çocuklar korkunuz ondansa ...
Ya ben cok karasizim. Balikligol devlt hastnsi merkezde demi ? Yakininda yerlesim bolgesi var mi ? Birde camilerde bayanlara kuran dersi veriliyonu kaynvldm burda kursa gidiyo ordada devm eder :KK70:

Canımmm hiç bellî olmaz:) benim atandığım dönemde Türkiye geneli kaç kişi alınıyordu hatırlamıyorumda, atandığım şehire 2 kişi alıyorlardı. Ben birinci sıradaydım. Okuldan dönem arkadaşım aramıştı beni, 82 puan almış o. Nereyi tercih edeceksin demişti, memleketime yakın olduğu için onun yazacak olduğu şehri yazacağımı söylemiştim. Sonra bir daha konuşmadık.

Yerleşmeler tamamlandı, göreve başladım, bir baktım diğer kişi o konuştuğum arkadaşım değil başka bir meslektaşım. Üstelik 71 puanla yerleşmiş:) yani 82 puan alan arkadaşım başka yeri tercih etmiş..

Belki önündeki kişiler öncelikle erzurum, urfa yazacaktır ve sende önceki tercihlerine yerleşeceksindir. Belli olmaz yani:)

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşaAllah..

Sorunun cevabına gelicek olursam; Erzurum diyorum:)
Ya oyle bi durumda olabilir yani o sebbten kardnzde gelbilir gelse ah :)

Canım burada Tam zamanlı servisli bulabileceğim bir sürü kreş var istersen montessori yöntemine göre istersen İngilizce eğitimli istersen dini eğitim veren çeşit çeşit senin hastanenin olduğu yerin üst tarafı Palandöken alt tarafı Yenişehir Yenişehir'den evler daha eski ama hesaplıdır araban olmasada rahatlıkla yürüyerek gidip gelirsin Palandöken tarafından eğer tutarsan evler daha bezip Yen'i yapı fiyatlar sekiz yüz yedi yüz arası Yenişehir daha ucuzdur ulaşım uçakla bilmiyorum bir yere gitmedim ama otobüs olarak sıkıntı çekmezsın burada tek dert edecegın şey soğuk olur o da zaten kışın herkes avm şerde bizde öyle yapıyoruz
Soğuk bnı cok korkutuyo ama hastane yogun değil mutemeln ve temız memleket. urfada ne buluyorum bılmıyorum ama ıcten ıce cekıyo benı bı boyumun olcusunu alcam heralde :KK70: montessorı de neymıs bır bakım .D :KK70::KK70:

Universiteyi erzurumda okumus ve urfada gorev yapmis biri olarak yasam standartlari acisindan urfa derim ama hastaneler inanilmaz kalabalik urfada daha sakin ve dingin bir ortamda calismak isterseniz erzurum kesinlikle daha iyi.

Universiteyi erzurumda okumus ve urfada gorev yapmis biri olarak yasam standartlari acisindan urfa derim ama hastaneler inanilmaz kalabalik urfada daha sakin ve dingin bir ortamda calismak isterseniz erzurum kesinlikle daha iyi.
ya ben 5 yıldır evdeydım anam ağlıcak muhtemeln ama cokta ozledım calısmayı. erzurum cok uzak soguk gelıyo ama memur sehrı muhabbetı ıste :)

X