- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
cok soguk ama daha temizama cok soguk değil mi ya ?
zaten oyle yaptım 9 kısı alıyolar ve benım onumde 5 kısı ar lıstemdekı ılk 4 yer en guzel olanları. Ya sırf kayak ıcın secemem orayı daha guvenlı gelıyo sankı bana ama cok soguk bız kısı en hafıf atlatan bolgeyız bırden en agır atlatan bolgeye gecmek.
Merkezde hastane. Evet soğuk ama insanın içine işleyen cinsten değil. Sıkı giyinirsen hiç rahatsız etmez. Insanları iyidir. Ben isteyerek seçmiştim pişman olmadım.erzurum palandökendeymıs canım. Cahıllıgıme versen bıraz arastrdım ama gozucuyla bu hastne merkeze uzak mı ? :) bide sık ucak var demen bnı mutlu ettı. mesela kayserıden haftada ıkı gun ant ucus varmıs.
Soğuk konusunda haklısınız ama şuan bile serin hala ısınmadı .
erzurum palandökendeymıs canım. Cahıllıgıme versen bıraz arastrdım ama gozucuyla bu hastne merkeze uzak mı ? :) bide sık ucak var demen bnı mutlu ettı. mesela kayserıden haftada ıkı gun ant ucus varmıs.
canım ben erzurumu gördüm urfanın bir ilcesini gördüm kesinlikle urfa . erzurum çok soguk sebzebile bulamıyorsun güzel . pazar bulamadık biz gidecek yer varsa bilmiyorum
urfa daha iyi gibi
Arkadaslar gunaydınlar :)
Sağlık bak için tercıhlerımı yaptım. zaten 9 kısı alıyolar benım brans sıralamam 6. yanı tam ortadayım.
1. ıstanbul tuzla.
2. kayserı merkez.
3. ordu unye.
4. trabzon akcaabat.
5.gazıantep .
Burada dananın kuyrugu kopuyo bayanlar cunkı bana ya 5. ya 6. tercıhım gelıcek cok kucuk bı ıhtımal onumdekı 5 kısı ılk sırasına antep urfa yazrsa belkı karadenız yanı oda cok cok kucuk bır ıhtımal.
Sızce 6. sıraya erzurumu mu koysam urfayımı.
Ben antlyada yasıyorum. 4 yasında cocugum var evlıyım. Eşim gelmıcek ben gıdıcem.
Erzurum bana daha guvenılır gelıyo sankı. Ama bız yaz ıklımı ınsanıyız orası cok soguk o yuzden urfa dıyorum sankı ama orasıda surıyeden cok gocmen aldı. Şanlıurfadakı balıklıgol devlet hastanesi. Erzurumdakı de maresal cakmak hastanesı askerı hastaneden devlt hast donusmus. Yasayanlar fıkır verırse sımdıden mınnettar kalırım.