Urfa mı ? Erzurum mu ? Hangisin de iftar dermişim :)

tamam soğuk da sen sokakta çalışmıyorsun ki.. ben her sene giderim erzuruma uygun giyindin mi gayet yaşanılıyor.. tabi ille erzurumu seç demiyorum ama benim de çocuğum var açıkçası bu kadar Suriyeli göçü varken ve hastalıklar diz boyu iken çocuğumla urfa seçmezdim..

Tabiki erzurum...erzurumluyum ben memleketimi ovmek gibi olmasinda soguk bir sehirdir evet ama insani cok sicaktir,merttir cag kebabi hele urfayi sollar:)sakasi bir yana memleketim cok guvenlidir teror olaylari cok rastlanmaz,insanlarida milliyetcidir oyle ipi sapi bozuk insanlari iclerinde barindirmazlar.Son zamanlardada cok gelismis her turlu sosyal aktivite yapilabilicek konumdaymis...yerinde olsam hava sartlarindan once ailemim ve benim huzurla,guvenle yasayabilecegim bir yeri once goz onunde bulundururdum

Sağlık persineliysen eger urfa yazmak icin ciddi yürek yemis olman lazim hele bi de küçük çocukla.... ben düşünmeden Erzurum yaz derim. Soğuk evet ama arabaniz vardir illaki bide guzel montlar mis bitti gitti. Bırakın çocuk karla tanışsın. Suriyelilerin yogun oldugu yeri istemezim sahsen.
Dipnot bende sağlık personeliyim

Erzurumla ilgili sorularına cevap verebilirim mareşal çakmak merkezde yenişehir de ilçe olarak palandöken geçiyor, palandökenin eteğinde bi hastane askeri bi hastaneydi devlet olmuş dediğinize göre kolay bi şehir ne çok büyük ne küçük orta halli güzel bi şehir

erzurum palandökendeymıs canım. Cahıllıgıme versen bıraz arastrdım ama gozucuyla bu hastne merkeze uzak mı ? :) bide sık ucak var demen bnı mutlu ettı. mesela kayserıden haftada ıkı gun ant ucus varmıs.
Merkezde hastane. Evet soğuk ama insanın içine işleyen cinsten değil. Sıkı giyinirsen hiç rahatsız etmez. Insanları iyidir. Ben isteyerek seçmiştim pişman olmadım.

Bence urfa ve erzurum u kıyaslamayın. Soğuk evet ama urfanın da çekilmeyecek gibi sıcaklığı var. Çok kalabalık. Yazın kaldırımda yürürken bile nefesin kesilir.

Gerci erzurum da kışın yürünmüyor kaldırımda :) bence kesinlikle erzurum. Urfadaki kalabalığı bile düşünsen, palandöken senin için daha rahat olacaktır.

Bir de merak ettiğim eşim gelmeyecek demişsin. Bir müddet kalıp sen onun yanına mı geçeceksin yoksa ayrı bir düzen mi kurmak istiyorsun?

ya soğuğunu neden bu kadar abartıyorsunuz Ankaranın bi ayazı var içine işliyor insanın daha karasal Ankara Erzurumda devamlı kar yağdığı için daha yumuşak oluyor hava, dereceye bakıyon -10 -15 lerde aynı soğuk Ankarada olsa dondurur ama orda öyle değil doğup büyüdüğüm şehir

erzurum palandökendeymıs canım. Cahıllıgıme versen bıraz arastrdım ama gozucuyla bu hastne merkeze uzak mı ? :) bide sık ucak var demen bnı mutlu ettı. mesela kayserıden haftada ıkı gun ant ucus varmıs.

Erzurum derim kesinlikle..

palandöken-aziziye merkez ilçeleridir.. kardeşim şu anda tıp fak.de okuyor orada, eşimin görev yeri de merkeze uzak bir ilçesi.. soğuk evet, kardeşimin yurda yürürken saçının donduğu bile oldu, -39u gördüm:)) ama çocuğunuzla gideceksiniz rahat edersiniz, güvenlik açısından.. suriyeli göçü çok yok.. polisevinde kalırken aksam 11 buçukta kardeşim tek başına caddede kestaneci aramak için dolaşmıştır(kız) yani, tamam halkı kapalı ama ögrenci çok zaten merkezde.
halkı iyidir ve güvenilirdir gerçekten, babamın doğu görevinde de orada bulunduk 22 sene önce hâlâ görüştüğümüz aileler var..
havaalanı da küçük ama aktif baya rahat edersiniz ulaşım açısından da..

canım ben erzurumu gördüm urfanın bir ilcesini gördüm kesinlikle urfa . erzurum çok soguk sebzebile bulamıyorsun güzel . pazar bulamadık biz gidecek yer varsa bilmiyorum

urfa daha iyi gibi

erzurum'un hem de guney ilcelerinden birinde kışın ortasında ananas-brokoli-avokado bile buldum ben:)) en fazla 1 hafatadır bulunamadığı zaman o da ilk yoğun kar yağışının olduğu zaman.

Urfa da çalışma şartları daha ağırdır

Geçen bir konuda vardı Erzurum'daki hastanemizin adını yazmıştı bir arkadaş varsa onu tercih et yoğun değil diye

Soğuğa alışılır bir de ulaşım iyi ise bence Erzurum

anlamadığım için soruyorum son tercihlerinizede karadeniz yazsanız olmuyormu? onlardan biri gelir diyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…