Urfa mı ? Erzurum mu ? Hangisin de iftar dermişim :)

erzurumluyum. dediğin hastane merkezde. çok ucuzdur rahat yaşarsın. tabi soğuk. biz yazın gittiğimizde ben kışlık pijamalarımı giyiyorum orada. temmuz ve ağustosun başı sadece sıcaktır o da akşamları serin geçer. öyle şortla askılıyla gezeceğini düşünme :) ben yarım kolluyla bile üşürdüm yazın mutlaka üzerime bir şey alırdım. ayrıca havaalanı var o da merkezde senin hastaneyede yakın. ev tutacaksan da yıldızkenti ve şükrüpaşayı öneririm yeni yerleşim yerleri oralar evlerini beğenirsin. akşam akşam burnumun direğini sızlattın kaç yıl oldu gitmeyeli, dağlarını temiz havasını özlemişim
Çok tesekkurler guzel yorumun ıcın. Rabbım hayırlısını nasıp etsın artık.:)

erzincanlıyım ben, urfanın da ilçesinde çok yakın akrabalarım var. erzurum gerçekten soğuk, aşırı soğuk. yaz 3 ay , 9 ay buz yani. ama terör vs olarak urfaya göre daha güvenli. ben olsam erzurum yazardım , eşinin olduğu şehire ulaşım durumu hangisinde daha kolay o da önemli bir faktör , onu da düşün tabi.

bir de gümüşhane yok mu? varsa iklimi çok daha yumuşak erzuruma göre, terör olayı çok az, güvenli ama çok küçük bir şehir. çocuğun olduğu için orayı da düşünebilirsin varsa tercihlerde

Pekı bu yıldızkent nasıldı ? evlerı falan nasıldır yanı ulasımı :) kresler falan.

Ya cok karasız kaldım ya erzurumn sogugu bnı korkutuyo ama guvenlı. urfada oyledr ama cok surıyelı var oglum olucak kucuk ınsan tedırgın oluyo ıllakı.[/QUOTE] yıldızkentte istemediğiniz kadar kreş var. Evleri geniş ferah komşulukları çok iyi... kiraları uçuk malesef 800den aşağı ev bulamazsınız. Ama evler ortalama enaz 150 metrekarelik...

erzurumluyum. dediğin hastane merkezde. çok ucuzdur rahat yaşarsın. tabi soğuk. biz yazın gittiğimizde ben kışlık pijamalarımı giyiyorum orada. temmuz ve ağustosun başı sadece sıcaktır o da akşamları serin geçer. öyle şortla askılıyla gezeceğini düşünme :) ben yarım kolluyla bile üşürdüm yazın mutlaka üzerime bir şey alırdım. ayrıca havaalanı var o da merkezde senin hastaneyede yakın. ev tutacaksan da yıldızkenti ve şükrüpaşayı öneririm yeni yerleşim yerleri oralar evlerini beğenirsin. akşam akşam burnumun direğini sızlattın kaç yıl oldu gitmeyeli, dağlarını temiz havasını özlemişim

şükrüpaşa ne alaka uzak atanacağı hastaneye yakınında çok güzel evler var oralar daha ideal bence ben erzurumluyum oldu bitti sevmem şükrüpaşa sanayi tarafını

Canim urfayi bilmiyorum. Ama Erzurumlu olarak ve erzurumda yaşayan biri olarak tavsiye edebilirim rahat bir şehir ulaşımı da kolay. Soğuk evet ama artik çok sorun yaratmıyor evler vs rahat. Hakkında hayirlisi olsun

Arkadaslar gunaydınlar :)
Sağlık bak için tercıhlerımı yaptım. zaten 9 kısı alıyolar benım brans sıralamam 6. yanı tam ortadayım.

1. ıstanbul tuzla.
2. kayserı merkez.
3. ordu unye.
4. trabzon akcaabat.
5.gazıantep .
Burada dananın kuyrugu kopuyo bayanlar cunkı bana ya 5. ya 6. tercıhım gelıcek cok kucuk bı ıhtımal onumdekı 5 kısı ılk sırasına antep urfa yazrsa belkı karadenız yanı oda cok cok kucuk bır ıhtımal.
Sızce 6. sıraya erzurumu mu koysam urfayımı.

Ben antlyada yasıyorum. 4 yasında cocugum var evlıyım. Eşim gelmıcek ben gıdıcem.
Erzurum bana daha guvenılır gelıyo sankı. Ama bız yaz ıklımı ınsanıyız orası cok soguk o yuzden urfa dıyorum sankı ama orasıda surıyeden cok gocmen aldı. Şanlıurfadakı balıklıgol devlet hastanesi. Erzurumdakı de maresal cakmak hastanesı askerı hastaneden devlt hast donusmus. Yasayanlar fıkır verırse sımdıden mınnettar kalırım.

Merak ettim neresi geldi acaba

X