- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımçok soğuk fakat sokakta yatmıyoruz Evler doğalgazlı gayet büyük şık evlerimiz bar ısınıyoruz çok şükür çocuğu buz patentine kayağa falan gönderirsin fena mı olur Hadi gel Erzurum'a gelama cok soguk değil mi ya ?
çok tesekkurler çok kararsız kaldım ya :)4 sene Erzurum'da okudum. Gözüm kapalı öneririm orayı. İnsanları sıcaktır, yardımseverdir. Evladınızla zorlanmazsınız. Güvenilir bir şehrimizdir.
Urfayı da biliyorum orası da güzel ama Erzurum daha bir hoş
Açık bir insanım cocougum olucak ya kres falan merak edıyorum o yuzden. Çok soguk olunca bıde antlyadan gelen bir cocuk olucagı ıcın korkyorum tesekkurler yorumun ıcınerzurumda 4 yıl çalıştım. sakın yazma derim.. ben hiçbişeyini sevmedim, sevemedim. soğuğu ayrı bişey zaten. genelleme yapmak istemiyorum ama başın açıksa ( kapalı değilsen ) ve sıfır kol giyen biriysen orada hiç de hoş karşılanmayacaksın ( benim işyerim öyleydi ve dolmuşlarda vs kapalı olanlara yer verilir, başı açık olanlara genelde verilmez, bizzat defalarca yaşadım) bilgin olsun. ama urfa da güvenlik açısından iyi olmayabilir.
Hiçte sevmem soğuğu ya Teskkur ederım yorumunz ıcın :)Akrabamız eşinin işi dolayısıyla Palandöken taraflarında kaldı evet soğuğu var ama buralar gibi değil hayat bir şekilde devam ediyor çok kolaydı hayat onlara orada çokta sevmişlerdi döndüklerinde üzülmüşlerdi. Erzurumluyum bende ama kışın kalmadım yazın harikadır bilirim açıkcası ben Erzurum öneririm herhangi bir sıkıntı yaşayacağınızı da düşünmüyorum
Merkez de bır hastane muhtemeln yoğundur cok ozledım calısmayı ama :) Tesekkurler yorumun ıcın :)Urfa nufusu çok fazla 2 hafta stajdaydım ve bir kerede görevlendirmeye gittim canım çıktı yine de sen bilirsin yoğun tempoyu seviyorsan gidebilirsin
Gidiş geliş kolaymı pki canım cok sevındım yorumuna. oğlum tam kres zamanında guvenılır servıslı bır kres ıstıyorum. bıde yakınlarında yerlesım merkezı varmı bu hastanenın kıra fıyatları falan nedır.Canım ben sana kesinlikle Erzurum yaz dedim Çünkü ben o erzurumluyum dediğin Husky yani çok güzel bir yerdi tamam Erzurum kışın soğuk fakat çocuğuna çok kolay olur çünkü kreşler falan çok fazla ve o dediğin hastaneye giden olmuyor işin daha kolay olur Devlet hastanesine dönüş yaptığında pek insanla öğrenemedi hemen AVMnin yakınlarında da palandöken dağının hemen altına altında gerçekten güvenilir bir yer işine gidiş gelişi de daha kolay olur
tesekkrler yorumun ıcın erzurum cogunluk.Urfayi kesinlikle yazmazdım. Erzurum en iyisidir bence. Orda okuyan arkadaşlarim vardı memnudular.
cok tesekkur ederım yorumun ıcın.Her iki yeri bilen birisi olaraktan Urfa yaz derim.
Genel olarak oranın insanı merttir, yardımseverdir, özverilidir..
Hakkında hayırlısı olsun :)
atanırsam hatırlat bana cherry :)Erzurum kışın çok çok soğuk ben çekemezdim
Urfada yemekler çok süper. Kuyumcularda gümüşçülerde de acaip mallar var ölürüm Hem yemek hem takı insan daha ne ister Urfa diyorum
Çok haklısın bu konuda ya heryer surıyelı oldu bır suru hastalık var. tesekkurler yorumun ıcın.:)tamam soğuk da sen sokakta çalışmıyorsun ki.. ben her sene giderim erzuruma uygun giyindin mi gayet yaşanılıyor.. tabi ille erzurumu seç demiyorum ama benim de çocuğum var açıkçası bu kadar Suriyeli göçü varken ve hastalıklar diz boyu iken çocuğumla urfa seçmezdim..
evet teror olmaması cok buyuk avantaj surıyelıde yok :)Tabiki erzurum...erzurumluyum ben memleketimi ovmek gibi olmasinda soguk bir sehirdir evet ama insani cok sicaktir,merttir cag kebabi hele urfayi sollar:)sakasi bir yana memleketim cok guvenlidir teror olaylari cok rastlanmaz,insanlarida milliyetcidir oyle ipi sapi bozuk insanlari iclerinde barindirmazlar.Son zamanlardada cok gelismis her turlu sosyal aktivite yapilabilicek konumdaymis...yerinde olsam hava sartlarindan once ailemim ve benim huzurla,guvenle yasayabilecegim bir yeri once goz onunde bulundururdum
Biz burda denız sezonun actık :)Soğuk konusunda haklısınız ama şuan bile serin hala ısınmadı .
Tesekkurler yorumun ıcın :)Urfa :)
evet delet hastanesı olmus. merkezde olmasına sevındım. bende kucuk bır ılceden gelıcem zaten rabbım utandırmasın tesekkur ederım yorumun ıcın. kıralar falan nasıl ulasım nasıl oğlum var ıyı bır kres falann ?Erzurumla ilgili sorularına cevap verebilirim mareşal çakmak merkezde yenişehir de ilçe olarak palandöken geçiyor, palandökenin eteğinde bi hastane askeri bi hastaneydi devlet olmuş dediğinize göre kolay bi şehir ne çok büyük ne küçük orta halli güzel bi şehir
Suanda fıkrım değısıyo umarım bende pısman olmam.Merkezde hastane. Evet soğuk ama insanın içine işleyen cinsten değil. Sıkı giyinirsen hiç rahatsız etmez. Insanları iyidir. Ben isteyerek seçmiştim pişman olmadım.
Yok canım bır surelıgıne ordayım yanı 1 2 yıl.Bence urfa ve erzurum u kıyaslamayın. Soğuk evet ama urfanın da çekilmeyecek gibi sıcaklığı var. Çok kalabalık. Yazın kaldırımda yürürken bile nefesin kesilir.
Gerci erzurum da kışın yürünmüyor kaldırımda :) bence kesinlikle erzurum. Urfadaki kalabalığı bile düşünsen, palandöken senin için daha rahat olacaktır.
Bir de merak ettiğim eşim gelmeyecek demişsin. Bir müddet kalıp sen onun yanına mı geçeceksin yoksa ayrı bir düzen mi kurmak istiyorsun?
-10 -15 dedın ya ıcım tıtredı :) bız burda -1 ı 10 gun anca goruyoruz ama daha temız bır sehır oldugu ıcın sanırım erzurumu terch edıcem.ya soğuğunu neden bu kadar abartıyorsunuz Ankaranın bi ayazı var içine işliyor insanın daha karasal Ankara Erzurumda devamlı kar yağdığı için daha yumuşak oluyor hava, dereceye bakıyon -10 -15 lerde aynı soğuk Ankarada olsa dondurur ama orda öyle değil doğup büyüdüğüm şehir
ya ınsallah rahat ederım tek basıma olsam karartırım gozumu ama oglum olucakya rahat etsın ıstıyorum :)Erzurum derim kesinlikle..
palandöken-aziziye merkez ilçeleridir.. kardeşim şu anda tıp fak.de okuyor orada, eşimin görev yeri de merkeze uzak bir ilçesi.. soğuk evet, kardeşimin yurda yürürken saçının donduğu bile oldu, -39u gördüm:)) ama çocuğunuzla gideceksiniz rahat edersiniz, güvenlik açısından.. suriyeli göçü çok yok.. polisevinde kalırken aksam 11 buçukta kardeşim tek başına caddede kestaneci aramak için dolaşmıştır(kız) yani, tamam halkı kapalı ama ögrenci çok zaten merkezde.
halkı iyidir ve güvenilirdir gerçekten, babamın doğu görevinde de orada bulunduk 22 sene önce hâlâ görüştüğümüz aileler var..
havaalanı da küçük ama aktif baya rahat edersiniz ulaşım açısından da..
yok bnm cok tercıh avantajım yok zaten 9 kısı alıyolar turkıye genelı :)Urfa da çalışma şartları daha ağırdır
Geçen bir konuda vardı Erzurum'daki hastanemizin adını yazmıştı bir arkadaş varsa onu tercih et yoğun değil diye
Soğuğa alışılır bir de ulaşım iyi ise bence Erzurum
tesekkurler yorumun ıcın :)Urfa daha yaşanılır bir yer bana göre
şöyle anlatayım ben sana .anlamadığım için soruyorum son tercihlerinizede karadeniz yazsanız olmuyormu? onlardan biri gelir diyorsunuz..
şöyle anlatayım ben sana .
Bizim için 9 tane kadro actılar turkıye genelı.
puan sıralamsı uzerınden alınıyo. Ben bızım bolumde 6. sıradyım. Onumde 5 kısı var. Bu 5 kısının puanı benden daha yuksek.
Ve daha guzel yerlere yerlesıcekler. e cokta secnk olmadıgı ıcın bu adamlar teker teker ıst kayserı ordu trabzon yerlesrler banda antep urfa erzurumdan bırı kalır
A olsa pek ısterım memlekte en yakını :)Kayseri olmasında nere olursa olsn :)
Pekı bu yıldızkent nasıldı ? evlerı falan nasıldır yanı ulasımı :) kresler falan.Erzurum... 3 sene kaldım. Tekrar yaşamak için koşa koşa gidebileceğim bir şehir... İklimi soğuk insanı sıcaktır.Büyük şehirdir. Bütün markaları bulabileceğiniz iki büyük avm si var.Dediğiniz hastane yıldızkentte diye biliyorum. Orası Erzurum'da güzel bi yer... İstemeye istemeye gittiğim ağlayarak döndüğüm şehir... Her şeyiyle kesinlikle tavsiye ederim.
Ya cok karasız kaldım ya erzurumn sogugu bnı korkutuyo ama guvenlı. urfada oyledr ama cok surıyelı var oglum olucak kucuk ınsan tedırgın oluyo ıllakı.Erzurum çok soğuk nasıl dayanacaksiniz.Sağlıkçılar kolay kolay yer de değiştiremiyor.
İyi düşünün.
Urfa da da her yerde olduğu gibi güvenli yerleri vardır.
evet canım bingo :) yok benım bolumume sadece 9 yer var ve o yerler harıcınde yok :)yani bu yazdığınız yerler dışında seçenek mi yok..
mesela trb nun başka bir ilçesinde kadro mu yok?
böylese anladım:)
ya bu hastane merkezde bır hastne guvenlı bır muhıttende ev tutulabılır. ama oglum kucuk ya heryer surıyelı onun adına ıyı bır karar veremezsm dıye uzuluyorum. bıde esım gelcek gıtck bn gelıp gıtcem ulasımda kolay olsun ıstıyrum.Ben Urfalı olduğum için belki biraz yardımcı olabilirim... Urfa'da kira biraz pahalı ama yakıt sorunu çok olmadığı için gider olarak dengelenecigini düşünüyorum... Suriyeliler çok var hele de hastahanelerde çok fazlalar... Ama muhit olarak onların az bulunduğu bı yeri tercih edebilirsiniz diye düşünüyorum... Ulaşım çok pahalı değil... Kendim marasta yaşıyorum buraya kıyaslayarak söylüyorum... Terör olaylarından falan korkuyorsanız Urfa'da yok denecek kadar az olan yerlerde genelde taşra yerlerde merkezi gayet modern bı şehir... İstediğiniz herşeyi kolaylıkla bulabileceğiniz bı şehir... Yazı biraz fena sıcak ona da zaten alışkınsiniz sanırsam :) rabbim sizin için hayırlısını nasib etsin umarım yardımcı olmuşum dur... Erzurumu bilmediğim için kıyaslama yapmadim sadece urfayi anlattım :)
Canım bende erzurumluyum ve 12 sene orada yaşadım diğer seçeneğe göre daha güvenli ve sosyal bir şehir.soğuk ama benim yaşadığım dönemlerdeki eski soğuk kalmadı artık.ulaşım insanlar trafik imkanlar herşey güzeldir memleketimde:)evet canım bingo :) yok benım bolumume sadece 9 yer var ve o yerler harıcınde yok :)
ya cok tatlısın ok tesekkur ederım :) ınsallh rabbımden hayrlısı olsun :)Canımçok soğuk fakat sokakta yatmıyoruz Evler doğalgazlı gayet büyük şık evlerimiz bar ısınıyoruz çok şükür çocuğu buz patentine kayağa falan gönderirsin fena mı olur Hadi gel Erzurum'a gel
benım bı kac arkdsm da cok memnun. Insanlar urfadan hele hastnelerının yogunlugundan korkutuyolar :)Canım bende erzurumluyum ve 12 sene orada yaşadım diğer seçeneğe göre daha güvenli ve sosyal bir şehir.soğuk ama benim yaşadığım dönemlerdeki eski soğuk kalmadı artık.ulaşım insanlar trafik imkanlar herşey güzeldir memleketimde:)
canım ben acıgım ama standart bır gıyımım var askılı sort falan yok bendede. kayınvalıdemde ortulu. ya umut verdı mesajların. bugunlerıdemı gorecektım allahım :)yok canım küçük bi ilçe gibi değil zaten yıldızkent yenişehir tam aileye uygun yerler temiz semtler ev kiraları canım bilmiyorum ama 500 600 den aşağı biraz zor gibi ama baktığın eve göre değişebilir artada bilir azalada bilir kreş konusunda sıkıntı çekeceğini hiç sanmıyorum zaten memur şehri rahat edersin açıklık mevzusu evet muhafazakar bi il ama öyle rahatsız edecek kimsenin olacağını sanmıyorum nihayetinde Erzurumlu olup açık olan bir sürü insan var