görümcem şöyle bir cümle söyleyince bitti zaten kaç gündür uyumuyosun; dedim 16 doğum önceside uyuyamadım doğum sancılarından cevabı uykusuzluğuna veriyoruz dua et!!!!
iyi bildin innuk kendisi 39 yaşında ve doğum yapmamış hatta evlenmemiş birisi bencede hamile arkadaşlar ellerinden geldiğince şımarıklık yapsınlar kim anlamıyosa özellikle onlara karşı aynen pas pas hatta onlara göre afedersiniz inek muamelesi görüyorsunuz böyle zihniyette insanlar var malesef
Tahmin ettim zaten normal de doğum ve sonrasını yaşamış bir kadın bunu yeni doğum yapmış bir kadına söyleyemez. Allahtan benim eşimin ailesi olabildiğince uzak durdular. Ben o dönem kendi annemle kopma noktasına gelecek tartışmalar yaşadım eşimin ailesinin sözleri daha bir batıyor.Birde ben hiç kapris yapmadım. Çok çok pişmanım şimdi...Hakikaten inek muamelesi görüyorsun..Kendimi köle gibi hissediyordum. Sanki ben çocuğumu sevmiyorumda benden başka herkes çok seviyormuş gibi. Annen sana bakmıyormu oğlum. Bu kadın seni açmı bıraktı yavrum. Üşüdün mü kuzum... Bana bunlar ve daha fazlasını annem söyledi kaynanamı siz düşünün artık....Şimdi kendimi hepsini oğlum için yaşadım die avutuyorum...
yaşadığım ilk olayı anlatayım merak eden arkadaşlara ben sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım epidural olacaktım fakat uyuşturmadı bayıltıldım ve çift anestezi aldığım için biraz ağır bi doğum oldu benim için neyse eve geldik 3. gün 4. gün misafir geldi eşimin teyzesi halası falan bu arada oğlum sadece koynumda uyuyor asla bırakamıyorum ve yürümekte de inanılmaz zorlanıyorum üzerimde yattığı içinde inanılmaz zorlandığımdan boynum tutulmuş ve onlar geldiğinde dedim ki kusura bakmayın ayağa kalkamıyorum otur otur dediler nasıl ağrılarım var anlatamam birde sıcak doğal olarak yüzüm gülmüyo kimin güler bu durumda vay efendim kimseyi istemiyomuş muyum ben?? surat yapıyomuşum !!! geldik 15. güne 15 gündür sadece günde 2 saat uykuyla duruyorum bebeğim habire emmek istiyor tepemde uyuyor tedirgin oluyorum düşürücem diye doğal olarakta uyuyamıyorum ve ayağa kalkmak zor oluyo benim için ve bu arada oğlumun kolik krizleride başlamıştı kayınvalidemler geldi kızları oğulları eltilerim falan bebek sevmeye geliyolar ayağa kalkamadım nasıl başım dönüyo dedim kusura bakmayın yine ilk abisi girdi eşimin hoşgeldiniz dedim adım gibi eminim dememişim birde görümcem şöyle bir cümle söyleyince bitti zaten kaç gündür uyumuyosun; dedim 16 doğum önceside uyuyamadım doğum sancılarından cevabı uykusuzluğuna veriyoruz dua et!!!! ve ben bu insanları çok severdim beni nasıl ağlattılar bi Allah bilir bittiler bende daha bu olayın devamı varda uzattım zaten kusura bakmayın...inşallah kimse yaşamasın böyle şeyler
aslında daha önce batmayan sözler batmaya başlıyor. yada benim gibi içinizde biriktirdikleriniz bilinç altına attıklarınız ortaya çıkıyor. bende annemle tartıştım o kadar çok ağladımki oda sütüm kesilir diye korktu. ve üstelik ben evlendiğimden beri ayrıyım onlardan. hiç kimseye hiç bir sıkıntımı bildirmedim. çoğu kez hasta oldum aman annem üzülmesin diye sürüne sürüne iyileştim amiyane tabirle. velhasıl lohusa olmak gerçekten zor kızım 4 ayını bitirdi ama ben hala hassasım. ama bunları beynimde yada yaşantımda tekrar edip kendimi strese sokup çocuklarıma sinirli davranmak istemem. unutun gitsin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?