• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutulmayan sevgili

kubradnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
321
4
48
30
Ankara
Öncelikle merhaba 8 ay önce ilişki yaşadım 2 ay sürdü ama çok seviyorum hala ayrıldımızdan beri her gün rüyalarımada her gece ağlıyorum barışmak için ayaklarına kadar gittim ama olmadı benimkisi takıntı mı şuanda benden 7 yaş büyük biryle çıkıyorum ama hala aklım eski sevgilimde onu dişlerine kadar seviyorum sanırım ben hiç evlenemiycem unutamıycam psikilojım git gide bozuluyor cünkü ben 19 yaşıma kadar hiç öpüşmedim bile onu unutmak için öpüştüm hem de hiç sevmediğim biriyle sanırım zina yaptım benden 7 yaş büyük oldugu için sürtme yolluyla sevişti ama ben katılmadım hatta o esnada ağladım ve çok pişman oldum bu yaşıma kadar hiç öyle bişey yaşmamıstım ama yaptım sırf unutmak için ama çok pişman oldum tövbe ettim çok ağladım Allah affetsin ama bida yaşamam acaba tövbem kabul oldumu bilmiyorum :( sevdiğim cocuk hz yusuf gibi temiz saf ben kirlendım Allah onu bana yazmaz artık bu yükün altından kalkamıycam :( dünyayı silcek kadar cok seviyorum unutmak için cok yanlış yaptım :(

Canım öncelikle selam,

Senin yaşadığın şeyleri genel olarak her genç kız yaşıyor hayatta.. Bende senin gibi nişanlımdan önce çok hatalar yaptım. Dolandırıldım, kandırıldım, şiddet gördüm.. Öfkemi içimden atmak için hiçbirşey hissetmediğim insanlarla görüştüğüm zamanlar oldu.. Ama zaman geçtikçe her acı unutuluyor emin ol.. Ki ben ne kadar tatlı canlı, sulu gözlü nazlı bir insanım bilemezsin.. O yüzden bazı şeyleri akışına bırakmayı dene.. Arkadaşlarınla zaman geçir yanlız kalmamaya çalış faydasını mutlaka görürsün

kendine yoğunlaşmanı tavsiye ederim.
mesela spora başlamak, kitap okumak vs.
kurslar, kulüpler falan.
çünkü onu daha az hatırlamaya başlayacaksın gitgide.

onu geri getiremezsin ama kendi fikirlerini değiştirebilirsin.

bir de şunu düşün; demek ki senin için iyi erkek arkadaş o değilmiş ki gitmiş.
daha fazla acı çekmektense kendi değerine odaklan.

seni çok iyi anlıyorum.insan unutmak için herşeyi yapıor ama hem unutamıyor hemde yaptığı şeyden nefret ediyor.üzülme sıkılma insanlar neler neler yapmıyor.kendinle kal ve kendinle savaş.bence beraber olduğun kişiyle ayrıl we eski sewgilinin acısını dibine kadar yaşa zamanla zaten geçio ama derinliklerine kadar yaşa acını ve kendini insanlara kapa bu süreçte.öfkene acına yenilme.herşey güzelolcak

Canım öncelikle selam,

Senin yaşadığın şeyleri genel olarak her genç kız yaşıyor hayatta.. Bende senin gibi nişanlımdan önce çok hatalar yaptım. Dolandırıldım, kandırıldım, şiddet gördüm.. Öfkemi içimden atmak için hiçbirşey hissetmediğim insanlarla görüştüğüm zamanlar oldu.. Ama zaman geçtikçe her acı unutuluyor emin ol.. Ki ben ne kadar tatlı canlı, sulu gözlü nazlı bir insanım bilemezsin.. O yüzden bazı şeyleri akışına bırakmayı dene.. Arkadaşlarınla zaman geçir yanlız kalmamaya çalış faydasını mutlaka görürsün

Şuanda iyim belkide alıştım bende vicdanlı bi insanım ama üzülen tarf ben oluyorum üzmeyim diyorum üzülen taraf ben oluyorum unutmak için yaptıgım her şeyden pişman oldum şuanda Allaha dua ediyorum ders çalışıyorum geçiyo yavaş yavaş..

kendine yoğunlaşmanı tavsiye ederim.
mesela spora başlamak, kitap okumak vs.
kurslar, kulüpler falan.
çünkü onu daha az hatırlamaya başlayacaksın gitgide.

onu geri getiremezsin ama kendi fikirlerini değiştirebilirsin.

bir de şunu düşün; demek ki senin için iyi erkek arkadaş o değilmiş ki gitmiş.
daha fazla acı çekmektense kendi değerine odaklan.

Spora başlamayı düşünüyorum canım :) Yarla bir olmayınce yerle bir oluyosun ama işte Rabbim her zorlugun kollaylıgını veriyor. Hayırlı değilmiş diyelim

seni çok iyi anlıyorum.insan unutmak için herşeyi yapıor ama hem unutamıyor hemde yaptığı şeyden nefret ediyor.üzülme sıkılma insanlar neler neler yapmıyor.kendinle kal ve kendinle savaş.bence beraber olduğun kişiyle ayrıl we eski sewgilinin acısını dibine kadar yaşa zamanla zaten geçio ama derinliklerine kadar yaşa acını ve kendini insanlara kapa bu süreçte.öfkene acına yenilme.herşey güzelolcak

Öyle böyle nefret etmiyorum sanki ben değildim onları yapan hayatta yapmıycam şeyleri unutmak için yaptım şuan çok pişmanım öfke kötü yolla sürüklüyor en iyisi dua ve iman çok tövbe ettim bunlar kısmet Allaha bıraktım artık.

yıllar yıllar önce bende ilk aşkımdan ayrıldığımda ölmek istiyordum:1: günün her saniyesi aklımdaydı.. ama zaman herşeye çare hatta gün gelecek bu düşüncelerine gülüp geçeceksin... yanlız kalmamaya çalış, başka şeylere odaklan ve yaşadığın şeyler için kendini suçlama:45: olabilir böyle şeyler hatasız kul olmaz.. ama sırf sevdiğin kişiyi unutmak için başkalarıyla cinsellik yaşama bu seni dahada üzer sadece...

yasadigin cinsellik son derece masum,bunun icin kendini gunahkar hissetme,hormonlarimiz var ve kurani kerimde bile,bunun yapilmayacagina dair hicbir sey yazmiyor.canim sen ne gunahkarsin,nede ahlaksiz.elele tutusmak,opusmek,sevismek kotu seyler degildir.bu seni kirlendirmez.hepimizin gecmisinde unutamadigi,unutmak icin cabalarken hatali iliskiler yasadigi sevgilileri oldu.daha o kadar gencsin ki kendine zaman ver,unutmak icin acele etme.insanin hayatindaki bosluklar aski,eski sevgiliyi saplanti haline getiriyor.bos kalmamaya calis.allah sana bir irade vermis,o iradeyi kullanamazssan gunahkar olursun iste.senden 7 yas biri ile gorusmende kotu birsey degil ama senin suanki psikolojini istismar edebilecek insanlara karsi uyanik olmalisin.birgun oyle biri cikacak ki karsina,suan unutamadigin cocugu hatirlamak bile istemeyeceksin.kimse oyle cok saf hz yusuf gibi degildir 21.yuzyilda yasiyoruz gozunde onu temiz kendini kirli gorme.

Back