3. ihtimal olduğunu düşünmüyorum.
kimse bunu düşünmek istemez zaten ama değildir gibime geliyor ya.
ailesi, bütün arkadaşları beni biliyordu. biz sürekli buluşuyorduk. hiç öyle ihmal edildiğim de olmadı.
telefonunu hiç karıştırmazdım ama hiç saklamazdı.
tabi ki bunların hiçbiri "aldatma engelleyici" bir şey değil, ruhum duymadan da yapmış olabilir ama demek istediğim benim şüphelendiğim hiçbir şey olmadı bu zamana kadar…
bizde de her şey birikti muhtemelen. dediğiniz gibi "buz dağının görünen kısmı"ydı bu.
yoksa kimse tartışırken sinirle "bir daha sana hiç güvenmeyeceğim, senden her şeyi beklerim artık, terbiyesiz adam!" dedim diye ayrılmaz. sonrasında özür dilediysem bir de hele…
ama işte ben bu birikmeyi kaldıramıyorum.
çünkü daha 1 hafta önce kendi ağzıyla söyledi bana ya. ben değişmeyen bir huyundan şikayet ettim de abartıyorsun dedi. bizim bir sorunumuz yok dedi. ufak tefek şeyler kaldı onun için de psikoloğa gideceğiz dedi. iyiyiz, birbirimizi seviyoruz dedi.
e ne oldu, 2 günde 2 kavga ettik diye mi bir anda bir buzdağı birikti
demek ki o buzdağı 1 hafta öncesinde de vardı.
demek ki o zaman bana söylediği tüüüüm bu sözlerin içi boşmuş. hepsi yalanmış.
içten içe dolmuş ama tersini söylemiş.
sevgisi de azaldı muhtemelen…
gidemezdi yoksa…
3. ihtimal olduğunu düşünmüyorum.
kimse bunu düşünmek istemez zaten ama değildir gibime geliyor ya.
ailesi, bütün arkadaşları beni biliyordu. biz sürekli buluşuyorduk. hiç öyle ihmal edildiğim de olmadı.
telefonunu hiç karıştırmazdım ama hiç saklamazdı.
tabi ki bunların hiçbiri "aldatma engelleyici" bir şey değil, ruhum duymadan da yapmış olabilir ama demek istediğim benim şüphelendiğim hiçbir şey olmadı bu zamana kadar…
bizde de her şey birikti muhtemelen. dediğiniz gibi "buz dağının görünen kısmı"ydı bu.
yoksa kimse tartışırken sinirle "bir daha sana hiç güvenmeyeceğim, senden her şeyi beklerim artık, terbiyesiz adam!" dedim diye ayrılmaz. sonrasında özür dilediysem bir de hele…
ama işte ben bu birikmeyi kaldıramıyorum.
çünkü daha 1 hafta önce kendi ağzıyla söyledi bana ya. ben değişmeyen bir huyundan şikayet ettim de abartıyorsun dedi. bizim bir sorunumuz yok dedi. ufak tefek şeyler kaldı onun için de psikoloğa gideceğiz dedi. iyiyiz, birbirimizi seviyoruz dedi.
e ne oldu, 2 günde 2 kavga ettik diye mi bir anda bir buzdağı birikti
demek ki o buzdağı 1 hafta öncesinde de vardı.
demek ki o zaman bana söylediği tüüüüm bu sözlerin içi boşmuş. hepsi yalanmış.
içten içe dolmuş ama tersini söylemiş.
sevgisi de azaldı muhtemelen…
gidemezdi yoksa…
"o çikolatayı sen sevdiğin için biliyor, o lise tişörtü sen giydiğin için var"Sana acı birşey söyleyeyimmi? arkadaşım nişanlıydı tam 10 yıl olmuştu onların ilişkisi asker yolu bekliyordu süpriz yapmaya yanına gittiğinde nişanlısının onu aldattığını öğrendi ve heryerde 2sinin fotoğrafı vardı.. Bayan olarak söylüyorum bayanlığımdan utanıyorum hiç erkek kalmamış gibi bu erkeklere bu izni verdikleri için hem cinslerimden utanıyorum.. Aşk acına gelincede en dibini yaşadım derim şuan ama herkesin kendi acısı kendisi bilir tabiki ama ben nasıl unuttuğuma gelince çok zor oldu... 9 yıl boyunca saplantılı bir şekilde tahammül sınırlarımın zirvesini yaşayarak sevdim taptım hatta ona... Bana birisi birgün unutacaksın dese gülerdim bunca yıl unutamadım bu saatten sonra mı unutacağım diye... bende o askerdeyken onu unuttum şuan anılarımı hatırlamıyorum yüzünü sesini esprilerini bana ilk ne zaman seni seviyorum dedi ne zaman bana sıkı sıkı sarıldı hiç bir anı yok şuan hatta şuan yazarken düşündüm vallahi yok :))) peki nasıl becerdim bunu ben çok değerli bir insanım annem beni 9 ay karnında taşıda çok sancılı bir şekilde doğurdu babam şuan şık ve bakımlı olmam için senelerce çalıştı beni ailem var etti.. ailem beni saatlerce ağlatma lüksünü kendinde bulmuyor ağladığımda onlarda ağlıyor.. nasıl onu bir ana doğurduysa ve anasını ağlatmıyor hayatına bakıyorsa kusura bakmasın hiç kimse beni dünyanın en güzel meleği dünyaya getirdi ve dünyanın en güçlü kralıda büyüttü kıçı kırık bi sandal için bu iki insanın üstüme titrediği canı onun için yakamam.... ve sen DÜNYA SENİN VE SEN GÜLDÜĞÜN SÜRECE DÜNYA GÜZEL EĞER MUTLU OLMAK İSTİYORSAN SENİN MUTLULUĞUNDA MUTLU OLAN SENİN GÖZ YAŞLARINA EŞLİK EDECEK İNSANLAR olsun hayatında en önemli kural KK ÜYELERİM Siz DÜNYANIN EN GÜZEL BAYANLARISINIZ VE SİZ İSTEMEDİĞİNİZ SÜRECE KİMSE SİZİ ÜZEMEZ!!!! şimdi silkelen o çikolatayı sen sevdiğin için o biliyor o lise tşörtünü sen lisede giydiğin için var şuan zaman kalbin attığı için geçiyor.. Silkelen ve göster ona kendini o olmasada sen varsın uzun oldu kusura bakma inşallah çok mutlu olursun :)
kendiliğinden geçiyor zamanla hatırlamıyorsun bileteşekkür ederim…
ben bu bölümü kimse okumuyor zannediyordum :)
ne kadar sürdü unutmanız? bu sabah şey düşündüm, sanki hayatıma başka birisi girmeden onu tamamen unutamazmışım gibi.
ama onu tamamen unutmadan da hayatıma başka birini sokmak istemiyorum
yokbanada geri dönecekmiş gibi geliyor nedense .. gelişme varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?