Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar eskiden filmler ne güzeldi,kötüler kaybeder iyiler kazanırdı.ama bu dizide nedense hep kötülük kazanıyor.klava:artık sıktılar ,birazda iyi bir şeyler olsun.raufun pislikleri üzerine krulmuş bir dizikötükedihüso
sanırım öyle olacak canım onlarda anca öyle evlenir yoksa norma l bi şeklde nikah olmaz z onlarındelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::mymeka::teselli::dilcikar::1ninca:kötükedihüsokafamçokkarıştıhihoyyyt:jeyyar:kaydirigubbakcemilesengözlerimebaksanab:1no2:benneyaptımkigamyoncuiremsumirmirmirmir:CüvCüv:ayşecımm yok yok merak etme Nazlı doguramadı hala....
ondan önce ilkay hamile kalıp doguracak :))))
bugun acayıp kotuydu ve sacmaydı.cocuk yerıne koymus abuk subuk seyler yapmıslar.felakettı.cocuk cekse daha kalıtelı cekerdı yanı.ne hıkmetse rauf herseyı denk getırıyo.bıraz da raufun planları bozulsun yonetmenler.sıkıldık hep kotuluk hep kotulukkkkkk.
Noldu bugün kızlar ben oğlumla uğraşmaktan pek bakamadım sedatla adoşun olayını biraz izledim başkada izleyemedim
ay sedat bey anlattı adoşuma her şeyi yani gerçekleri adoş inanmadı ama kalbinin bi yarısı inandııııı, ee raufcuum bu öyle olayı üstün körü yapar mı , yazlığı satın alıp alevin üstüne yaptı , yarın alev adoşa gidip yazlığı bana hediye etti sedatcıııım diyecek veeeee adoş sedatın anlattıklarının yalan olduğunu düşünüp ,yuvasını dağıtacakk sedat beye çok üzüldüm ya ,ama adoş bastı bunları bu hala kemküm ediyoooo bas tokatı aleve ,bi de yatakta oturdu alev kızımızla ,adoşa engel ol dimi ,alev bi kenarda adoşa biz aşığız sevgiliz yalanlarııını anlatınca tepki versene sedaaaaaaaat ....olmadı çok pasif kaldı bence.....tuçe de bildiği gerçekle uğraşıyor ,asu leventten hoşlanmaya başladı bile...yavııııız da kıskançlık triplerine giriyooo , yavıııııııız iyice aptallaştı ... raufcuuuuuum ile alevciiiim de uyudular :)))))))))))) ee eski koleksiyonlarından diye boşuna demiyorum ... :jeyyar:
melis saol bebem ya izlemiş kdr oldum :)))